• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KOKES
    KOKES --- ---
    zkusil jsem si na nový char v Kyovashadu cheer na stráže, co dřív dával půl lvl exp, dostal jsem jednu čárku:-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    NESS: ja vcera odmenu z nightmare dungu normalne dostal
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uplne zrusenej ten limit na capstone, takze zase muzeme protahovat zabrzdene kamarady... ;)

https://twitter.com/PezRadar/status/1681775937183162368
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jsem si nasel nejakej speedrun start pro druida, neni to uplne build co hodlam hrat, ale jako inspirace kde farmit pred prvnim capstone dungem je to dobry, i s mapkou kam jit...

AceofSpades Leveling Strat for Druid - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/11JZd7JTd6k0QjWtcj_8EksU6FI3_jg45PWVM7qOWOa4/edit#gid=0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: tak ono taky kdo by hral kdyz je dneska start sezony ze jo, je treba mit pauzu nejakou... :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NAVARA: jj, patchuje se kvuli odstranění starých chyb a zavedení nových:-)

MAESTRO_007: na frost socce 61 nepozoruju změnu, krom toho že jsem furt bez many. Před patchem to nebylo tak často. Je to otrava, ale dá se to. Horší je, že s levelem bude hůř.

Lidi to asi fakt přestali hrát, dneska bylo na serveru tak 5 lidí.To vidím poprvý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zase sorcka ma ted super defensivu, kdykoliv se muzes portnout do zdi kde jsi invul :)

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/154hssg/this_happened_with_the_new_teleport_unique_wand/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: ta hra je tak blbě nadesignovana že je mi úplně jedno jestli hraju build Tier A nebo X. Prostě mě vlastně ani nezajímá jak jsem silný, protože vím, že na levelu 100 končím a nemá smysl pro mě být přehnaně efektivní :D Jestli skončím na levelu 50 nebo 80 neřeším. Chci hrát non-season vklidu .)
    Najednou v tom vidím pozitivní to, že si úplně vklidu rozjedu zase Sorcku a uziju si to ta build který jsem si vybral už před patchem a je mi to úplně jedno že všude čtu je sorcka mrtvá :D
    Nakonec to snad mají vymyšlené dobře .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, cekal jsem nejakou challenge jako. Treba ne jako v PoE, ale tohle je proste, nevim... v podstate uplne vsechno tam splnis jine tim, ze proste normalne hrajes.

Ale stoji za pozornost ty odmeny pro expeni, pro druida ten novej aspect odhadem tak level 10, a odhadem tak level 15 je tam shockwave pro pulverize, takze se jako ted primo nabizi, s jakym buildem hrat od zacatku... :-) Ostatni classy to maji podobne, v prvni odmene novej aspect, v druhe nejakej vyznamnej drop only aspect.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    season 1 rewards

Diablo 4 Database
    https://diablo4.cc/us/Season1
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: Před patchem tam normálně byl text a fungovalo to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ta sorcka tam :)

Season 1 Tier List Best Builds in Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=2R7JDBx2-Hk
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HONZA09: teď jsem to stáhl a čuměl.jsem.jak rychle to jede. Tak rychle.jsem.jeste nestahoval :D ...možná jsem za to mohl já, už by ti to mělo jet líp .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: trochu mam obavu ze zacnou fixovat az po campfire, tj. az nekde den po spusteni.

Jinak kampan, to mas zase fixly zvuky u velblouda, ze jo... ;-)
    Ale ne, uz jenom proto, ze muzu mit kone, tak to budu skipovat, to je ten hlavni rozdil, kun je ve hre hrozne daleko.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To je otazka jestli skip kampane, (pres poslednim patchem se to nevyplatilo, kampan to protahla na nekolika nasobek) ted stim balikem expu ktery za to dostanes (a obcasnym lege :-) a se zpomalenym expenim nevim, jako dostat se na +25% tzn na +3lvl bylo lehke, ale jet trvale na +15% tzn +10lvl zas takova sranda nebude, urcite to nekdo spocita/vyzkousi pred nama, osobne bych rekl ze se kampan nevyplati, kampan s tema prolukama ala pisecna boure s velbloudama, bude proste pomala :-)
    Hledat kde grindit neni treba, budes mit prazdnou mapu, nez obehnes vsechny waypointy, udelas strongholdy a naberes si potrebne aspekty, tak jsi podle me pripraveny na T3 jako fik, pokud tomu venujes cas jsi do druheho (max tretiho) dne na T3, fakt bych se nebal se o tu katedralu prokouset prubezne, ten loot za to tam stoji, ikdyby jsi udelal jen par mistnosti tak to prubezne naklepavat (pokud nejedes hc tak te smrt netrapi), pokud tam teda nebude nejake omezeni na level pri vstupu :-)

kvitnout to ne proste si pockat, jako fakt bych byl nerad pokud by se sezona rozjela a po par dnech se zmenili pravidla. :-) Hele ten patch prijde je kuli te heltide, pokud to fakt nebyl zamer tak to fixnout musej.

HONZA09: Jo ale ten je nerfnutej uz delsi dobu uz pred pred posledni patch, sem si rikal jak bych ted stouhle rychlosti stahnul hru, to jako pustit a nechat bezet pres vikend, nebo tak nejak :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Nerfnuli i bandwidth. Už dvě hodiny stahuju patch a mám staženou teprve třetinu. Fuck Blizz.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Lol, z helltide eventu (Portal Invasion) jsem vyfarnil celych 8 cinderu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no uprimne uz jsem premejslel i jestli vubec chci skipnout kampan, protoze tou se dostanes na nejakej level minimalne pro prvni capstone tak nejak prirozene... coz mozna neni horsi, nez od lvl 1 hledat kde grindit, jak jsem si zkusil na HC treba. A samozrejme je tu spousta zmen co te budou srat i s novym charem, myslel jsem to spis tak, ze to i motivuje.

Treba ja vetsinou hodne brblam a vsechno kritizuju, vim to o sobe, ale zase to soucasne povazuju za challenge a hledam zpusobi jak hrat jinak, jen to nerikam tak nahlas. Takze by me nikdy nenapadlo quitnout treba - jak treba chce udelat dost lidi u nas v clanu, a vratit se "az to Blizzard opravi". Tak urcite, to se stane... :-)
    Navic nez zacne PoE liga tak mam spoustu casu tak jako tak (BG3 se mi z videi nelibi).
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Hlavně mi přijde že nějak úplně nemám chuť hrát slabší postavu s míň rewarding contentem.. holt počkám na BG3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam