• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem hrál přesně asi tak 45 minut a pak se to tak zalagovalo, že to je nehratelný a už se ani nedostanu do hry.
    KOKES
    KOKES --- ---
    ten log in, to je jak státní zakázka:-)
    "There was an error code 300202" "To fix Diablo 4 error code 300202 on your PC, you need to wait until Activision Blizzard resolves the issues on its servers."
    Haha. Blizzard 30let zpátky furt stejný překvapení. udělaj onlinovku a lidi se jim tam logujou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: a queue roste. Prima.
    NESS
    NESS --- ---
    Kde je muj teleport ten druid se tahne jak smrad, ale za chvilku lvl deset :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: interesting. Já zatím nevím, zase koukám na simulátor kolečka
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jen prvni dva a pending si nic nedelej ja mam lag jak prase
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja jsem in ale nemam zadnej renown....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    10 min game pending. Chjoo :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: to jsem samozrejme udelal, byl sem na barbovi 100
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: musíš se nalogovat na postavu, která už to má, pak to budeš mít i jinde
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    hele je to tak ze mely byt otevreny komplet renown ci sem tele blbe?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: tak psotava zalozena, vse zda se zatim funguje :D claimy atd
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    uz mne to 1minutu left deset minut loguje :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je takovej univerzalni levelovaci navod pro lidi co skipujou kampan

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lJIPOom_2aRWkwzZHKGkkWU0mVCGV5kFZZXtgYuuYyo/htmlview
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze https://maxroll.gg/d4/build-guides/pulverize-druid-leveling-guide ?

Aspekty a mam plan jet ze zacatku co dum da a tohle zacnu resit az po prechodu na t3, t2 budu hlavne farmit material a trosku prachy

Side Quest Renown reward values increased from 20 to 30.
    Dungeon Renown reward values increased from 30 to 40
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: urcite creeper (novej aspect), hurricane je endgame a na slow bys mel mit aspect na botech zatim z codexu

Jinak priznam uplne nevim kdy tam ty aspecty realne davat, jak jsem zkousel HC tak na zacatku mas o dost min goldu nez jsem si pamatoval... :-) Takze nejspis stejne hrajes jen to co ti padne. To vidim asi proste kouknu na ceny az to prestane jit samo, tak 25-30 nejspis.

Myslim obetuju nejaky rychly expeni na ukor renownu, protoze stejne bys ty renowny chtel (minimalne na lvl 50 uz vyslovene chces ty free paragon body), a prijde mi lepsi to delat na zacatku, tech bodu by nemelo bejt treba tolik zase, mozna budou stacit i jen strongholdy. Presne nevim kolik chybi, ale jsem koukal v changelogu zmenili kolik je za dung/quest, takze to bude hned.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ale kteryho ? s creeprem nebo s hurikanem, nebas nekde chart ? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: já jsem s nimi hrál do cca 63, pak to postupně přestalo jít - ale asi jsem taky neměl úplně optimalizované vybavení
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady jsem napsal blbost - pro static spirit Trample (+40), Petrify je 25 za kill. Coz se normalne v endgame nehraje, ale na leveleni bych ho mozna zkusil i tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako nemam rad pulverize, ale proste dostanes za odmenu ten shockwave skoro hned, zatimco predtim ho lidi marne huntili buhvijak dlouho. Tomu se tezko rika ne... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam