• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    season mobka mi zaleze pod zem a nemuzu nic. Uz sem fakt nasrany jak to funguje, demence debilni
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    koukam ze ste vsicchni aspon hrali. me nesel zalozit ani season char. az ted rano to jde :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Od 22h do teď bez problémů všechno jelo...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nakonec se to rozběhlo.
    Nakonec rogue twisting s traps
    Lvl 22 a h jdu spát
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jj :-) no musim rict ze po 5 minutach mi z toho prechazel zrak, ale po potom co jsem udelal pevnost se to vratilo do normalu. :-) Jako nechci to zakriknout ale zda se ze uz to bezi +- ok ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: novy event, greentide? :D
    NESS
    NESS --- ---
    To je otazka na kterou neni mozne odpovedet, jako uz se je mozne premistovat mezi sektorama, ale ja mam treba problem ze mi vypadavaji textury, obcas se nekde zaseknu, ale jinak ok :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Už to jde nebo mám jít raději spát? 🙂
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: pche jeden ctverecek, cela zona :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Potreti loguju ten prvni dung na season story :D Takze mi to asi nepujde coz? :D NESS:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja myslel ze uz bezi, asi 20 minut jsem v pohode hral a dal i 2 dungy, a ted zase 10 minut visim na loading zony
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Eternal funguje bez problemu?
    NESS
    NESS --- ---
    komedie :-) No az se to rozebehne tak sem nekdo hodte hlasku :-)

Players Cannot Access New Seasonal Quest Step - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/players-cannot-access-new-seasonal-quest-step/

Rubberbanding and Invisible Walls Preventing Progress - Blizzard Investigating - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/rubberbanding-and-invisible-walls-preventing-progress-blizzard-investigating-334207
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja po 10 minutach ,kdy jsme se z 22 minut nehnul ani o prd, se rozhodl na to kaslat.
    Tohle je fakt zas …. Kdyby alespon nedelaly ty stress testy a ja nevim co vsechno predtim. Ale to je jak s Kajou Gottem. Ten to taky kazdy rok necekal.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak by rekl Jackie "Smooth as fuckin' sandpaper." :-) nejdriv 10 minut hlaskou ze za 3 minuty to bude a ted uz jen cekam na pending, krasa hosi , tak se to dela, kdo si to nenalouduje, ten si to nezaslouzi :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Idealni podminky pro start hc charu, fakt :D
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: jo bohuzel, uz cekam ve fronte :-) ja na svem ostruvku vycerpal moznosti a mam lvl 15 a potrebuju se posunout :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Relog znamena 20 minut fronty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam