• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    komedie :-) No az se to rozebehne tak sem nekdo hodte hlasku :-)

Players Cannot Access New Seasonal Quest Step - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/players-cannot-access-new-seasonal-quest-step/

Rubberbanding and Invisible Walls Preventing Progress - Blizzard Investigating - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/rubberbanding-and-invisible-walls-preventing-progress-blizzard-investigating-334207
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja po 10 minutach ,kdy jsme se z 22 minut nehnul ani o prd, se rozhodl na to kaslat.
    Tohle je fakt zas …. Kdyby alespon nedelaly ty stress testy a ja nevim co vsechno predtim. Ale to je jak s Kajou Gottem. Ten to taky kazdy rok necekal.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak by rekl Jackie "Smooth as fuckin' sandpaper." :-) nejdriv 10 minut hlaskou ze za 3 minuty to bude a ted uz jen cekam na pending, krasa hosi , tak se to dela, kdo si to nenalouduje, ten si to nezaslouzi :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Idealni podminky pro start hc charu, fakt :D
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: jo bohuzel, uz cekam ve fronte :-) ja na svem ostruvku vycerpal moznosti a mam lvl 15 a potrebuju se posunout :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Relog znamena 20 minut fronty :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako prechod mezi zonama mi nefunguje uplne, mezi sklepem a zonou to je tak na 5 minut cekacka a pak vykopnuti na mapu, do jine zony jsem se dostal jen pres invit do party (Diky Moloch :-) ale uz ji zase nemuzu opustit. zkusim relogin a uvidim, kdyz ne tak na to kaslu, je to nehratelne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    uz pet minut cumim na load toho prvniho story dungu..
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: muj tip je posledni hotfix, prece tam bylo napsano "Further stability improvements." coz uz posledne znamenalo ze to tu hru polozi

jako me TP nepusti z mesta, zkusim se vratit na misto odkud jsem se TP, cekam cca 3-5 minut a pak se objevim zase v meste. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako v zadnem pripade neverim, ze ted hraje vic lidi nez na launch preseason. Takze museli neco kardinalne posrat.
    NESS
    NESS --- ---
    Ja ani nevim zda sem zvedavej jak tohle budou zitra okecavat, jako ze jsou prekvapeny ze i po tom patchy je o sezonu zajem, to je jak silnicari, ktere pokazde prekvapi ze v zime nasnezi :-)
    Good job, blizzard!

Diablo IV for PC Reviews - Metacritic
    https://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iv
    User score: 2.5 atm :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jak tohle muzou napsat, vzdy to je ussually :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Blizzard CS - The Americas

@BlizzardCS
    ·
    37m
    We're seeing some unusually long queue times for #DiabloIV. We are working on this, and we appreciate your patience as we work to get everyone into Sanctuary.
    NESS
    NESS --- ---
    tohle jsem uvidel hned jak sem vylezl z mesta, failnuta textura :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Zatim tezkej fail, kazda zmena zony super dlouhej load.... jsem dosel po tom novem questu co te posle doleva na mapu uplne, a v te zone jsou vsude neviditelny bariery, takze quest nejde delat, good job... :)
    A uz pres pul hodiny jsem ted ve fronte no, kvalita.
    NESS
    NESS --- ---
    Asi konecna, ted uz mi to nedovoli prejit mezi mapama, coz znamena ze jsem offline a cekam uz jen na hlasku od serveru, ze me to odpojilo. Zase se jim to povedlo.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    HONZA09: ja jsem sice ve hre, ale nepustri me tro z dungu, 5 minut loading a jsem tam kde sem skoncil.
    KOKES
    KOKES --- ---
    já jdu radši hnípat, zátra je taky den, užívejte si:-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem hrál přesně asi tak 45 minut a pak se to tak zalagovalo, že to je nehratelný a už se ani nedostanu do hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam