• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja nevim co se to deje ale vzdy sem v diablu jel jeden char na max level s dokonalym end game gearem a ve 4 uz mam vsechny postavy, nektery dvakrat diky season a nedokazu dojet na lvl 100. hrozne me to unudu kolem 70 lvl. ted jedu sesson necra (tretiho) a vubec nevim zdali to ma smysl jestli nepokracovat v nonS.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako tu matku sem dostal docela peknou, tak nevim zda to tam nedat, refund na pulve fajn ale - jeden slot na aspekt a uz na sobe mam dva unikatky vasila a instabl, to uz je asi moc co ?

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja dostavam slusnou cocku, sem tam vlezl s 60tkou a minimal hlt je 78, takze klickovana, ted uz dam i mystery, ale je to oser, si pripada stema 250 jako kdyby sel ulozit do banky milion a cestou musel pres les raholec kde ciha runcajs :-) Zbran sem dostal taky, ale total na pikacu, tak hledam dal, kupodivu nejvetsi problem jsou elementarni resisty pres ty dostavam takovy coud az to neni hezky. Cekam ze tak 6 lvl a zlomi se to, tak jen vydrzet do 70tky a bude zase pohoda, :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja zatim jako T4 total krize, sice z prvni truhly jsem hned dostal zbran co muzu nosit, diky tomu se to da hrat, ale jinak jsem dal tedy 5 levelu, a nevymenil jsem jinej kus equipu, sila celkem. Ale uz mi padlo Crone, tak mam cukani... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak vic mista v batuzku nejde, protoze se to nahraje do pameti kazdymu, koho potkate. Chape nekdo proc? :) Ve hre kde fakticky neni trade. Bozi design.

NESS
    NESS --- ---
    Nevim jak si to prebrat, ale z t4 hlt truhly na kalhoty mi vypadl ancestr unikatni prsten, sice jen matka, ale i tak :-)
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    KORAL: Lunging strike a Rend se rvanim jsou pro me jeden z nejzabavnejsich a nejrychlejsich buildu pri levelovani, odsejpa to, dmg je zatim(lvl 35+oltare a full renown) vic nez dostacujici a v grupe to teprve zacne excelovat, dej tomu jeste sanci :)
    SITH
    SITH --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Jedu v sezoně rogue, ještě to zkusím... Zatím mě to baví......
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Myslel jsem, že dojedu 100 a mezi tím něco přidat a další lvl cap bude třeba 150, tak bude zase co dělat :) Ty sezony jsem ze začátku moc nechápal :)

Že se postava přenese o tom vim. Ale srdce atd z gearu zmizí, ne?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Musím prohlásit, že D4 za Barbara mě neskutečně sere. To co před patchem fungovalo a šlapalo jak má, tak levlovat ted za něj je porod a hodně bolestivý.
    Ta hra mě přestává bavit a to je dost smutné ... :(
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: já mám sorcku na 79 a rozjel jsem si sezónu s novým buildem co mě lákal. Sezónu jsem si chtěl zkusit a navíc všichni začínají od nuly, to mě taky lákalo. Nové věci na učení tam skoro nejsou. Postava i veci se ti nakonec přenesou do eternalu. Tak pokud tě láká nový build tak si to klidně dej v sezóně. Jestli chceš farmit na eternalu 100 a pak už diablo nehrát tak zůstaň tam.
    Já bych ho chtě l.hrat průběžně celý rok občas, takze na eternalu si toho uziju ještě dost než budu na 100
    NESS
    NESS --- ---
    Pri prechodu na T4 tak druha faze pred Elisasem je zmena, uz neni treba sebrat animus od 5 ale jen od 2 potvor, jinak vse pri starem Eliska je parchant ale dal jsem ho na 60tce, druid je klasa :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jsem si uz nekolikrat v NM omylem upgradnul blby glyph kvuli tomu, jak blbe je to UI (aspon na PS) udelane - glyphy jsou v okne serazene tak, ze na prvnim miste je ten, ktery ma nejvyssi lvl. Tak si popojedu na jiny glyph, do ktereho chci alokovat XP, a zmacknu trojuhelnik - a svete div se, XP se alokuji do toho glyphu na prvnim miste, protoze nestaci na vybrany glyph najet (vybrat ho), ale jeste musim na glyph krizkem "prepnout" (zatimco na prvni glyph "prepinat" nemusim, je nastaveny automaticky). Nepochopim, kdo tohle vymyslel...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BATY: To neni dilema, hraj eternal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kdyby se aspoň daly po seasone mergnout expy a unlocky charakterů stejných class, aby to až jako takový waste času…
    BATY
    BATY --- ---
    Já mám dilema, jestli hrát Season nebo Eternal. V Eternalu mám barbara lvl 58 a kupoval jsem to na Day 1. S tím kolik mám času a jesli bude Season každé tři měsíce, tak se nikdy s žádnou postavou na lvl 100 nedostanu. Navíc se v každé season učit nové věci, teďka srdce příště zas něco... Myslel jsem, že tam bude nějaký příběh a kvůli tomu jsem to zkusil, ale nevim no ;)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo ja je taky dokoncoval, jako riot sem si enchal otevreny na T4, jako zadni vratka :-) ale zbytek jsem na T3 udelal na pohodu. Ted zkusim na T4 tak uvidime.

Jinak doufam ze jsi jako spravny support druid zaznamenal to srdce co pri ultimatce stahuje potvory, je to uplna prdel nejdriv je roztrelis a pak si je stahnes, z toho msui byt sorcka s blizzem nebo FW uplne nadsena :-)

Jo a za pulve mas pochvalu, mam jak insa fury tak vasila a slape jak hodinky :-)

Jako tam nova kampan je tak rkatka nebo sem neco prehlidnul ? par dungu nejaky to najdi prines a konec :-/ Na zaver nejaky jelimak co envydrzel ani pul minuty.

BTW a pokud by se nkdo divil tak ‘A Boon in the Tide’, a Season Chapter 5 objective je bugnuty, ja si tro blbe precetl a myslel ze od kazde truhly jednu tak uz jsem jich naoteviral tak 20+ a stale nic :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    GASI: je to něco co tam určitě chceš mít. To že máš někde 5 skillpointu znamena že to je pro tebe důležitý SKILL a bodů tam chceš mít co nejvíc a několik dalších právě z armoru je super bonus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mu to trochu zastaralo, nez to vydal, takhle rychleho kone jsem nevidel
    btw kone jsou vlastne taky pomalejsi, jsem nevidel na to nikoho nadavat jeste, ale nerflej cooldown na evade se vztahuje i na ne... :)

Horses Are The BEST | Diablo 4 [Ep 5]
    https://www.youtube.com/watch?v=A4BeAQ3ue90
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam