• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BATY
    BATY --- ---
    KALTY: Tohle hraju taky, ale levlovací build...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak já jsem nakonec přešel na guide od Wudjia (https://maxroll.gg/d4/build-guides/twisting-blades-rogue-guide). Je to super zpracované a všechno podrobně vysvětlené. Bránil jsem se přesně tomuto buildu dlouho, ale nakonec baví hodně.
    Penitent mám od včera (god bless), ale bohužel pouze sacred :( Tak uvidíme, kdy znovu padnou...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: sorc uchylove hrajou teďka conjuration hydra build. Není jednoduchá, musíš hlídat rotace skillu ale dává dobře. Takže typický sorc gameplay :D

Já jedu chainlightning... Funguje, asi jako všechny ostatní .)
    WRATA
    WRATA --- ---
    KOKES: Osobne ji nehraji ale rage gaming delal video na blizz sorcku ktera teda vyzaduje specificky sedce ale dava to hrozny bomby. Vecer poslu link
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    IMPROVIZACE: doted nejspis nefunguje ani sorcerer fiery surge passive, ten teda sel naklikat ve stromu, ale efekt byl nulovej :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: jo, to odpovídá, počkám si. Necra mám, ale moc mě nebaví, já radši zoo, vždycky jsem hrál summonery páč jsem línej mačkat čudlíky:-) díky.
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Pokud vidim sorc (a ze jich moc neni) tak skoro vyhradne neco bleskoveho, nejspis arc lashku, co by se dalo spocitat na prstech tak blizard a iceshard, ale je to pro srdcare, vsichni se sorc cekaji asi na ten ohlaseny boost, a jaky smerem to pujde. Jestli chces neco sorc like, hraj nekro bonespeara bez minonu, to je mazak
    KOKES
    KOKES --- ---
    pro úchyly co v sezóně hrajou socku, máte někdo použitelnej build? hrával jsem v eternalu melee a tam co mě začali oneshotovat jsem přešel na hydru+blizzard. to ale úplně zlikvidovali, takže co teď? nemůžu najít něco ne-otravnýho.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj lidi.
    Jen dotaz na někoho kdo hraje Nekra.
    Také máte na skillu Imperfectly Balanced jen jeden stack?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: zkusil sem teda jeste 5 pokusu a stale nic, jako porad, jo ilvl 800, ale pokud ti tam v prve rade nepadne nic pouzitelneho tak je to dost jedno, 5 pokusu = 1x magic 9x rero a 1x lege, zajimave ze to lege melo aspekt na maximu, dovedu si predstavit ze pokud to je rpavidlo, tak by to mohlo by zajimavy, ale pri te cetnosti to je utopie

Jak hrajes ten barber ? hledas takovy co ma nejvetsi cas tzn nejvetsi naslednou dmg ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je ale jedno, ze to je sacred, protoze to ma rolly ancestralu diky tomu itemlevelu (navic kdyby te to trapilo tak to muzes povysit aspectem). Ja tam zatim nalovil asi tri "zalozni" itemy, kazdopadne potrebuju hlavne dalsi Barber, bez toho nemuzu menit gear poradne, takze tam asi budu muset castejc. Ted jsem zakotvil na chvili u Crone s Creepslide, a potrebuju otestovat jestli k tomu mit i Trampleslide, nebo si nechat attack speed (a pokud attack speed tak vyhodit Trample uplne).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Hele fakt nevyplati, jako udelal jsem si 9 dalsich klacku, ze to sjedu znova, abych mel 10 kolecek, ale po 5 sem to vzdal. asi je ten drop fakt umerny levlu a ten mam proste nizky, statistika rika ze 5 kolecek = 1x sacred magic, 7x sacred rero, 1x ancestr rero a 1x ancestr lege, jako jo vsechno na 800 ale co stim zejo, prvni a pate mi aspon vypadl ancestr, druhy treti a ctvrty svorene 2x sacred rero. Jako zadny epicky boj to neni, stojim mlatim obcas vypiju lahev, a tak za 2 minutky je hotovo ale zisk nula :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jo 3x 800, ale sacred magic, sacred rero a nepouzitelne ancestr lege kaphoty. To same mi dneska udelal nekolikrat butcher, opakovane sem ho dneska potkaval opakovane killnul a opakovane znej padal jen sacred, rekl bych ze to je podle levlu a na 78 proste narok na ancestr nemas, takze tahle farma bude asi zajimava az pozdeji. Jo az toho butchera mi po 5 killu vypadl aspon privesek na kone v podobe jeho sekacku, asi jako cena utechy, nebo co :-) Osobne bych spis ocenil kdyby z toho T4 Vasrhe padalo na jistotu nejaky silnejsi wrathful srdce
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BATY: Uši jsou na památku :)

Chudák... A proto by se v PvP zoně neměl hrát co op. IMHO tam není friendly fire, když se joinete do party.

Já tam soloval toho bosse, někdo přiběhnul. Asi se chtěl přidat, tak jsem na něj hodil poison a běžel radši pryč. :)
    BATY
    BATY --- ---
    Jsem teď expil v pvp zóně. Nevšímal jsem si ostatních ani nikdo mě. Dokonce jsme dali s jedním týpkem bosse společně. A pak s dalším taky jsme dávali něco a najednou někam zmizel... Koukám v chatu, ze jsem ho zabil já ;)

Ani nevím jak... Pvp vůbec nehraju, chodím sem jen expit. Zabil jsem ho omylem...

Jsou k něčemu tyhle uši?

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: koukam jsem si nevsimnul pri svem jednom killu, ze Varshan dava garantovanej itemlevel 800 na vsechny dropy, tak to se mozna zabijet vyplati... :)
    BATY
    BATY --- ---
    Rogue Season lvl 40. Docela mě to pořád baví 🤷🏻‍♂️

Všechny tyhle nerfy, co každého jenom otravují zamrzí. Ale mně to asi až tak nevadí... Jednou to bude snad dobrý 🙂
    NESS
    NESS --- ---
    Pokazdy poznam ze jsem v endgame, kdyz salvage kesky za kvesty zacnou davat misto jednoho veiledu rovnou dva :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Teorie dobra, taky sem ji videl, ale pokud bych mel teleport tak i proveditelna, jenze s medvedem je mi jedno jestli to zabiju nebo ne proste to prochazim stejnou rychlosti a vyjde to na stejno :-) Jako jasne nechodit to do konce, jen ty prvni 2-3, kouknout jestli je warthful a kdyz ne resetnout, :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam