• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    STU: Pokud je to nejake CC tak ano (freez, fear, daze) tak ano abylitou co ti da volny pohyb, nebo pockat, pokud to j bug, tak nedokazu odpovedet, zasek ovladani byl odladen s prvnima patchema a uz se to nedeje.
    STU
    STU --- ---
    Ahoj, občas se mi stane, že mi nejde targetnout enemy, stojím na místě, nejde útočit i když je kolem mě něpřátel dost. Ani pravým, ani levým tlačítkem myši (jedu WW barbara poskládanýho podle sebe). To je nějakej speciální útok nepřátel? Dá se tomu bránit? Nebo je to skvěle vyladěný Diablo? Na jakym lvl jde zabít Lilith? Na 35 se mi to v sezóně nepovedlo (ta její reinkarnace).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ja si rikal ze tech 40m damage na ranu co mi tam lita na world bossovi je divnejch, normalne mam 10x min na bulwark, asi cim vic lidi co nema barbera prijde, tim vetsi je moje cislo kdyz mi ho nakrmi... :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAESTRO_007: Já mám teď rogue černošku s krásnými kudrnatými vlasy. No a mám jí komplet zahalenou v kapuci i s maskou. Asi to je assassinka.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: jo to chápu, vtom případě ideální skin .)

Ja u ženské sorcky mám prioritu ať je co nejmíň oblečená :D ...takže hide transmog + nějaký basic minimal skin. V tomto D4 lehce zklamalo, je pořád moc oblečená :-(
    U chlapa zas jedu full armor nějaký. Tam to mám naopak .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: ja to treba nosim, bo muj druid se jmenuje PedoBear, a pyzamo se k nemu vyborne hodi... :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak co bych pochválil tak je variabilita těch buildů. Mám zkušenost jenom se sorckou, ale hratelných je několik buildů a každý má.nekolik variant. Viz. ten Blizzard na několik způsobů nebo Chains lightning. Vymění se SKILL, přeháže paragon deska a funguje to najednou o dost jinak
    Mám sice sotva čas vyzkoušet jeden build kompletní, ale líbí se mi to. V tom je velký posun oproti D3, kde sice šlo hrát taky víc buildů, ale nejsilnější byl prostě jenom jeden a to ještě víceméně bez jakékoliv variace.

Pořád postrádám poradny COOP, support healer atd. Ale.snad časem přijde nějaká automatická fronta na dungeony v partě a vyšší obtížnosti co bude motivovat na běhání v partě.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No on ten barber ma i par zaseku, napr cokoliv co se spina s dmg se nespina tak casto treba Earthen Might, taky to krade ukazatele dmg pokud nejedes solo, coz mi prijde docela v tipne, ta marnost ze jede busi a neukazuje mu to zadnou dmg a druhy je vychechtany :-) asi si videl, ale tady to resi pekne https://www.youtube.com/watch?v=3RSDyGbhwFQ jako hraju si stim, takze chvilku jedu s barberem a chvilku bez nej :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vsak kvuli tomu predelali i ty loading screen klauni! :)) na co tam mame asi tlacitko zoom taky zeo!? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    To season pyžamo je husté :D ..sem původně myslel, že to má nějakou speciální funkci a není to skin, nenapadlo mě že by to někdo mohl nosit :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: a tak kdyz mas zenstinu, upravis barvy a stahnes gate, tak to zezadu de no! :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Rogue zas tak hrozně nevypadá.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BATY: abych vypadal jako vandrak bez vkusu :)) sam nevim. cela tahle kosmetika ve ctvrtym dile mi prijde na palici a absolutne k nicemu, zvlast kdyz nemaj vybalancovanou hru jako takovou.
    BATY
    BATY --- ---
    BOBESH: A proč je teda nosíš, jestli se můžu zeptat? Vypadáš jak vandrák bez vkusu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ty sezoni hadry sou strasny! (aspon ty na zacatku s.passu) ale nosim je! :D
    tohle je upe nekdy este snad pred 20. levelem? "tento model je určený hlavně na letní procházky po Sanctuary" :))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: pozor, ty vubec nepotrebujes Bulwar, jelikoz MVP je ted uz Barber. Takze to klidne muzes hrat s Pulverizem skoro stejne. Vlastne jen hledas co bude Barber nejlip krmit.

Barber da "sam sobe", i kdyz by to dalo za vic nez ma potvora HP, tj. driv umre, tak stejne exploduje.

BTW mi ted padnul z world bosse svitici postroj na kone, lepsi nez cokoliv bylo v season odmenach. A jeste sedmkrat dam world bosse a konecne dostanu ten scroll, co resetuje paragon board, predpokladam jen jednou, se vyplati... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako nevim, druida se stale ucim, ale proto jak mam pulve ted postavene je to +20 tak max co je tak nejak pruchozi (a co sem zatim zkousel), ted sem sjel nm50 a pokud tam bylo plno, tak klidek, ale jak tam zustanou nejaky solisti a navic treba nejaka solo elita se supresorem a life steal, jako ted, tak mam docela problem, defakto ala butcher, asi se fakt budu muset presunout na vyssi level, tzn bulwark. :-)

Jo a barber jako super, ekvivalent fireballu v enchantu u sorcky :-) jedu ho s tempting fate, ale zase na skupiny, ne na solisty. Je to tak ze ten target to od barbera sam sobe neda ? ze na to musi byt aspon dva ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: njn, dik za postrehy, takze dopilovat, jedu stale pulve takze to co popisujes je hudba budoucnosti, dokud nebude crone nebude bulwark, nebo v okamziku kdy se mi pulve zadre, coz se zatim nestalo :-) Dungy vypsany nemam ani nekoukam na hodnoceni, chodim co mi pada, nemam dostatek matra na sigili, takze spis jedu podle toho aby ten nebyl affix co me nevyhovuje a level co mi vyhovuje, s nm sem zatim na zacatku, tohle zacnu resit az pojedu neco pres 50 :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak mas Barbera ze jo, k dalsim monstrum ho tahnes proto, ze dostane z Barbera vic dmg. Davam ho mozna hur nez driv, ale rozhodne k tomu nepotrebuju lahvicky, ty mam vyhradne proti poison louzim... :-)
    Ted jsem zkousel behat chvili NM o 40 levelu nade mnou, a tam uz jsem mel problem obcas, ale jako nemam jeste zadnej glyph pres 15 a dva mi chybej uplne, plus nemam poradny redukce na equipu, takze se vracim k +20 nade mnou, tam to je na pohodu.

Hraju tak ze mam vypsany dungy, ktery mam zajem chodit - idealne aby se tam nemuselo moc backtrackovat a killall a jinej shit. Na ruzny tier listy na webu ser, zkus si sam co ti vyhovuje. A ty pak bezim tam ze proste ignoruju moby, pokud nevidim ze tam je hodne elit pohromade, pak zmacknu ultimate (mam Cataclysm protoze trva nejdyl), stahnu je k sobe, a pustim do nich vsechny skilly. Potvory se vzajemne zabijou Barberem (zkousel jsem to bez nej takze vim jiste, ze to je prave Barberem), profit. Pokud tam zbude nejaka potvora co nemusim zabijet pro postup, tak neresim a bezim dal, je lepsi udelat vic dungu na konec s tim ze tretinu monster tam nechas, nez pizlat kazdyho kostlivce minutu. Protoze ano, proti posledni single potvore to je nejhorsi vetsinou. Takze u bosse jen stojim a resetuju clawem Bulwark a cekam az se zabije - a cim vyssi NM tim tohle bude lepsi. Jestli Bulwark vubec ma sanci pocitat se jako dmg do Barbera nevim, mam pocit ze ne, ale v tomhle pripade je to jedno, stejne se nemam sanci trefovat do 2s okna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam