• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, da se nejak cilene farmit konkretni wrathful srdce? Padlo mi uz nekolik barberu, ale nemuzu za boha najit to roguni srdce na imbuementy, vile cosi. Nebo je to proste random?

Diky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    STU: Ne.
    STU
    STU --- ---
    Když ve hře změním obtížnost, musím znovu objevovat portály na cestování?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: nebo se boji o flek tak hledaji obetniho beranka :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Beware of THUD4

Blizzard issues dire permaban warning to Diablo 4 players using 'any game-modifying software' and calls out one mod especially | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/blizzard-issues-dire-permaban-warning-to-diablo-4-players-using-any-game-modifying-software-and-calls-out-one-mod-especially/
    BATY
    BATY --- ---
    WRATA: Super, to jsem chtěl vědět. Díky
    WRATA
    WRATA --- ---
    BATY: Zmizi kdyz je neivestujes takze je porad lepsi to nekam narvat
    BATY
    BATY --- ---
    Dotaz... Když na konci NM dungeonu vyskočí bublina a můžu upgradovat glyph, tak musím to udělat? Nebo si můžu ty glyph expy schovat až na nějaký glyph, který mě zajímá... Tohle mi není jasný, jestli musím ty expy utratit, jestli se neztratí, když to neudělám...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to bude asi misto toho cloveka co tam na nejakym streamu machroval kolik sezon pripravujou dopredu a jak jsou bozi... :-)

Blizzard Hiring New Diablo 4 Season Lead Designer After Season 1 Backlash
    https://gamerant.com/diablo-4-season-lead-designer-job/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jako za rework vulne budu jen rad. Takovy focus kvuli jednomu statu je na hovno. Cely ten kyblikovy system mi prijde na hovno. GPU se resilo, resi a resit bude. Tech kombinaci je uplna tuna. Ale na druhou stranu to jde hrat i na trash strojich takze tam bych do toho moc nehrabal :D
    SITH
    SITH --- ---
    Mě to po 80+ hodinách baví tak středně. Nejblbější je ten cap systém. Není to motivující být lepší a lepší protože okolí je pak stejně silný jako vy. Vlastně jediné co se kolem mě mění je prostředí mapy
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: njn, ja uz mam sezonu hotovou, mimo lvl 100 a lilith. Koment resistu sem zamerne preskocil, to nemuze dopadnout jinak nez to pravdepodobne dopadne, uvidime v rijnu, jestli se jim to povede finalne pohrbit, nebo ne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak me je to fuk, ja uz jsem zahajil pripravu na ligu PoE, takze jim necham dost prostoru at si tam fixujou co chteji, a budu se "tesit" na ten legendarni rework resistu v season 2... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tady jsou ty obrazky https://maxroll.gg/d4/news/diablo-4-patch-1-1-1-campfire-chat-recap , no sem zvedav, jinak ten souhrn, jako legendary drop jako dobry, akorat ze v endgame legendary vlastne uz nic neznamena, ale pro middle fajn. Ty affixy jako z tech tri nehraju jen Resource Drain, ale osobne bych z toho odstranil vsechny co maji za ukol jen zdrzovat tzn Stormbane's Wrath, Lightning Storm, Drifting Shade.

Co vidim jako pruser je tohle "Vulnerable and Critical Hit Chance (Patch 1.1.1 and beyond) - They want to look into expanding the build options by not have these affixes feel so mandatory as they are. They want to bring other affixes up, so there is good parity between as many affixes as possible." Protoze jestli tohle jeste vic rozstrelej/nerfnou a budou se to chtit vybalancovat tim ze budou buffovat vsechno ostatni, tak se jim to urcite nepovede a uz takhle rozhrkanou hru to jen dorazi.

Ty klasove zmeny si pockam az na final :-) Jinak ten boost Sorcky nevypada moc jako boost.

Jinak Brace yourself, winter is coming :-) "VRAM issues with GPU updates? - The engineers are aware, and a fix is coming."
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    GHOSTSTALKER: Tyhle blbý kombinace affixu si vybavuju i z D3. Něco jako Shielded, Arcane a Fast a člověk prostě jen umřel. Já pak přestal D3 hrát asi na 3 roky a pak už to najednou bylo lepší, tak tady doufám v podobný vývoj
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak ja mam dohrano, koncim. Zkusim znovu, az vyjde expanze nebo sezona s nejakym zajimavym obsahem.

Nebudu mit po 124 hodinach silacke reci o tom, jak je to spatna hra, ze to byly vyhozene penize atd. Ale zklamalo me to. Hral jsem v podstate jedinou postavu, necra do lvlu 80 (pokus sorcky v season 1 ani nepocitam), 99 % solo, bez exploitu/obezlicek na leveling a az na par side questu, ktere jsem nenasel, se 100% completion. Posledni dva tydny to byl uz neskutecny vopruz a time sink, a ani vlastne nevim, proc jsem to hral. Ne ze by ta hra nemela endgame; problem je, ze nema endgoals. Vubec nevim, proc bych mel hrat dale - levelovat postavu do 100. Vlastne ani nevim, proc jsem leveloval poslednich 15 levelu. Co z toho, ze budu lvl 100? Jediny endgoal je tam snad ta druha Lilith, ale to je sakra slaba motivace pro to, aby se clovek trapil rekneme od levelu 70 (T4) dale. Nejakou dobu me motivovala snaha mit silnou postavu, ale vzhledem k tomu, jak jsou nastavena monstra, je to cil o nicem - v podstate nedosazitelny. Kdyz uz clovek dosahne power spiku, tak ten je pak stejne paradoxne rozmelnen pribyvajicimi levely (cim vyssi mam level, tim jsem relativne slabsi oproti monstrum). Plus v endgame byla snad jedina motivace pro silnou postavu to, ze jsem NM dugeony mohl pribhat za 10 minut misto 15... to je dost o nicem. Zavod za lepsim equipem je taky ocistec - tipuji, ze na kazdych 20 NM dungeonu mi padla 1 pouzitelna vec a 3 veci, se kterymi se dalo aspon hrat pres enchanting nebo ze kterych sly vytahnout uzitecne aspekty. Zbytek (= cca 20 inventaru) totalni trash; ani jsem v podstate nekoukal, co jsem sebral - jakmile to bylo zlute s level pod 800, okamzite salvage nebo sell. K cemu takovy item system je? Problemem pritom neni v principu to, ze musis probehnout 20 dungeonu, abys nasel neco pouzitelneho... prijatelnejsi by pro me ale byl system, kde vidim nejaky cil (endgoal) - tj. napr. vim, ze z 20 dungeonu nafarmim tolik materialu, ze si z nich budu moci sam vyrobit vec, kterou potrebuji... ale behat furt dokola to same a modlit se k RNG bohum uz nebudu. Vubec ten RNG system je uchylny - nemam problem bez smrti probihat NM dungeony o 15 levelu vyssi, ale pak si jednou dam dungeon o 5 lvlu vyssi, kde v zaveru chytnu blbe generovanou elitku (= blba kombinace affixu), ktera me oneshotne a nic se s tim neda delat... to neni vec obtiznosti, to je blbe nastaveni - ze tam nikdo nedal restrikce na to, aby se urcite affixy nekombinovaly.

Skoda. Pred mesicem jsem tady tu hru obhajoval, ale spletl jsem se.
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    NESS: Mne stacilo opustiť jaskyňu, re-log a na druhý pokus to fungovalo dobre …
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: černá magie :)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW quest Fury Against Fate je stale zabugovany, uz od releasu, pokud by ho nekdo chtel dokoncit tak tohle mi fungovalo :-)

1 make sure your game is in windowed or borderless window
    2 set the maximum background fps to 1fps
    3 relog outside of the cave
    4 click on the cave entry and tab out, wait until everything has fully loaded at 1fps
    5 start the conversation and tab out again
    6 wait until they start shouting, then you’re safe to continue normally with the quest

Fury Against Fate ( Quest bugged ) - PC Bug Report - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/fury-against-fate-quest-bugged/78165
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: nevim ze by sel, toc dal , jednou padne. Level srdce je navazan na tvuj level, mas na to ashe na zvednuti sanci, zda to funguje nevim, druh srdce je nahodne, ale jde urcit invokerem a druhem tunelu ktery jdes, jde farmit specifecke srdce, ale ne wrathful ty musis mit stesti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam