Tak ja mam dohrano, koncim. Zkusim znovu, az vyjde expanze nebo sezona s nejakym zajimavym obsahem.
Nebudu mit po 124 hodinach silacke reci o tom, jak je to spatna hra, ze to byly vyhozene penize atd. Ale zklamalo me to. Hral jsem v podstate jedinou postavu, necra do lvlu 80 (pokus sorcky v season 1 ani nepocitam), 99 % solo, bez exploitu/obezlicek na leveling a az na par side questu, ktere jsem nenasel, se 100% completion. Posledni dva tydny to byl uz neskutecny vopruz a time sink, a ani vlastne nevim, proc jsem to hral. Ne ze by ta hra nemela endgame; problem je, ze nema endgoals. Vubec nevim, proc bych mel hrat dale - levelovat postavu do 100. Vlastne ani nevim, proc jsem leveloval poslednich 15 levelu. Co z toho, ze budu lvl 100? Jediny endgoal je tam snad ta druha Lilith, ale to je sakra slaba motivace pro to, aby se clovek trapil rekneme od levelu 70 (T4) dale. Nejakou dobu me motivovala snaha mit silnou postavu, ale vzhledem k tomu, jak jsou nastavena monstra, je to cil o nicem - v podstate nedosazitelny. Kdyz uz clovek dosahne power spiku, tak ten je pak stejne paradoxne rozmelnen pribyvajicimi levely (cim vyssi mam level, tim jsem relativne slabsi oproti monstrum). Plus v endgame byla snad jedina motivace pro silnou postavu to, ze jsem NM dugeony mohl pribhat za 10 minut misto 15... to je dost o nicem. Zavod za lepsim equipem je taky ocistec - tipuji, ze na kazdych 20 NM dungeonu mi padla 1 pouzitelna vec a 3 veci, se kterymi se dalo aspon hrat pres enchanting nebo ze kterych sly vytahnout uzitecne aspekty. Zbytek (= cca 20 inventaru) totalni trash; ani jsem v podstate nekoukal, co jsem sebral - jakmile to bylo zlute s level pod 800, okamzite salvage nebo sell. K cemu takovy item system je? Problemem pritom neni v principu to, ze musis probehnout 20 dungeonu, abys nasel neco pouzitelneho... prijatelnejsi by pro me ale byl system, kde vidim nejaky cil (endgoal) - tj. napr. vim, ze z 20 dungeonu nafarmim tolik materialu, ze si z nich budu moci sam vyrobit vec, kterou potrebuji... ale behat furt dokola to same a modlit se k RNG bohum uz nebudu. Vubec ten RNG system je uchylny - nemam problem bez smrti probihat NM dungeony o 15 levelu vyssi, ale pak si jednou dam dungeon o 5 lvlu vyssi, kde v zaveru chytnu blbe generovanou elitku (= blba kombinace affixu), ktera me oneshotne a nic se s tim neda delat... to neni vec obtiznosti, to je blbe nastaveni - ze tam nikdo nedal restrikce na to, aby se urcite affixy nekombinovaly.
Skoda. Pred mesicem jsem tady tu hru obhajoval, ale spletl jsem se.