• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: no ale kdyz to mas zapnuty muzes kosit kohokoliv ne? Predpokladam teda, jinak by to nedavalo smysl jako pvp zona.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WASQ: řeší opačný problém.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SITH: Blood marked může zabít kohokoliv. Když to máš vypnutý, tak nemůžeš zabít lidi, co to maj vypnutý, ale můžeš kosit hráče, kteří to mají zapnutý.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    SITH: jak to teda funguje? na hc tam vubec nelezu :D
    SITH
    SITH --- ---
    SITH: patchem vyřešeno
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LIQUIDFREAK: mně to jede zase rekordní rychlosti. Tak rychle jsem nikde nestahoval ještě (bez ironie :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Jakto že mě někdo v pvp zóně označí jako blood marked a zaútočí na mě? Já myslel že to můžu pustit jenom já sám
    BATY
    BATY --- ---
    Aha

Ybarra replied directly to the player to acknowledge the issue, replying: "It's being fixed in a few days, I think the goal is [15th August]", intimating that a fix won't be rolling out with Patch 1.1.1. which is expected next week.
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jsem otevřel pár truhel v helltide a stejně nic... Ach jo

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Patch mi taha zas uplne strasnou rychlosti, nechapu co s tim maji v posledni dobe
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NAVARA: ani kdybych hral od launche, tam bych asi nebyl. Zatim ne
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty už jsi snad dohrál BG3? :o
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: dneska
    BATY
    BATY --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak v Blizzardu maj teprve 6h... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdy ma byt ten patch kua? Dneska ne? Zatim ho nemam, jedu na starym 1.1.0. c
    SITH
    SITH --- ---
    V T2 ho neprobudim protože nemám tu jehlu
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: není. Jak jsem to dokončil v T3, tak mám recept jen foul recept. A když jdu do T2, tak Vashana nemůžu probudit protože nemám obyčejný recept. Ten totiz vypadne z prvního zabityho Vashana v kampani. Ale jak mám ten druhý a ne ten první, tak dolů nemůžu, jen nahoru
    KALTY
    KALTY --- ---
    SITH: musíš znovu do T2 a udělat to tam. Pak T3 a pak T4 teprve. Taky jsem dokončoval v T3 a musel jsem se vrátit.
    SITH: tohle je podle mě jiná situace
    BATY
    BATY --- ---
    Tak očekávám, že se mi splní úkol ze sezóny, kde jsem měl otevřít jakoukoliv truhlu v helltide. Když v tom dalším úkolovníku je, že mám otevřít mystery chest a to mám splněný, tak logicky musím mít splněný i tu any chest...
    SITH
    SITH --- ---
    ok next patch:

In the Update due next week it says:

Fixed an issue where the Invoker of Varshan recipe could be lost.
    For any player that lost the recipe, it can be acquired from any malignant kill after the seasonal quest line has been completed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam