• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: V patch psali, že zvedli šanci na asi pětinásobek
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a museli udelat zmenu s wrathful invokerama, jedna heltida a dostal jsem rovnou dva.
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Diky, poradil mi to Liquid a najednou jsem jel 20 mega a bylo to, black magic :-) Mel jsem tam neomezene stahovani, tak to asi znamena neco jineho :-)

Jinak patch chvalim, dal jsem si hlt a slusny masakr, zadne prostoje, ale cista akce :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Nevím zda to tu už bylo, ale zkus v nastavení zapnout omezení rychlosti stahování, ale napiš tam pět devítek, občas to pomůže.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako fakt nekacam, ale D4 mi updatuje 143 B/s, kdyz to pauznu a pustim update starcraftu2, tak to jede 15MB/s, dojede update starcraftu2, pustim update D4 a jede mi to 2,4 KB/sec, pauznu to a pustim update Diabla 3 a mam to updatnute do 20 sekund, pustim update Diabla 4 a jedu 302 B/s, jako to si asi delaji prdel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: ted jsem to pustil a jedu 5KB/sec, to ty 2giga budu tahat jeste zitra
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: todle vsechno...prej...bude :)
    STU: Jen view profile kde vidis legendy a titul a jak clovek vypada
    STU
    STU --- ---
    helejte, u D3 bylo možný se podívat na libovolnýho hráče - vybavení, skilly..... je něco takovýho u D4?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WASQ: vidíš, mně nebaví a otravuje. Proč to vůbec řešíš, když se tě to vůbec nemusí týkat?
    WASQ
    WASQ --- ---
    KID_MCHUTT: Proč by bylo PvP zbytečný? Mě bavilo v D2 a sem tam mě baví i v D4.

Vlastně nechápu, proč tam lezeš a rozčiluješ se nad něčím, co se tě vůbec nemusí týkat :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: mně tam nikdo nesejmul, ale původně bylo prezentováno, že pokud v PvP zóně nezačneš bojovat, nikdo tě nebude moct otravovat s PvP.

Upřímně, PvP mě sere a nebaví a je to další pičovina, kterou přidali zbytečně. Stejně jako to, že člověk potkává jiné hráče i pokud nechce. Tam to ještě dokážu pochopit, monetizace, ale to PvP mě sere.
    WASQ
    WASQ --- ---
    PvP zóny jsou dobře vyřešený. Nic tě tam nenutí chodit a pokud se chceš mastit, tak jdeš.

Škoda, že to nedotáhli. Třeba brackety podle lvl, různý arény atd
    BATY
    BATY --- ---
    GHOSTSTALKER: Musíš tam kvůli Lilith oltáři třeba...
    Ale já jsem tam chodil normálně expit a nikdo mě tam nehonil. Na T1.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KID_MCHUTT: Si tedy fakt nepamatuji, ze bych nekdy musel probihat nekterou z tech PvP zon, abych se nekam dostal. Jsou dobre umistene, kdyz tam fakt nechces, tak je snad je rychle obehnout. Na koni je projedes raz dva. Nestalo se mi, ze by me v PvP zone nekdo nekdy sejmul jinde nez pri ritualu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WASQ: silně mě odpuzuje nucení do činnosti, kterou nechci dělat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WASQ: protože pokud jenom probíháš, může tě někdo sejmout. Jako jo, od doby, kdy se dá skákat rovnou k dungu, tam tak často neprobíháš, ale i tak
    WASQ
    WASQ --- ---
    Respektive když nechceš PvP nelez do PvP zóny. Máš dalších 95% mapy
    WASQ
    WASQ --- ---
    KID_MCHUTT: proč?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WASQ: to je v tom případě vymyšlené úplně hovadsky
    WASQ
    WASQ --- ---
    KID_MCHUTT: máš to pořád vypnutý, dokud nezapneš. V PvP zóně tě může pokosit KDOKOLIV, KDO MÁ ZAPLÉ PVP i když ty ho máš vypnutý
    BATY
    BATY --- ---
    JENSEK: No, je tam bug, nefunguje to. Snad jsem to tady psal jasně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam