• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: mno kdyz sem to na zacatku hral, prislo mi to cely vybledly takovy divny pri zapnutym HDR. tak sem ho specielne na D4 vypinal. ted sem ho mel zaply a prislo mi to proste lepsi. kontrastnejsi. mluvim teda o konzolovy verzi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: v jakem smyslu? Mne to prijde furt stejne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw prijde mi, ze nejak fixnuli HDR. neprislo nekomu? je fakt, ze uz to muze bejt delsi dobu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja musim rict, ze me to docela bavi :) Vampiric powers sou zajimave zpestreni, ty hunger waves se docela daji taky do toho sem rozjel druida ktereho sem predtim nehral, zatim neresim buildy a tak, proste sem si naklikal vlkodlaka a vybral vampiric skilly ktere mi prisly zajimave a leveleni si uzivam.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tak sem to vcera pustil
    nejak jsem se prozival k levelu 10
    pak me to odpojilo, protoze se stahoval 700MB update
    tak sem to zase vypnul

:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dneska jedu teda no dkyz to tady ctu barbinu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kazdopadne misty mi to laguje jak sfin.

EVILMIND: Prijde mi to slozitejsi, predtim 2 typy itemu, ted 5 typu. Ale co do spelu asi slozitosti stejny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak on ten mechanismus uprimne je dost podobnej, akorat tady mas tri druhy barevnejch socketu a muzes je smazat a udelat znova... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    :D Normálně mám tik z předchozí ligy.... Dycky jak padne nějaký jewelery, říkám si co tam bude za socket :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: lightning strike druida
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Njn, co to tam psal developer, ze to je konzistetni s jinyma skillama :-) Tak me napada co vlastne jedes za build ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: bulwark je dead, uz se pocita z DPS zbrane, ne z zivotu soupere :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No uvidime az tam budem. :-) jako treba to bude ze mas nasyslenych 8 dusi a pres Defensive, Macabre, or Agility Skill je vypustis, kazda ti da 200% dmg (additive/multiplicative) do toho defensive skillu, pokud ty to tak bylo, tak to detonovaci bulwark vystreli jeste vic :-) Ale treba to bude uplne jinak, podle blizz fora to neni jasne vicero lidem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: accursed touch zrovna je ta VP co mi to nenabizi furt, takze nevim.

Kazdopadne s kombinaci s tema soulama mi to neprijde jako barber, a hlavne nevis jak to bude silny ani. Navic ten vyraz "Accursed Souls" se nikde jinde nevyskytuje, takze mi neni moc jasny co to teda dostava 200% - jsem z PoE zvyklej na do písmene přesnej wording, tady to pravděpodobně tipuju bude tím, že na jinejch místech to někdo přepsal jen jako Souls nebo souls nebo bats nebo tak něco... ;)
    NESS
    NESS --- ---
    Jak chapete Vampiric Curse a Accursed Touch, je to novy "barber" ?

Vampiric Curse: Killing an enemy affected by your Vampiric Curse stores their soul. Casting a Defensive, Macabre, or Agility Skill will unleash stored souls to attack nearby enemies. You can hold up to 8 souls.

Accursed Touch (6 Divinity): Lucky Hit: Up to a 44% chance to inflict Vampiric Curse on enemies. Enemies with the Vampiric Curse have a 15% chance to spread it to other surrounding enemies. Accursed Souls deal 200% increased damage.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: jinymi slovy ferocity, divinity, eternity, ma to svoje symboly. kdyz budes mit dostatecny pocet dany tridy, emblem teto ti bude fungovat. lvl 22 4 fungujici kraviny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    koukam, ze si budu muset tu mechaniku nastupovat, ja vlozil nejaky dve power co se mi tam zjevily nevim z ceho, jednu mam aktivni a druha je uplne k prdu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: me taky strasne tesi snizeni cooldownu na horse attack.
    NESS
    NESS --- ---
    Nikde sem nenasel ze je omezeni na pocet major vamp poweru, tzn je to omezene jen poctem Pacts, coz je zajimave pokud je na kus vybavy podle tieru 3-5 Pacts tak na T4 je max 25 celkem, to by teoreticky mohlo znamena 4 majory a jeden minor v extremu. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam