• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EXSECRABILIS: To s těma všema stejnýma pactama se mi normálně započetlo. Ale na tieru před tím je armor s s jakýmikoliv pacty a ten furt nic.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: A mas vsechny obrazky na tom stejny ?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ze Zira zadne matro nepada to ? sem ho cvaknul cvicne 2x a crone znej padl jeden, takze mas pravdu nacelniku :-) Jinak zir i ten galvanicky pan jsou nejak slaby (cca 30sec), mi prijde ze varshan vydrzi vic nez tyhle dva :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Nafarmis jo? Ja sem minimalne pulku heltidy v lagu.. Vubec mi to nejede hladce sakra..
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo jede to tak 600 za 20minut tzn bez stresu tech 1800 udelas, asi by to slo i vic
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: pravdu mas, ale kdyz zbude a tlaci cas tak holt beru cestou co se da :-) Zatim ma jen zarezy za Vashana, zbytek setrim na partu :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOFBOY: Mě to zase nechce započítat obliknuti toho armoru s 5 pacts.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    Ten posledni patch byl nejspis zas kvuli season passu. Nejdriv mi to neukazovalo upozorneni na otevreni NMD a dokonceni aktivit, aby mi to pak zaclo po hodine naskakovat na obrazovce vsechno zpetne a pak mi to neodemklo ash, tak je mozny ze se zas nepricital progress. Po updatu ash prictenej.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo, minimalne to ma o funkci close navic a spend all mene :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: pockej, ale v helltide mas otevirat jen steel truhlu za 300 abys mel klice na bosse, vsechny ostatni jsou ztrata casu - a daji se otevrit vsechny ted nafarmis 1000-1500 uplne snadno jen random behanim. Target hunt unikatek se deje na bossech. Tj. Crone pada z Varshana a Loard Zira, uz jich mam 5.

Diablo 4 Season 2 Endgame Boss Loot Tables - Uber Duriel, Lord Zir & More
    https://www.gameleap.com/news/diablo-4-season-2-endgame-boss-loot-tables-uber-duriel-lord-zir-and-more
    NESS
    NESS --- ---
    Tak uz mam Crona na 903, ja sem to otevrel 11x a kolikrat ostatni nevim, ale minimalne asi stejny pocet a z toho tenhle jediny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nevim, ale tenhle druid ma asi peknou smulu Mad i Vasila opakovane, Crone=0. Na druhou stranu ta sesozni schopnost na heltidi truhlu funguje, nebo naopak tam mam stesti, prijedne hlt 3 truhly a zasebou a pokazde unikatka, ne mystery, ale normalni a neni to tak ze by z truhly na zbroj padla unik zbroj, stejne jako v S1 je to nahodne, tzn v truhly s prstenem jsem dostal zbran, z truhly na zbroj kalhoty a z truhly na ruce zbroj.

Nevysledoval podle ceho 3x50 dava, pac obcas je to uplna naloz a obcas je to enchutne chudde, nevim jestli to je ve psojitosti kolik lidi je na msite, nebo je tam nejaky randomizer.

Jo a je to jak jsi psal u minibossu ten co zaklada ten dostava matro, zbytek jen normalni loot
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny :)

teda ale i presto jsem si koupil battlepass, hlavni duvody ze muzu mit jinou barvu portalu :-), plus jsem si spocital ze mi to vrati dost coinu na to, abych ten dalsi mel zadarmo

Game Director for DIABLO 4 joins us onstage for another Honestcon - UNSCRIPTED
    https://www.youtube.com/watch?v=6oSkFlkSdKQ&t=0s
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dalsi update, no idea co tam je.. zatim bez patch nt
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw tenhle obrazek jsem sem daval ale nepochopil jsem ho, jak se ted ukazalo, to neni mapa co se da ve hre delat, ale mapa kde padaji klice na to, abyste to mohli delat... :-) Jinak se zda, ze to padne jen tomu co otvira, aspon pri vsech nasich Varshan runech jsem dostal vejce na Duriela jenom ja.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw z Varshana koukam druidum pada Crone, easy farma, uz mam tri :-) takze jsem swapnul do Clawwolfa, akorat ho nehraju na tornada jako driv ale ciste na lightning dmg, diky te spouste vampire power co nejak buffujou attack speed je to neuveritelne rychly i silny, na lvl 80 v pohode davam NM45+.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Dotaz, kouknul někdo do základní hry zda se unikátní věci v truhle změnili podle patche, nebo zůstali se starými parametry a nové budeme muset znovu nafarmit?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam 2gb patch, zadne patchontes, a po instalaci se nejde lognou do hry, fakt dik :-(

pritom jsem hral, ale byli jsme tri a ctvrtej hrac se lognul uz s tim updatem, takze nemohl joinout nasi partu (coz je taky stupidni funkce pekne), tak jsme vsichni vyskocili, a ted jsme v pytli
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: click/escape, click/escape dokud se nenapise dole ze mas vsechno na max :-) je to fakt chvilka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam