• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj, ja ho neudelal, propalil sem soustu sigil prachu prd z toho, tak jsem tam vysplhal z 95, postupne po jednom se dostal na 100 a pak uz to tam pada samo takze je to v klidu :-) Pokud chces tak mzuem dat 100 v parte a pak uz ti to bude padat :-)
    Jinak shako porad nevzdavame, doufam ze to padne aspon jednomu znas :-) zatim mame jeden uber tak treba padne druhy :-)

MAESTRO_007: ty staty ekvipu jsou sunergie mezi arc a ball, tzn duraz na resource a na boost attack speedu, + vse do HP a armoru, pokud bys chtel tak to do toho naklikam, pokud ne tak na to prdim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: na NM100 je nejtezsi ziskat ten NM100, me se to treba jeste nepovedlo :)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No ne uplne, neco mezi arc a ball, skilly takhle https://d4builds.gg/builds/df29823d-0708-40d9-a549-6e2d9700b566/ (nenaklikal sem tam ekvip) a paragony z tohohle https://maxroll.gg/d4/build-guides/arc-lash-sorcerer-guide
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: jen S2 power Metamorphosis trochu rozbíjí ty range buildy... nutnost proskakovat mobama je dost na číču
    Obecně se mi sezóna moc líbí. Je to rychlejší, je víc toho co dělat a jen tak dál...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: to hraješ ten arclash?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele já jsem vůbec nechtěl hrát necra, ale byl poslední, kterého jsem ani nevyzkoušel.
    Ale jako blood lance build (nesnáším miniony) je boží a baví mě různé variace. Teď jsem přepnul z Bone storm na bone prison a blood wave a zkouším trošku jiný build a super tedy :)
    NESS
    NESS --- ---
    Prisel mi email se souhrnem za S1 sezonu :-)

Elite Malignant Monsters Slain
    3184

Malignant Hearts Caged
    1826
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: je to uchylna prasarna :-D Jen pod tebou teda nesmi nic bouchnout :-D + bojuju se setupem, ale to se nejak vyladi :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Bleskovka je fakt super nm100 na 92lvl :-) to se mi s jinym buldem nepovedlo, jen 2 glyphy na 15 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: To ze to nedava smysl z popisu souhlas, ale blizard se tradicne s informacema nepretrehne :-) Nektery tvrdi ze to testovali a ze jo, tak to taky otestuju a uvidim. Zitra by mel byt snad ten 1.2.1 aka "Configurable Training Dummy Coming in Diablo 4 Patch 1.2.1" tak by to mohlo rozseknout.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: v žádném buildu co Unstable currents používá jsem neviděl z by někdo roloval na věcech ten ultimate damage. Ani z popisu to moc smysl nedává.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeden dotaz do plena, aplikuje se bonus do ultimate damage na Unstable currents ? Jestli jo jak ? Ta ultimatka rika "Whenever you cast a Shock Skill, a random Core, Conjuration, or Mastery Shock Skill is also cast.", hra o tom nerika nic, zkousel jsem patrat po netu a podle for je to rozdelene cast lidi tvrdi ze jo, cast ze ne.

Zkusil sem preskladam vybavu a masivne to bafnul ultimate skill dmg a rekl bych ze to funguje, ale nevim jestli to neni jen pocit, jako testovaciho panaka sem si dal Varshana, jednou sem to dal bez diamantu ve zbrani/offhandu a podruhe s, bohzuel serozpousti tak rychle ze tan je rozdil mozna tak par sekund, zase jen dojem.

Myslenka je takova ze kdyz jsem trvale v unstablu, proc toho nevyuzit, stale se drzim na arc lash, jen s rozdilem ze sem pustil luckyhit bonus a misto toho naskladal resource generation (prsteny), mana cost reduction (amulet) a vymenil ruzne dmg redukce za total armor, k tomu max boost ultimatky (boty, zbran, amulet, a dimanty ve zbranich)
    NESS
    NESS --- ---
    Na kolikatce ste dali prvni NM100 ? jako jestli mam jeste sanci pokorit nejaky rekord, ted jsem dal na 90lvl mn97 :-) Bohuzel stovkovy sigil se mi nejak nedari udelat :-/
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tezko rict na kolikaty pokus, minimalne tak 20 jich bylo vsechno v grupe a prvni drop Melted Heart of Selig, jako jo dobry, ale mohlo byt o dost lip, i ten doom bych bral radeji :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Neni to tema dnama otevrenych dveri ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Poslednich par dni mi to do hry loguje hrozne dlouho, 5-10 minut. Sem jedinej?
    NESS
    NESS --- ---
    Mam v planu to zkusit nejak takhle https://d4builds.gg/builds/df29823d-0708-40d9-a549-6e2d9700b566/ ale treba se ukaze ze to je blbost, ikdyz jak rika Moloch, tenhle build hrat blbe nejde :-) Bariery jen z CD.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Bez do zelenyho na T4 to das a na 70 te to vystreli skoro okamzite. Na T3 se nevracej, to je krok zpet, potrebuejs nabrat vybavu v ancestru, sice ji obliknes naz na 60, ale dobry byt pripraven.

Boty, Flickerstep za evade -10sec na ultimatce, k tomu defakto na vsem CDR + VP Anticipation a Hectic, teoreticky to jde jeste stahnout vic pres owerflowing energy ale Vyr's mastery je lepsi, zkousel jsem to oboje. Tema kalhotama myslis Tiabult ti ty daji masivni boost dmg a doplni manu k tomu.

Na T4 sem zacal na tomhle (podle unikatek co sem v te dobe mel) https://d4builds.gg/builds/3de5cf6f-2363-4855-a618-60f8ed83408d/ a ted zkusim predelat zase podle unikatek co mam.

Cisty arc je jako dobry, ale chci tam dostat prave ty katata Tiabulty ktere jedou na manu, kterou v ciste arc nepouzivas, tzn se vratim do hybrida mezi arc a ball co sem jel na T3, nakliknu to :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ja nasel ten gravitational aspect a je to hroznej nesmysl. Na lvl 56 sem probehl do T4.. a ted trochu trpim protoze nemuzu delat NM (zkusil sem 77 a nope nope, jeste blbej affix), a to ze zabijim potvory na 75 mi vlastne neprinasi zadny zasadni bonusy. Takze celkem premejslim zdrhnout zpatky na T3 kvuli rychlejsimu levelovani.

A tohle sem videl snad jen s tema unique pants, ne? (Taky bych chtel zkusit, ale nemyslim ze se dostanu na 100ku nez skonci season)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: A jako problem s neviditelnou 300vkou maji vyreseny ? ;-) Celkem oser se porad portovat dokud se neukaze. Jinak vcera uz sme zvladli 2x300 pod 15 minuit (hlt startujici v 3/4) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam