• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Varshan, stejne pojedeme vejce tak treba to padne pri tom :-) a asi i ve volnem svete
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Mno jsem na to zvedavej. Jen jsem teda jeste nestihl nacist jak se k tem ringum vubec dostaneme :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Hlavne na DB ani nepotrebujes fury, asi bych na to obetoval prsten s aspektem Echoing fury, navic ty staty vypadaji rozume

+5.5 Resistance to All Elements [5.5%]
    +5.5 Fire Resistance [5.5%]
    +39 Strength +[28-42]
    +9.6% Attack Speed [4.4-10.0]%
    +12 Maximum Fury [5-13]
    11.5% Resource Generation [10.5-17.5%]
    After spending 100 Fury with 3 seconds, your next cast of Hammer of the Ancients, Upheaval, or Death Blow is a guaranteed Critical Strike and deals 28%[x] [10-30]% bonus Critical Strike Damage. (Barbarian Only)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jako tenhle ring je OP na bosse jak svina... Vyseres se na crit na gearu, nastackujes co nejvic OP a pak das vse na ranu :-D
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: njn barbarsky asi dobry "After spending 100 Fury within 3 seconds, your next cast of Hammer of the Ancients, Upheaval, or Death Blow is a guaranteed Critical Strike and deals 10—30% (multiplicative damage) [x] bonus Critical Strike Damage.", treba i ty ostatni budou fajn, jen to zatim nevidim :-))
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Prenacist mapu, TP do mesta mimo mapu a zpet, musi cela parta, pokud nezabere, tak neblizsi dung/sklep, dovnitr zase vsichni a ven. Opakovat dokud to nezabere. Jako posledne takhle prisli oba o 300 pac sme pytlikovali tak dlouho dokud nedobehl cas :-) Jako nektere mapy jsou na to nachylnejsi mi prijde, kahjistan je extra na pikacu jak jsou tam 3 truhly tak ta honi jeste jde, prostredn ia psodni sere pokazde. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Koukal jsem na video od roba a ten byl z toho jednoho barbarskyho prstenu odvarenej uplne, tak uvidime.

Co se tyce bedny, tak musis odportit do mesta, nekdy vice krat a ona se objevi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: vcera sem byl dvakrat heltidu a dvakrat sem nenasel mysterious truhly, litali sme tam jak camrdy nekolik lidi a nic :-( A ringy za mne meh, nema smysl menit protoze to zas bude nejaky buzerantskej 600ilvl.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HULIK: Bylo to super a musim rict, ze hrani v parte je fakt super :-) Jen bych potreboval tak 3 hodiny na hrani navic, protoze mi prijde, ze jen beham mezi endgame bossama a nestiham nic jinyho skoro :-D
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak pánové poprvé v téhle hře jsem level 100 a to s Rogunou.
    Poprvé mám všech 5 glyphu na 15lvl.
    Včera díky místní bandě poprvé Uber Lilith.
    Asi před 4. dny Duriel.
    Připadám si jako "KING" :-D (ha ha ha)
    Tak děkuji všem co pomohli k úspěchu. :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Zatim 3x sezoni 100, cesta na 100 je za cca 1/4-1/2 casu nez to trvalo na S1 a Barb (je jedno jestli hota nebo upheaval) rozhodne lepsi Sorcky (bleskovky), sice ne silnejsi (to ani z pohledu bossu ci mn100), ale zabavnejsi, neni to jen stat a cekat az se vsechno ubleskuje, ale je treba se hybat sekat rvat :-)

Jen trosku zklamani z tech unikatek, fakt nevim co se musi udelat aby ti padla zbran na maxu (925) pokud nepada z Duriela tak to max neni :-/ Zkusil sem jak hellhammer (ilvl 909) tak overkill (ilvl 908) a proste klasicka palice na ilvl 925 je lepsi :-/ Rozhodne pokud je v buildu unik zbran tak bych moc nepocitat ze padne a radeji si tam dat neco "normalniho"
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: No nevim ten druidsky a nekro by mohl byt fajn, otazkou je jestli ten mirny buff stoji za to si nechat vzit prstenovy slot.

Jinak tohle je fajn, to bylo na prd, kdyz te uz mrtva lilith jeste sestrelila

"Fixed an issue where Lilith could still launch area-of-effect attacks after she is defeated following the first phase in the Echo of Lilith.

nejak postradam fix s 300 hlt truhlou, to je oser jako krava :-/
    KALTY
    KALTY --- ---
    BOBESH: k ničemu to není dobrý, protože to nemá DPS metr :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    co to a k cemu to? :o
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: Díky :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: kyovashad mirne nahore ve stredu, takovy sklep :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: Hm... Myslel jsem si, že ty dummies tam ještě nejsou, ale asi jsem jenom slepý. Kdepak jsou?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ringy divny, aneb novy patchnotes

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes?
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ty jedove louze jsou desne OP, ted sem ted dojel MN100 a na uleceni otravy pomalu nestacilo ani 13 lekvaru (90tek), a to ani nebyla jedovy affix, staci jen ze tech potvor tam je hodne a kazde si prdne, barb proste nema nic co by ho udelalo nezranitelnym aby to stopnul, resist na maxu ani po predelani stimhle vubec nic nedela :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Jako uplne staci kdyz ji na zacatku das za 1/4 aby ses dostal za prvni carku, tim padem preskoci fazy puchejru a jde hned na odlamovani prvniho dilu, tim ti da cas ji dostat za 1/2 aby se slo hned na dalsi roh, jako samo pokud ji klepnes hned celou tak pohoda, ale stejen ty rohy obehat musis, protoze ona do odlamani rohu je nesmrtelna, kousek ji tam zustane a ten ji musis vyklepnout na centralu po odlamani, tam musis byt ale rychly jak jen to jde jinak zacne kreslit cary, to se ji povedlo ve 2 pokusech, uz sem myslel ze ji mam a nono prd, stejne me sejmula.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam