• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Uz na to koukam, vcera to kuci rikali ve hre, ze je ted 5 +5 dalsich :-)

THIS HOTFIX HAS ROLLED OUT TO ALL PLAYERS.
    Game Updates
    The acquisition rate of Living Steel has been adjusted
    Living Steel Chest in World Tier 3: Increased from 1 to 2.
    There is an additional chance for 1-2 extra Living Steels to drop.
    Living Steel Chest in World Tier 4: Increased from 3 to 5.
    There is an additional chance for 5 extra Living Steels to drop.
    All other Helltide chests will additionally grant 1 Living Steel in World Tier 4.
    Bug Fixes
    Fixed an issue where Living Steel Chests could not properly spawn.
    Developer’s Note: Part of this fix was to remove Living Steel Chest Guardian monsters. This improves the functionality of the chest for the time being, however we would like to bring the guardian back once we can ensure the interaction does not cause this issue.
    Fixed an issue where some players could be prevented from logging in to the game with an error code stating the Season is over.
    Fixed various issues where players could not properly complete Season Journey Objectives.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Přečti si hotfix
    NESS
    NESS --- ---
    nejaka zmena, nebo nevim 3x po sobe v te same hlt 5 zelez, bud je to zvednute nebo nechapu

NESS
    NESS --- ---
    Dneska s Bartuc osobacek, za jednu t4 hlt 4x300 4x250 a na zaver jeste 1x75 a 52 mi zustalo ladem :-) s naspeedovanou rogunou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak nevim preskladal jsem to na ten prstynek a dostal hrozne na prdel, v NM82 jsem se pomalu neodlepil od dveri, preskaldal to zpet a prosel sem to bez umrti, tzn bud nemam dost silny paragony, nebo delam neco blbe, vracim se teda k BL3 :-) bez autoexploze :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Haha sikovny kluci, v eternali mam prazdny stash, pritom to bylo temer narvany :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: mno chtel bych t odat na 100% a prave tohle se mi nedari splnit. Jinak uz to mam
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a jeste "Labor of Love: Purify 22,222 Seeds of Hatred in Hostile areas" sem nakonec musel nafarmit 2x, tzn nejakych 50K, ale to asi nechces slystet :-) po nejakym patchy se to rozjelo.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: chces jet do plnych, nebo ti tam schazi i neco dalsiho ? kill mas ? Ja to neresil, stacilo ze sem to splnil, na 100% to nemam :-/

Ja mel bugly "Lilith’s Undoing: Purify Seeds of Hatred in Hostile areas" a "Prophecy Pluripotent: Open Tortured Gifts of 6 different type during Helltide" ale nakonec se to nejak profouklo. Stejny zaseky jako v S1, jeste ze to neni treba plnit na 100%
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BARTUC: Je to zabugovaný. Mám to úplně stejně a pak mám buglej ještě ten úkol, jak máš zabít všechny WB na tier 4. Ten mám 1/1, ale není u něj to zelený completed a nezapočítal se.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Chlapci a devcata, potrebuju radu. Stale nemam splenny seasonal questy, kdy mam obliknout armour s 5 pacty... takovej item mam na sobe, ale q stale neni splneny, je v tom nejakej figl, nebo jsme jen slepej a retardovanej?

Diky
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: ajaj potent je dobrý dno :D
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jo jeste jednou dikec za nasmerovani. :-)

Pro predstavu, to co mam ted je tohle https://d4builds.gg/builds/372e544d-f5cb-4892-883d-4d7d0522d602/ (paragony sem tam aktualni neklikal, jelikoz tam jsou pouzity zatim jen 2 glyphy tak to je jedno) a chci to zkusit vecer takhle https://d4builds.gg/builds/4b33b268-402d-41d0-a6c5-74c182ebee07/ otazkou je jestli to uz neni moc velka blbost je tam pouzitych 5 unikatek, coz znamena ze dochazi misto na normalni aspekty, neni tam pouzity generator, pac tibaulty a aspekt of potent blood, by to mel teoreticky utahnout, bude to fungovat jen na nahusteny monstra, pokud budou ridky tak asi smolik a pokud to neda solo bosse do 10-15 sec tak asi taky problem :-)

No a jelikoz sem netusil ze potrebuju schovavat aspekt of potent blood, tak jsem je vsechny postupne rozpustil, tzn zatim stejne smolik :-) ten v knizce je slaby
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem repete a myslim ze tohle je tak max, 81lvl char vs nm82 dung, jako monstra v poho pokud jich je dost , ale solo potvora problem, flickery nespinaji a cele se to zadrhne, tohle je rozdil 55levlu, to jeste slo, ale predtim sem zkusil nm90 a to jsem se dostal do 2/3 ani na bosse nedoslo a pokud by doslo, tak bych ho neupizlal myslim :-) ten pic podtim je z ty 90tky, dela to stejny bordel jako ballka, defakto presto neni nic videt :-)) Jestli nekoho serou obrazky tak to pak smaznu :-)

NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak sem z toho udelal takovyho kockopsa, pouzil jsem to co on rika, ale tu puvodni verzi bez prstenu a jako asi ten prsten ani nepotrebuju, uplne v klidu na 81lvl jsem dal mn71 (ani naznak umirani) tzn rozdil 44 levlu. Jak tam rika lidless wall je totalne op, tak fakt je. Mam na sobe tibaulty, flickerstepy, na krku banished a v off hande lidless, coz ve vysledku znamena ze jsem trvale pod bonestormem, tzn trvale s barierou, diky op nejaka ta dmg taky je, tak docela pohoda, jo paragony ani nemam hotovy mam jen jednu 15tku :-)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    Musim se pochlubit, konecne jsem si oneshotnul Duriela :-D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Asi budu běhat o víkendu legie. Tam je celkem slušná šance, že to padne. 3 bedny každejch 30 minut.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak i na legii muze dropnout
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: tak moje hc story na ty kunde skoncila, lag a nazdar.. jebat toto.
    LVL 72, coz je za mne uspech. Chybelo mu par procent ze
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jasny dik, zkusim varshana na hc, tak snad mne nevynda :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Vashan a ja ji dostal i v zelenem tzn pri Blood Harvest Event.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam