• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jo ten tam pridava hodne. :-) Croon, prisel stim ze se ted Barb hraje s melted heartem, tak jsem ho zkusil a je to nesmrtelny, tzn doom+melted= 27k v zakladu, +inner calm = 35k a ten zbytek jde za bersekrem
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To dela ten novej mecik ? :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: jj, vcera asi 8 minut :-)

BTW Barbucha bez lekvaru jen s bersekrem :-)

MIHALS
    MIHALS --- ---
    jo taky občas čekám pár minut
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXSECRABILIS: Nová sezóna v retail WoW
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Ahoja

Nestava se tedka nekomu z vas, ze opet stojite ve fronte blizzardi minutu ?
    Vcetne toho, ze se skrze loading ani nedostanete.

A (mozna to naklikal nejak malej, ale nikde to v transakcich nevidim) nestalo se vam, ze mate ve skrini cosi z shopu co je “loch raeth maor” theme (helma, telo, katata a mec)? Nasel jsme to jen u barbiny, druid, sorcka ani roguna to nema v moznostech oblect.
    Co se coinu tyce - osobne nejsme schopnej se dopocitat…. Mam 1366 coinu. Ale kupoval jsem jen 1k na pass. A z passu bych podle mne mnel dostat “jen 1306…
    NESS
    NESS --- ---
    btw legie, stejne jako na zacatku WB jdou zabehnout dvakrat po sobe, pokud je ta druha parta pomalejsi, ted sem si tam nechal loot, po chvilce se vracim a druhy zaverecny fight i 3 truhly, ale nepadlo znich nic. Jinak HC je fakt vtipny jak je tam prazdno tak sem si vcera zabehnul 2x T4 legie solo, sem dost zvedavej, jestli si budu moc nekdy vysolovat i WB
    NESS
    NESS --- ---
    pokud mas FS v enchantu, lekvar na sobe a nekde na brneni bublinu, tak bych se toho vazne nebal, bublinu samo co nejvic k maxu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MIHALS: jestli sorc, tak mas v enchantu fireshield ne, to je dost na jistotu :-)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    sice Potion of Death Evasion to trošku jistí ale na toho přerostlýho červa bych radši měl ten scroll :-)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    non-HC už mam projetý až na T4 takže hru znám, ale HC jedu prvně
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    NESS: T1 lvl 51 frost sorcka, hraju pomalu ale jistě a nechci přijít o hc character :)
    NESS
    NESS --- ---
    Docela "casto" :-) lvl 66 a mam 4, kupodivu nejcastejsi drop T4 hlt. Na kolikatce a s scim jdes na Duriela?
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    jak často vám v HC padá Scroll od Escape? čeká me Duriel a mně padnul jen jednou na začátku druhýho aktu, jenže neopatrnou manipulací jsem ho vyplejtval :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: j, mě do 80 padl jeden.
    Co koukám na lidi kolem sebe, na 90-100lvl maj 800 - 850 itemy. Pochybuju, že to hrajou schválně blbě.
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Sem si na tebe uplne vzpomel HC char, 63 lvl, na T4, sorcka kterou sem mel mit jako ballku a do ted mi nepadl,jedini gravitational aspekt, delam vsechno wb, hlt, whispery, legie, zeleny a nic :-) lege nromal/sacred/ancestr mam 4 zalozky v truhle i unikatky a i tal rashu ale gravitac ani prd :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    j, melee sorcka. Kudly ale padaj bídný. jinak díky za info, teď mi padly 2 legendárky, sice ne pro mě, ale super:-)) Držel jsem se asi moc při zemi.
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak ono stim ilvl, jako resim to u zbrani, to je jasny a pak u sperku, zbytek jako dobry ale ne nutny. Zbrane ti ilvl definuji AP a sperky (amulet/prsteny) ti definuji resisty, tam jako cim vic tim lepe. Zbytek zbroje ti ilvl definuje armor jako samo cim vic tim lepe take ale tam je mnohem podstatnejsi rozlozeni a hodnoty statu, tzn radeji budu mit boty s nizkym ilvl ale bisovym rozlozenim statu, nez obracene :-)

Jako samo se bavime o vecech co jsou za poslednim ilvl breakpointem tzn 725+ :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: Uprime nevim, dps pro me neni zajimavy parametr abych na nej koukal, pro me je u zbrane rozhodujici ilvl, ten definuje jako to dps, tak mozny rozsah statu. Tzn koukam na ilvl a vysledne AP, slozeni a hodnoty statu, bohuzel tech itemu je tolik ze uz to podvedome filtruju a konkretni hodnoty vlastne uz moc neresim. Kouknu na ilvl, pak na rozlozeni statu, kdy podle buildu vim co hledam. Tak do toho 85 lvl u zbrane vlastne koukam jen na ilvl, staty ani tak neresim, proste vetsi ilvl vetsi AP a tim to konci.

Pokud budes resit 1h sorcku tak to jestli wanda, nebo kudla bude rozhodujici jestli jedes na lucky hit (wanda), close (kudla), kdy na 90% to bude kudla, pripadne nejaka unikatka
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: aha, tak jo, díky:-) na lvl 68 jsem dostal pár věcí na ilvl 925 takže je to obráceně, měl jsem kliku:-P
    ještě poprosím o jedno: DPS na itemu už zohledňuje vše? INT, AR? třeba pro socku má wanda nízký DPS, ale INT znatelně zvedá DMG. Já zatím koukám na DMG skillu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam