• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Druid 77lvl vs t4 varshan, dal jsem 10 kol a uz v 8 jsem to mel komplet, tzn mad wolf, prsten, vasil i crone, takze to fakt pada celkem vyvazene, prsten padl v 5 kole, nic moc roll ale fajn :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ten druidsky prstynek docela fajn, jako zadny zazrak, ale je stim legrace, taha to z neskutecne dalky, jedina nevyhoda ze ty potvory se maji tendence vracet, obcas cumim kam az bezi, rozhodne na hc nedoporucuju pro lidi se slabyma nervama, na t4 v zelenym na 60 lvl to bylo chvilkama sakra vesele, vsechno +15 levlu a nikdy nevis co kocka prinese domu :-)
    Jinak na druidovy je momentalne bugly tampl, kdyz mines potvoru tak bezis docela dlouho proti zdi nebo prekazce na prazdno, to same delaji kanci/nosorozci, pak je asi bugly bud hemo, nebo pulve, ted jsem v Belfry jednou ranou sundal oba zvony, jako nic divneho kdyby kazdy ztech zvonu nebyl v samostane mistnosti :-)
    Prijde mi ze je upraveny drop na wb na t4 na 60 lvl znej misto obligatni naloze ancestr 925 rare vypadlo pomerne dost modrych, taky 925 ale ja bych radeji zlute :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nema nekdo tucha zda se tuhost nepratel meni dynamicky, nebo zalezi jak je ta potvora vygenerovana ? Jako na zahajeni WB (T1) na z tam bylo asi 7, dva sme sli do wb ostatni stoji v uctivem kruhu, po 3 minutach se na to vykaslou a portnou se pryc takze tam jak ocas zustanu sam, jenze mi neprislo by to najednou davalo vic. Jako uz poznam podle dmg jestli je nekdo v okoli kdyz to zacne tuhnout, ale nepoznam to uz obracene. Jako chapu ze na HC se do wb nikoho nechce aby neprisel o charakter, ale proc tam kurnik teda lezou :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MIHALS: me chybi od prvni bety lokace v pravem hornim rohu, fakt jsem obehal vsechno a nekde proste bude nejakej miniroh... :)
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    MIHALS: tady přece

MIHALS
    MIHALS --- ---
    tak klasika - tejden nemůžu najít a když jdu teda s dotazem ven tak hned při prvním spuštění hry chybějící lokaci najdu, byla to spojovací cestička mezi dvěma oblastmi :)
    NESS
    NESS --- ---
    MIHALS: print screen te mapy, oni nektere lokace jsou fakt mikro
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    mám dotaz: proběhl jsem celej realm a všechny lokace mám odkrytý, až na jednu v DrySteppes, a prostě ne a ne ji najít. Nestalo se taky někomu?

BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Tak znas me, ja ty starty nejak neumim :-D Porad mi to chcipalo a nedavalo dmg... pak se to zlomilo a je to pecka. Jen bych potreboval nejaky uberunique, abych to mohl pimpnout na Abatoir
    NESS
    NESS --- ---
    Nedal by nekdo Duriela na HC ?, uz mam minimalne na 10 kol a prijde mi skoda to bezet solo :-) Nez dojedu i barba na 100 tak toho budu mit jeste vic.
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Mozna to ted menili, nebo si mel fakt smulu, ted se sorckou 2 run a s barbem 4 run. :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Se stovkovou rogunou jsem dal tak 15x Varshana a tak 5x 3x50 a prsten nic. Ted s novým Barbarem na 60lvl T3 jsem dal poprvé Varshana a hned padnul :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Si to hral nejak divne , slape od 1 (50) levlu :-), jako co me mrzi ze tam neni nejaky dmg log, fakt by me zajimalo kolik to dava, sem na to slepej, jako vidim ze se monstrum vypari, ale nevim za kolik :-) Ty testovaci panaci jsou super, tak jsem schopny to videt, ale pri hre sem na to slepej :-)

KALTY: Na ten klas ring u druida sem zvedavej, na sc sem to dohral kdyz to jeste nebylo, tak ted pockam na hc, sem mel dojem ze to je jako S1 vysavacove srdce, tak pak napis dojmy :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: Ja se s HoTA barbem desne trapil do nejakyho 80. lvlu. Pak to nejak zazracne zacalo spalat a ted jsem ve fazi, kdy ve dvou jsem schopen oneshotnout Duriela a WB jde na dve rany a to nemam zadnej uberunique zatim (taky by uz ten parchant mohl neco pustit pouzitelnyho :-D)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Jako Up barb na tom lvlu 77 co mám teď je neskutečný.
    Kamarád koukal přes shareplay a nestačil se divit. Varshan T4 prostě padne během chvilky atd. Neskutečná bestie

No a ten Pulve druid teď zkouším. Mám Sacred věci. Lvl 55+ a mám ten class ring + mothers + 4 umbral ring a budu testovat komba. Zatím jsem ten class ring moc nepochopil...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Zrovna vcera sem si udelal takovy osobni test levlovacich buildu od druida, zacal na light storm, pres companiony se dostal na shred a pres shred se dostal na tornado, abych skoncil na pulve, kde jsem od zacatku vedel ze skoncim :-)

Jako referencni model jsem pouzil pvp zonu a toho mistniho bosse, na HC tam nikoho nepotkas, takze pohoda :-) schazi mi jeste landslide ten zkusim dneska vecer.
    Light storma ma slusne area ale mizerne se trefuje na singl targety, defakto to same tornado, kde bez toho targetovaciho aspektu si marny, companioni dostavaji od bossu na prdel, ten pvp boss si je slusne daval jako fajn ze nemlatil do me ale vydrz vlku fakt mala, shred sem zkousel jak s tramplem, tak s rabies, nikda sem v zadnem buildu nehral rabies :-)) docela pohyblive (nejvic ze vsech, ale na ostatni klasy to stejne nema :-) rabies si davala i grupy pekne, singl tak nejak prumer, s tramplem jeste pohyblivejsi, takze jako fajn, ale pulve stale vede :-) sice pomalu ale na jistotu :-)
    Jako rad bych si zahral neco s companionama ale vlci jsou papirovy, vrany takove nic moc, jediny creeper fajn, proto je v kazdem levlovacim buildu :-)))

KALTY: Vcera sem s 80 hota barbem na hlt oneshotnul kixxe, fakt me mrzelo ze sem nevidel za kolik to bylo :-) se opakuju, ale sorcka druid nekro dobry, ale barb je barb :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: Pulve je uplne nesmysl. Jsem na lvlu 71 prezil duriela s tim, ze jsem sel all in a schytal snad vsechny rany co sly a nedostal jsem se pod pulku HP... demence :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Rozjel jsem nakonec toho druida. Jel jsem 1-50 storm, ale teď přesedlal na Pulv. Padl mi ten class prsten a chesta z 3x50 a na lvl 55 všechno skoro one-two shotuju :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jako po tom co mi na Barbovi padl Furor a Tibault (konečně první drop - na necru ne a ne padnout), tak Upheaval barb neskutečná dmg.
    Dokážu konečně dát dvě vlny za sebou. Bufnout se a okamžitě třetí.
    Neskutečná dmg na lvl 75 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam