• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: uz to tu bylo, tak snad neurazi https://www.youtube.com/watch?v=fVozYUc3yYQ :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jj, melted je dobra, dokud mas manu tak to slape, rob stim experimentoval nejvic co sem videl, tak jsem to od nej obslehnul. Sice to nemam zmaknute jako on, takze nesmrtelnost se nekona, protoze nedokazu udrzet fury tak jako on uplne na volnobeh, ale zivotnost ti to zvedne neskutecne :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ty jo taky mi přijde, že je barb oproti wizně dost křehkej. Mám sice jen něco přes lvl 80, ale resisty, armor a equip docela poskládanej a v NMD kolem 70 mívám dost na mále.

Našel jsem teda ‍Melted Heart of Selig, s tím se prej dá vykouzlit něco nesmrtelnějšího. Zkusim, až bude čas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: Vcera jsem dotahl Sorcku na 100 na HC. Od zacatku jsem jel Ball lightning. Ano, mel jsem stesti, ze mi gravi padl celkem brzy (tusím ze v capstone dungu pri prechodu na t3), ale za celou dobu jsem se krome moji chyby na T1 WB nedostal do stavu, kdy by mi procnul flame shield. Ano, nejezdil jsem nejaky silenosti jako +30 lvlu nad tebou dungy a tak (max jsem chodil +15), ale bezpecnejsi hru jsem si nemohl prat.

Ted expim barbinu a uz jsem si minimalne 3x malem nasral do kalhot, jak jsem byl blizko smrti, takze za me sorcka ball light nejlepsi volba :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Na vic ze zacatku prachy/matro nepotrebujes, nejaky kejkle s aspektama nejdriv pred prvni cap, tak staci jen default 2 defenz aspekty (protecting/protector pripadne disobience nebo might), enchanty maji cenu nejdriv v ancestru, lege je zbytec a sacred mas tak na kratko ze taky. Jako tu t1 spokojene projdes stim co najdes, jako dobry si pred preklopenim zacit sefovat resisty, ale ty na t1 taky neresis, tzn vse do armoru a jsi ok. Nejaky diry a podob to same :-) Jedine co je treba je matro na zakladny lecive lektvary ale to doberes cestou v klidu. Jako jediny oser je ze na poprve musis obehnout lilith a renowny, ale jinak pohoda
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Naopak nejvic bezpecny je to na T1, tzn do 45 levlu, to bys snad musel usnout u ty klavesnice aby te to zabilo, pak je to trosku ostrejsi po prechodu na t3 tzn 45-50 a pak po prechodu na t4 tzn 60-65, ale to uz se opakuju :-)

Jako zalezi na buildu jetsli to je easy nebo super easy :-) treba zrovna ten summon nekro bylo fajn to jsem pustil eventu, pohodlne se usadil a pockal az to za me minoni vybojuji :-) Mele bych se fakt nebal je to dost jedno, pokud nedelas uplny hovadiny tak je to dost toleratni, minimalne ten zacatek dokud neskocis do t3
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KALTY: na HC je určitě lepší chain lightning nebo třeba firewall... defenzivní skillly flame shield + ice Armor a třeba Frost nova je super

BALL je melee a to ze začátku určitě není ideální... + Potřebuješ gravitational atd. náročný na manu atd.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Taky taky :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kredit musim s baalkou dat Mr. Ness, který mi to doporucil a byla to super volba
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: jel jsem ball sorcku od lvl 1 a uplne na pohodu. na 30. lvlu si hodis flameshield do enchantu a ses totalne safe
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: ball sorcka, nejaky barb, myslim ze si nejaky najdes dle svyho. Daj se pouzit buildy na softcore https://maxroll.gg/d4/build-guides?filter%5Bmetas%5D%5Btaxonomy%5D=taxonomies.metas&filter%5Bmetas%5D%5Bvalue%5D=d4-leveling
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: No ale tam je to do 50ky dost na pytel ne?
    Kor HC bez peněz atd.
    Co je nejvíc save build na lvling 1-50 na HC pro Sorc?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: Ball lightning sorcka! :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele a doporučení na class?
    Jsou někde nějaký guildy na lvling buildy?
    K tomu HC moc nevidím
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jakykoliv okultista, mas tam novou zalozku u tvorby sigilu s nazvem "bloodforged", pokud si nikdy nesel budes tam mit jen Tier 1, pokud mas 800 prachu slozis sigil aktivujes a portnes se tam a uz ti bezi cas, tzn pripravy predem, bezis furt dopredu, zadne dvere, zadny loot, zadne slepe ulicky (skoro zadne :-) az zabijes dostatek potvor a naplnis ten progress bar, tak se ti spawnou 3 bloodseekeri, ty kuchens a hotovo, mas na to celkem 10 minut, smrt=konec, loot na konci (par nic moc kousku), nejaky sigil prach a recepis na sigil o level vyssi nez si zabehnul. Prvni beh dostanes glyph + glyph expy, pak uz jen ty expy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: vysvetli blbcovi co to mesic nehral jak se to dela pls :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Hnedka po vstupu do sveta. Vyber charakteru je ok.
    Je ti strasnej oser :)).

Pc se tvari, ze je vse ok.

Jen pro zasmani. Vypnul jsem a zapnul jsme hru a vse jede ok…
    Zkusmo jsme zrestartoval znovu a je to zpatky…
    Takze to asi bude u nich :)) a ja hold budu spoustet tak dlouho nez se chytnu do dobreho startu :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Projevi se ti to hned po zalogovani, nebo chvilku jedes ok a pak se to zacne zadrhavat ? Jedina rada je zkusit zjistit jestli to je u tebe, kouknout jak mas vytizenou vramku, kdyz ji vycerpas tak se to zacne chovat divne, pripadne stahnout detaily a pockat jestli se to projevi. Jako v tom notu pro hotfix se pise "Performance and stability improvements." takze to u tebe nemusi byt vubec :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Tak se vam ted deje, ze vsechno ma 1-2 selundy zpozdeni ?

Skilly - zmacknu cudlik a 1-2 vterinky nic a pak se teprve provede.
    Chci dat item do bedny - kliknu, on ztmavne, vterinku si bali kufry v inventari a pak po dalsi vterine se presune do bedny….

Je to strasne otravne a v dost to znesnadnuje hru…
    Nejaka rada pripadne ?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: já sem tam s ball sockou vlezl jednou, umřel na něco co sem nezaregistroval a rozhodl se že to není pro mě. Tak sem zvědavý jak to bude vypadat teď. (I na nmd95 občas zařvu na různý ground effects)
    Jinak to že ten bonus je pidi mi hrozně připomíná D3 paragon grind, taky těch běhů muselo být fakt hodně aby to člověk poznal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam