• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    WASQ: Já hraju PS.
    Ale on to hraje na PC normálně a má tam popsané přesně jak
    https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1bN8C_Fe9nrWv__jUc_Vdbl220g4NM0mlux-ga_s_-5s/htmlview?pli=1
    WASQ
    WASQ --- ---
    6 jsem dal za sebou bez zaváhání. Lvl 95 barb
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: na kolikatce jsi ? jo, je to svizne, kupredu prava zpatky ni krok :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Musim říct, že po otestování AOZ (měl jsem čas na prvních 6 map) je to pro mě super kontent. Asi sem divnej, ale nic neřešit (žádný objektivy, nebo DVEŘE!!!), jen běžet dopředu a mlátit démony je takový terapeutický. Jak zlatý GRka v D3 :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: ty hraješ ten novej čínskej ww hota hybrid? Je to těžký na uklikání?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: hele já mám špatný gear. Dolevelil jsem o víkendu a mám jen Tibault a Talisman.
    DMG to dává brutální a jen teď se snažím zlepšit defense. Když se WW roztočí a má kolem sebe moby, tak ti lítá fury pořád nahoru díky hlavně Furious Impulse (pasivka) + Weapons Master Legenedary node z paragonu. To jsou ty hlavní věci co ti dávají Fury + Max Fury z gearu a fury generation.
    Meta + Tibault ofc taky. Ale na push Zira si dává defense kalhoty a první fury si nažene shoutama...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hele jde to i úplně bez uberu.
    Já fakt nemám nic. Až budu na kompu tak se víc rozpisu.
    Mrkněte na to video a spreadsheets
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    To nevim, vyzkousim asi az po vanocich :-)
    NESS
    NESS --- ---
    A jde to i dualne, nebo musim prepinat co zrovna pouzivas ? Jsem ochoten to zkusit, ale nemyslim si ze by me to bavilo, po hodine s ovladacem jsem v kreci :-) Ovladace doma mame a myslim ze mi je i deti puci :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: To me taky ne, ja s tim vubec neumim, ale Rob prave natacel video, kde ukazoval animaci s a bez ovladace a s ovladacem je tam markantni rozdil v rychlosti
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ten mám, občas i používám. Ale narodil jsem se s klávesnicí a myší v ruce, tak mě to zas tak nebere :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: a idealne xbox ovladac :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    KALTY: já koukal včera na kousek a přijde mi to strašně složitý. Ale asi časem vyzkouším. Podle do tohodle buildu hodně potřebuješ Shako a Doombringer, protože to je hromada tough
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Vyzkousel jsi to nakonec, jak ti to slape ?

No ja se bojim ze zase skoncim na tom ze nedokazu nagenerovat fury, vypada to krasne, ale on ma hrozne nahonenou maximalni hodnotu, jako 255 je fakt hodne, k tomu 100% bonus generovani, jednim switchem 64 fury :-) no kdo to ma :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: 100 jsem dingnul o víkendu
    KALTY
    KALTY --- ---
    THE BEST BUILD in Diablo 4 - IN-DEPTH HotA Barbarian Guide for AoZ! Diablo 4
    https://youtu.be/Z8abP3jgFJ0?si=IVYGGM1wfsPMc8xu

Nemám ubery a funguje to i bez nich
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak reduction while injured je pro me podminkou pro HC endgame, minimalne na jednom kusu (pokud te neco necvakne IK, ale postupne). Cilene lowlife nehraju, ale necilene se bohuzel obcas zadari :-)
    Zrovna vcera T4 zeleny ja na 60lvl a bloodseekeri na 78lvl bez reduction while injured bych byl v panu :-) Takhle sem si svistel na rude vlne.
    Celkem by me zajimalo jakou dmg bloodseekri Lieutenants davaji, jestli to je podle jejich klasy/pouziteho skillu, nebo jestli davaji vsichni shadows ?
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jo to sme na tom stejne, pokud aktivne manu nedoplnuju tak mi to nefunguje, nemam tak posefovane generovani/cost redukci. Je to asi dost podobne jako kdyz jedes barb bez generatoru.
    Lowlife je tam asi klicove pro ty pomery, navic on tam jede tak ze mu ani ty zivoty neberou. Holt vyssi divci :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: aha hm. Tak mě manu vysajou a čus. A to mám regen na všem, co jde :D Ale nejspíš to souvisí s těma redukcema a čím víc máš HP (Doombringer) tím míc ti procentuelně berou HP a tím pádem míň many, takže se ti stačí dobíjet.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: sorry, neni to primo pasivka. Barbina to ma nativne. Kdyz si najedes na fury mysi, tak tam se to pise
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam