• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: leda na hc na sc nemam zadne matro, pokud bys chtel tak hc 1-50lvl ti udelam do hodiny, pokud by byl online i Croon tak i rychleji :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jako jo. Vesmes muzu sundat z barbiny (z jeji bedny) krom toho brnka. To nemam :))
    A aspekty asi nekde sezenu.
    Jestli prvek odpadne brzo a zena da pokoj. Tak to asi vecer testnu a pak dam vedet.

Toho fistu se trosku popravde bojim. Nejak mne nedava smysl proc tam s tim “randomem” behat :))

Btw. Pokud by kdokoliv svolaval beh na tlustocha. Velmi rad se pridam (klidne vemu barbinu pokud bude potreba dmg). Rad bych ziskal toho mounta :( porad na nej mam smulu…. Pripadne pokud nekdo znate trik. Jak ho dostat :))
    NESS
    NESS --- ---
    nezkousel ale s fistem to bude dost random, jako pokud mas aspon fisty, tak mad=varshan a zbytek je od druriela, pomerne bezne dropy takze by to nemel byt zas takovy problem to poskladat, navic jen mad je klasovy takze to treba vybrakujes z ostatnich charu, navic pokud nepocitam ghosty tak tam mas jen 3 aspekty, pravda klasove, ale jen 3 :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Testoval jste nekdo na druidovy tenhle build ?

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/8fbc7cd7-3db6-47b6-91ad-d37f0452c8ad/

Priznam se, ze mne laka, ale nemam na nej jeste vybavu O:) a tak by mne zajimalo zda se o nej vubec mam snazit. Nebo zda radeji mam zustat na pulverize medovy.
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Tak to je aspekt ktery me uplne miji, celkove ta ekonomika kolem toho :-) ale fakt ze pri objemu tech dropu a pokud na to clovek ma naladu tak asi fajn akorat by to asi chtelo trosku vetsi truhlu na tyhle spekulace, ja sem rad ze sem rad sam pro sebe :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Mě se líbí, že je kolem D4 ekonomika, připomíná mi to d2. Až se za pár let odladí hromada bugů a goldy budou mít "trošku" váhu, bude to větší zábava.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: nadupovaný goldy, jednoduše koupí miliardu za dolar
    NESS
    NESS --- ---
    Kde na to ty lidi berou :-))) Jinak dobrej sell
    WASQ
    WASQ --- ---
    Takovýhle trady, když dropne něco rozumnýho

WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Po hotfixu jsem udělal dobrejch 100-150 runů a nepadlo mi vůbec nic (stále). Měl jsem trošku luck na začátku, kdy mi v první 100 padl Selig a Grandfather a pak jen sucho sucho sucho
    WASQ
    WASQ --- ---
    MAESTRO_007: Nakoupit klíče je to nejmenší. Z ničeho jinýho mi reálně upgrade nepadne. Připomíná mi to Ball runy z D2, tak strašný to není. Navíc padají jen ilvl 925 itemy, semtam teď něco prodám za 100-500 mil
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Ja zatim doom, melted a starless. Bartuc rikal ze zvedli drop rate a dle hotfixu to pobezi do 8.1.

HOTFIX 5 - December 20, 2023 - 1.2.3a

Game Updates

Echo of Duriel drop rates for Uber Uniques will now be doubled until January 8th.
    Developer Note: We’re boosting Duriel Uber Unique drop rates until January 8th to help all those looking for that special piece of gear. Happy Holidays!

Vampire Power Update:

Metamorphosis: Unstoppable duration changed to a flat rate instead of scaling with Vampiric power level.

Unstoppable duration changed to 2.5 seconds at all levels. No longer increases per level.
    Damage increased from 80%/120%/160% to 110%/180%/250%
    Note: Metamorphosis in-game tooltip will not reflect these new values, and will be updated at a later date through a client update.

Bug Fixes

Fixed an issue where in extreme cases, Charged Bolts would result in stability and performance issues.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WASQ: zábavnější mi teda přijde "one shotovat" různé bossy a ne pořád jednoho dokola ..stejně ti hovno padlo :D a ještě musíš hustlit matro na netu :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    WASQ: Asi ti par mega hodim :-/. Mne porad nepadl ten debilni kun a nejak nemam v posledni dobe cas harvit :))
    Jakej mas nick ve hre ?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WASQ: No já na tu hru asi už dlabu do ty doby, než to nastaví tak, aby se to dalo dělat nejak rozumně sólo.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Co jsem dodělal one punch barba, tak takhle tahám lidi
    WASQ
    WASQ --- ---
    POEM: diablo.trade
    POEM
    POEM --- ---
    WASQ: A todle nakupovani/prodavani delas v tom Trade kanale primo v D4 nebo nekde na discordu?
    WASQ
    WASQ --- ---
    POEM: Neblbni, nefarmim. Běhat hodiny lehkej nudnej content, abych pak mohl za odměnu one shotnout bosse, to by mi hráblo (rychleji). Prodávám vstup na 10 killů za 50 mega. Zaplním partu (instantně) což dá 150 mega a vezu 3 lidi. Materiál na 10 runů koupím za 50 - 100 mil.
    Vlastně je běhám "bez práce" a ještě na tom vydělávám 🙂
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    POEM: Já to zase nehrál hrozně dlouho, ale přijde že to je udělaný tak, aby lidi tvořili grupy a nebo ty mats spolu tradovali. Něčeho padalo hrozně moc a a něco naopak nepadlo skoro vůbec. Takže byl trade Chanel furt plnej zpráv typu LFM need for xxxx a tak. Ten endgame se sólo jet efektivně nedá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam