• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    V 9 kolech mi padlo shako, grand a starless :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    POEM: Děkuji moc :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    POEM: Děkuji!
    POEM
    POEM --- ---
    Cau. Stala se mi takova zajimava vec :) Jakejsi typek "spamoval" na Trade kanale v Diablo chatu, ze chce cosi vyzkouset a jestli se muze k nekomu pripojit do party. Nikdo neodpovedel, tak to zkousel znova a nic. Za chvili zacal psat, ze ma na prodej vejce a shardy na Duriela. A ze prej levne :) Tak sem mu napsal, pac coby. Typek se pripojil do party a napsal "HAHAHA, the joke is on you, the mats are free!" A nasledne mi dal asi 200 vajec a 200 shardu. Zadara :) Tak sem se logicky zeptal proc to dela a prej ze mu konecne padlo Shako, ze byl posledni z jeho party kdo ji nemel a ze nad tim vypalil sileny mnozstvi casu. Mno pekny

Tak sem vzal materialy a po nakym pul dnu konstantnich Duriel rotaci v parte random lidi sem si Shako vyjel taky :) A pac jedu Sorcku a tim padem Grandfather vyjizdet nepotrebuju, nabizim prvnim 3 lidem, kteri se pripojej do hry, ze jim dam co mi zbylo. Tj. kazdemu 30 vajec a 30 shardu. Zadara :) ID tag v poste
    NESS
    NESS --- ---
    Jako vzal sem to ovladacem (poprve d4 jinak nez klovnice+mys :-) a asi diky tomu ze mam nesmrtelny char sem projel aoz1 celkem v klidu a dokonce i podruhe, ale tohle neni pro me, zlata klavesnice a mys, respekt pro ovladac mastry :-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Rozbehnul jsi to nakonec ? ja to chvilku udrzim ale jak vypadnu z rytmu tam je to v haji, mam vedle sebe ovladac, takze asi zkusim ten ale na mysi nic, na klavesnici jako jo ale ne nejak dlouhodobe
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem si udelal malou radost a dodelal posledni klasovy archiv co mi schazel, takze uz jen dorazim incense, pak mi zustanou jen pvp killy jak sc tak hc, hc echo lilith a aoz 10+ a je to :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem mel takovou radost ze si davam t4 hc WB solo a pak prisel nejaky kazisuk (lvl78) a zacal mi "pomahat", 3/4 sem mel hotove, tak sem se na to vykaslal a portnul se pryc, stejne to bylo uz druhe kolo, prvniho nekdo oneshotnul, tzn pres port slo pustit wb znovu, pac jeste nedobehlo okno pro spawn.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw trojka byla super na couch-coop...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KID_MCHUTT: Vekove omezeni ma, ale preklenul jsme ho vyjimkou. Jinak uz to funguje, nejak se to samo od sebe odsprclo, takze uz to funguje. Mozna tomu pomohl couch-coop, ze to nejak prostouchnul, ale ted se podarilo se propojit, tak snad dobry :-) Jinak couch-coop je docela prca, jen teda pro me, kterej nikdy nehral na ovladaci a ma problem s orientaci ve hre je to docela jizda, protoze nejen, ze tam behaji dva panacove, navic jsou tam dva sety skillu na jedny obrazovce a jeste k tomu se obrazovka hybe a oddaluje / priblizuje podle toho, jak jste daleko od sebe :-D Mazec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BARTUC: nemá nějaké věkové omezení? to by taky mohlo být
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: zkouseli ste invite na charakter screenu? Tam by to melo fungovat myslim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kuci, mam dotaz a potrebuju pomoct. Malymu jsme koupili Xbox series X a nainstalovali diablo. Po prvotnich pozitich se zalozenim blizz uctu a nataveni jsme to rozchodili, ale ted, kdyz chceme hrat spolu (ja na kompu a on na xboxu), tak nam nejde se propojit. Cross play mame oba zaply, ale kdyz mu poslu pozvanku do party, tak mu vubec nedorazi a on mi nemuze pozvanku do party poslat vubec. Netusite, kde by to jeste mohlo byt zakazany? Dekuju moc
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Farmil sem chvilku na posledni rank hunter acclaim, a prd. Body stoji
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: a co ze to tou platbou ziskas, abys byl lepsi? Zadny zaruceny drop, nebo vubec zadny? A kolik toho pvp tady je? p2w je to ve chvilli, kdy ziskas a uplatnis vyhodu za kterou sis zaplatil treba kurbou :D Proti hraci....
    d4 p2w, hhh, nemas nejaky jiny?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Platíš ostatním, ofiko se RMT snaží likvidovat :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Ok, placeni za dosazeni cile neni p2w :-)).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: GHOSTSTALKER: Ale to jaksi neni p2w jak zminujes. U blizzardu nikdy nic neni pw2 :D
    NESS
    NESS --- ---
    Sem myslel ze ty tajtrdlici jsou alternace butchera a ono ne, ono je muzes dostat dohromady :-) aneb butcher a bloodsucker lieutenants, za celou sezonu poprve vidim pohromade :-)

EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    GHOSTSTALKER: Ja celkove od zacatku rikam, ze je kravina davat eventy jen na urcitej cas…
    Ja proste od srdce nenavidim to tlaceni do toho, ze proste v 7-10-13-16 a ja nevim kdy jinak musim lognout. Pac kdy si jdu zahrat trebas v 17 hodin. Tak mam smulu pac to zrovna nepustej…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam