• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj asi za 5 minut pujdu s kamaradem 5x Duriel, kdyby se nekdo chtel pridat
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ozvu se jen co mne zas nekdo sjede :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Tyjo tak to dej echo, ja nikoho nepotkavam ani na sc, uz mam vsechny archivy a schazeji mi jen ty pvp, sem si rikal ze to dozenu a ani prd :-) chodim tam na levny whispery, 2x boss a 2x cisteni a mas 1.5 kesky hotove :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ja mam opacnou zkusenost.
    V celempvp zone je sice jen jeden clovek, ale je krvavej a pojizdi co najde :))
    Potkat tam midraka je spis zazrak.
    Nejhorsi je, ze na to nepomahaj ani nizsi tiery :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: https://gamerant.com/best-way-farm-tempest-roar-diablo-4/
    nejvic prej Cultist Refuge a Faceless Shrine. v ty dokonce takto: "This place is located in the Hawezar area. In this Nightmare Dungeon, players will find both Cultists and Cannibals. In addition, there will be a boss at the end of this dungeon, which is guaranteed to drop a legendary item, which may be a unique Tempest Roar.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: S kultistama? tak to sem jeste neslysel a jake dungy konkretne ? :-) Treba nejake sigili mam, muzu kouknout.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Sem si na tebe s tim vysiranim vcera vzpomel, poprve sem v tehle sezone na hc potkal nekoho v pvp zone, to tam chodim docela casto uz mam pres 320K rudeho pachu. Prizene se ke me 100lvl barb a ani neni krvavej, tak si rikam co bude a nebylo nic, asi cekal ze na nej hupnu, nehupnul, dojel do mesta a koukam co ma za vybavu a Razor, Ramaladni, Ancients’ Oath a Battle Trance, tzn klasicky Thorns Barbarian Endgame build https://maxroll.gg/d4/build-guides/thorns-barbarian-guide :-)

Problem tohohle buildu je ze pokud si stebou ten druhy nechce hrat tak mas smolika, nedas dostatecnou dmg, s frenzy a steelgraspem se muzes jit leda tak zahrabat :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: ok! tak pripadne vecer! .)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: Tak to muzeme dat dohromady :)
    Vecer bych se mnel snad. Utrhnout, ze by to mnelo jit.
    Jen mam zitra dopo zkousku tak tomu chci dat prioritu a pa/so jsem na nocni…
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EXSECRABILIS: no SC prave! :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BOBESH: A ty jedes hc nebo sc ? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: vcera sem dal 90! muj prvni! :)) co sem cetl, tak helmy obecne padaj vic z Cultistu. pak sem si nasel i dva dungy primo s Cultistama, kde by mela bejt nejvetsi sance na drop Tempestu, ale nemam sigily na ND zas do pice! :)))

jinak sem ready! mam 4 living steel, 4 vejce a 0 shardu! :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Pokud pujdete sc. Tak se moc rad pridam.
    Jen pa + so jsem na nocni…
    Nejakej matros snad do te doby taky sezenu :)
    NESS
    NESS --- ---
    Pozitri, oka tak ja do te doby taky neco nafarmim :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Můžeme se domluvit, také plánují jednu jízdu a budu tak pozítří mít na minimálně 20 běhu.
    NESS
    NESS --- ---
    btw nezainvestoval nekdo do Gileons brew aka +15%exp, vcera uz je nekdo poptaval 4m za kus tak sem si jich udelal 60 na hc a asi stejne tolik na sc, treba ta cena jeste poroste :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Na tempestu mas realnou sanci i normale ze hry, pravda az tak 85+, minulou sezonu mi nedropla ani jedna a tuhle zatim na hc dve, jedna z duriela a druha ze hry, T4 hlt event truhla. Pokud budu mit na sc jeste nejaky matro, zbyva mi tam 10lvl u nekra, tak neco bude, tak ti reknu :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Ja bych od nej chtel tu helmicku na druida! klido si s nim pokecam sam, ale matro neni! a penez malo cca 190m. :))
    NESS
    NESS --- ---
    Jen pripominka, ten zvednuty drop na Duriela je do 8.1., tak kdo nema shako smele do toho :-) a sezona konci 23.1.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: mnoo jako kdyz ses odkazanej jenom na to, tak to nejak zkousnes, ale estli mas moznost pohodlne se vratit ke k+m, tak to budes mit tezsi :))) ja i po desitce let nedokazu efektivne/rytmicky nebo rychle mackat cudliky pravou rukou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam