• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    The Seneschal Companion can be acquired during the new Zoltun Kulle seasonal questline. This companion will fight by your side until Season of the Construct ends. The Seneschal can be customized through the use of Governing and Tuning Stones.

Completing a Vault will reward you with one random Tuning Stone. Players also have a low chance to find Governing Stones and Tuning Stones when playing Vaults and Arcane Tremors. Wardwoven Chests, earned through various levels of the Season Journey, also yield additional Governing Stones and Tuning Stones. Governing Stones and Tuning Stones can also be crafted at the Jeweler with Shattered Stone, which can drop from the new Construct monster family within the Vaults.

vic tady https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-season-3-revealed-season-of-the-construct-337157
    NESS
    NESS --- ---
    Diablo IV | Season of the Construct | Announce Trailer
    https://youtu.be/NCZ85zn4CTY
    NESS
    NESS --- ---
    To mi pripomina pro oneshot wb pro char na 83-85lvl je treba dat cca 120M, na hc, ale nerekl bych ze se to u sc nejak lisilo, prislo mi ze pocet hracu na miste to nijak zasadne neposunuje, vim to podle toho ze davam kolem 100M a to nestaci :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Da se uplne v klidu solovat sc i hc, je jedno jakou klasu, jak pise Bartuc pokud nechces mit vsechny dropy z Duriela tak je to uplne jedno, zbytek solo bez problemu.

Pokud mas zajem o ciste solo doporucuju hc, tam mas sanci si dat solo legie pomerne casto a pokud budes mit kliku das si i wb, v pvp zone sem zatim potkal jediny char a to mam uz na hc vytezeno cca 400k rudeho prachu :-) Jako v hlt obcas nekoho potkas, ale ne moc, tzn eventy solo uplne v klidu, navic muzes jet nm/aoz tam nepotkas nikoho :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HONZA09: Pokud chces podropovat uber uniqy z duriela, tak potrebujes tunu stesti a bud partu, nebo full time job v D4. Pokud si ho jen chces zabit na achiev a dal ho neresit, tak solo uplne v pohode :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EXSECRABILIS: Jj, já to právě myslel z ohledu toho šíleného grindu těch materiálů na ty jednotlivý bosse.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: Za mne.

End game se da solovat - lilith, duriel, nm atp.
    Nicmene duriel a spol. Je lepsi behat v grupe ~> vic zdroju=vic kolecek => vetsi sance na drop.

+

Samozrejmne bonus v expech pri behu vic hracu pripadne moznost se nechat svezt se silnejsima :))

Nicmene vsehovsudy jsem nenasel nic. Co by mne branilo hrat solo.
    Jedine na soft je problem najit solo wb ci legie.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Jak je na tom teď hra a její mechaniky? Dá se endgame solovat? Nebo se furt tlačí na multiplayer a interakci mezi hráči?
    NESS
    NESS --- ---
    Blizzard has posted a teaser for Diablo 4’s upcoming Season 3 with the official preview coming on January 16.
    Diablo 4 Season 3 Preview Coming on January 16 - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-season-3-preview-coming-on-january-16/

Our next Developer Update Livestream begins on January 18 at 9 a.m. PST and will unearth details about the next season’s gameplay features, Season Journey, and quality-of-life updates. Plus, we’ll also share information about the new competitive leaderboard system—The Gauntlet.
    Tune in to our Next Developer Update Livestream — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24054371/tune-in-to-our-next-developer-update-livestream
    NESS
    NESS --- ---
    Nevim co je na tom pravdy ale pry s touhle sezonou zastavujou "vyvoj" D3, po S30 nebude zadny novy obsah, sezony pojedou dal ale budou jen recyklovat. Proto ty nove permanetni featury a class balancy
    JADE
    JADE --- ---
    me teda nasralo ze tuhle sezonu tak nejak ukoncili bez varovani v battle net clientu, zvykl jsem si na hlasku season ending soon...chzbel mi jen 3ti conquest na dokonceni a rikal jsem si ze v patek dam speed runnera a nedam...ten portret s Leoricem se mi zrovna libil kua :(
    NESS
    NESS --- ---
    Koukam na zmeny v D3 S30 https://news.blizzard.com/en-us/diablo3/24046224/season-30-the-lords-of-hell-preview a to vybalancovani klas vypada celkem rozume az na "Increased the damage of Fist of the Heavens and Heaven's Fury to 15,000% from 20,000%." :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Aha, tak sirocco, jak jsou ty mapy stejny skoro, tak si to pletu :-)

NESS: S tema novejma flaskama to expeni fakt frci. Pokud se pece na loot a mas neco, co je schopny prolitnout NM dungem rychle, tak to fakt frci. Vcera, jak jsme sli ten posledni dung, tak jsem dal 9 paragonu z 59 na 61 :-) Pecka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dobry zjisteni ze 1-60lvl jde udelat pod 2h a fakt se vyplati se vykaslat na loot :-) Vyloucit probematicke mapy a affixy, nasadit flasku a byt priptavey u vychodu a v pripade problemu zdrhnout ven, je to rychlejsi nez utekovy svitek, jako prekerka prokud zrovna venku bezi heltida jako u toho Desert passu, trosku z blata do louze :-))

Jinak me jeste vcera potesilo zjisteni ze 73lvl hota je schopna kuchnout hc t4 wb, jako necekal sem ze to pujde tak rychle jak to slo (2x40M + 22M na zaver) :-) Podle me portovanim do mesta by sme si nepomohli pac to seskupuje podle lvl tzn pokud sme na to wb sli jako 73 a 60 tak nam to pridalo stejne 2 zoufalce :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Hele ono asi jakakoliv mapa kde je kill all, pac to spawne u kazdeho charu tesne pred koncem, stejne jako v T2-3 capu, tam ti to taky v katedrale spawne at jsi kdekoliv, celkem zajimave by bylo zjistit jestli se tak chova i nmportal affix. Jinak to smrt nebyla, pokud se nepocita lehka srdecni zastava, smrt byla Sirocco Caverns, tam si to ale nedokazu vysvetlit jinak nez bugem, pac to se tam nic nespawlo podle logu si engaged 3x Arachnid Horror, ktere umiraji explozi a zachovalo se to jako by ty exploze sli skrz celou mapu, nebo jako by to nekolikrat explodovalo u me, ale u me nic nebylo, asi nejake kvantove tunelovani, nebo zakriveni casoprostoru :-) Problem byl ze to slo tak rychle ze sem ani nesthil reagovat, proste cvak a konec :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Me spis dostala ta vcerejsi smrt, kdy jsme protahovali novou barbinu v Desert passu, ja byl uz nekde za polovinou mapy a najednou se u tebe spawnul pavouk a puf... Z toho plyne, ze Desert pass neni dobra mapa na protahovani :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Jj, uz mam taky pocit ze sem videl hada chcat a kone blit :-), jeste dojedu 5 lvl nekra a hotovo.

Vcera mi pri protahovani jineho charu exnul hc barb s shako a grandf (druha hc mrtvolka, prvni na 100lvl :-), nic epickeho nm94 a jedovaty fire enchantet pavoukovec, popravde ani nevim co me na nem zabilo v jednom okamziku plne zdravi a v druhem mrtvola, takze mam splneno i tohle :-))) Jako lepsi ze zemrel jako hrdina v boji a neskoncil se zahajenim pristi sezony v duchodaku teda eternalu :-), nebo spis smaznuty jako ostatny chary z minule sezony :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky ty rotujici kameny, toe dobry svinstvo! :) ale imo stormclaw vlcek byl odolnejsi. zas je fakt, ze to neumim ovladat este, tak sem tam mackal paty pres devaty :)

Kazdopadne diky za svezeni! Duriela uz sem prezranej! :))
    NESS
    NESS --- ---
    Koukal jsem kam to chteji smerovat (hledal sem co ma byt za tema 3 sezony) a dle https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-future-updates-calendar-whats-next-in-2024-336801

nas ceka v nove sezone:
    The Gauntlet (pevny dung na score), Leaderboards, Hall of Ancients
    Zmena v Hlt ktera pobezi 55 minut + 5 minut cekacka na dalsi
    Novy kontent, zatim bez komentare jaky a nove zdroje itemu 925 zase bez komentu.

Nevim jestli nekdo nekde nakousnul to tema sezony. Ja ty jejich kempfire neposloucham :-)

Jinak "late 2024" by mel prijit ten Vessel of Hatred a stim novi region Nahantu, prej jizne tzn pod Kehji/Hawe ? A nova klasa ? A ze by prej mohl byt i lootfilter ? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam