• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jo jo. Nekra.
    Zatim jsme ho poradne nikdy nejel a i na sc skoncil cca na 55 lvl.
    Vesmes kvuli tomu, ze v DII jsme jel na miniony a tak nejak ve vsech hrach ho tak hral :)) ty bonespear a krvakci mne nejak nebrali poradne.

    Barb vypada super, ale znova mne nelaka.
    Jak vesmes stiham jen jeden char na 100 za sezonu. Tak musim volit peclive :))

    Sorcku jsem jel v predsezonu a rogunu v S1. Druida vesmes mam ted i kdyz “jen” lvl 91.
    Takze vesmes jsem si rikal, ze dojedu nekra a uvidim.

    Kazdopadne se necham prekvapit. Treba se jeste neco ukaze :))

    Diky za tyhle souhrny.
    Setris mne tim spousty casu :)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Tak otazka odkud bude padat helma, ale 3 unikatky mas varshana, tzn pomerne lehke: Raimenty, Esu a tal rasha, dve mas z duriela ale to ti muze dropnout i jiny char: tibaulty a xfal. Ty aspekty vypadaji take rozume, minimum z knizky ale zbytek celkem pada, takze ani to by nemel byt problem, tzn ten endgame build bude urcite 80+ a tibaulty a xfal podle toho zda te nekdo vezme na duriela nebo jestli budes mitr jiny char ktery ti to nafarmi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Na meteor jsem zvědavej, že by snad i zábavná fire sorc? Tedy pokud to bude vůbec fungovat před šesti uniques… V tom se mi líbí ta frost co hraju, že nepotřebuje žádné.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: level 74 a sorc k tomu, to asi nedopadne :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo pokud jeste nekdo nemate uber lilith vrele doporucuju ji dat pred koncem sezony, s tema 5sec odpoctama co jsou nove v s3 u barba to nebude tak jednoduche jako je to ted, jako ze jedna rana jedna faze, druha rana druha faze, troska behani a hotovo. Sme ji pro jistotu vcera sfoukli i na hc :-) 2 barbove uplne na pohodu, kazdyej picne jednu a je vymalovano

    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jako nekra ? Mozna nekdy priste, trosku boostnuty golemove jinak nic, nadseny jsou z move speedu u decompose.


    Kdo nechce Barba, tak Rob uz dodelal tu meteorku a da se prepokladat ze to pofrci jak s2 ballka, konecne neco s hadem :-) Bude vtipne az se na legiich potka parta meteorek ze nebudou vedet od koho to lita :-) Ja zacnu barbem a tohle pujde jako druhy v rade :-)
    BEST SORC BUILD! FIRE METEOR LEVELING + ENDGAME for Season 3 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=nf5wV32Z3NQ


    tady je robuv planner meteorky i s levelingem ma tam i toho konstrukta kteryho nevi jak bude fungovat a samo tu helmu kterou nevi kde bude padat :-)
    Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/e1a566e7-dcca-4529-aa49-43ba795d8aaa/

    To same udelal i stim novy light storm druidem jede to na rage a might, prekerka bude tempesta, dokud ji nedostanes jedes to v lidske forme a ta ee :-)
    LEVELING + ENDGAME Lighting Storm S-Tier! Druid Build Guide for Season 3 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=ohAvEASWbPI


    planer
    Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/f6cf9f4f-ea99-4333-80f1-b3245f3c961e/
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Chjo :-/ a ja se tesil, ze by sel nejak minion master :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Tak jak to vidi Rob, tak fakt to bude charge op, hota op a upheav op :-) Jinak to vypada na shodu Rob/Wudiojo/Raxx ze Barb bude v S3 nejvic op.

    Podle Roba oneshot hota bude fungovat, Druriel je 50M Lilith 30M solo, v parte je duriela ma 200M, pricemz i sezirnuta hota ma porad potencial davat miliardu s perfektnim gearem, takze smrtelnik 1/5 snad da :-)

    BARB = BEST CLASS FOR Season 3? TOP BUILDS & TIER LIST - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=3ENNtrNt9VI


    Zatim to vypada ze dalsi na s tier kandidati light storm druid, ostatni klasy meteor sorc, pen shot rog, bone spear/spirit nekro
    NESS
    NESS --- ---
    Jako pockam si jeste na rozbor od nejakeho borce s kalkulackou :-)

    Celkove zajimavy, sem zvedavy jak se projevy ten nerf OPcka a jak dopadne oneshot hota, bez uberu to bude mit asi tezky, ale pravdepodobne ho zkusim i tak

    Overpower
    Overpower attacks now gain +1% damage, down from +2%, per 1% of your Base Life you have in Fortify.
    Overpower attacks now gain +1% damage, down from +2%, per 1% of your Base Life that you have in bonus life above your Base Life.

    Brute Force
    Overpower damage decreased from 15% to 8% per rank.

    ten boost charge vypada pekne, osobne se mi libila ten levlovaci build s leapem a chargem, mozna ze to bude zivatoaschopne i v endgame, Jako ty prihozene 5-second nic moc prsten aspekty atd, ale boost marshala a echoing pekny hadam ze nechteji aby kazdy jel na 3 rvani

    Druid vypada ze asi bude light storm s cataklismem top, zalezi kdo a jak bude dropovat tu novou unikatku

    Nekro asi ma hrat bone spirita :-) A tohle "Friendly players and Minions can now freely pass through Bone Prison walls." konecne, potom co zrusili cernou mlhu byl boneprisn posledni velky oser, hlavne na legiich

    Rog slibovali posileni ranged, no nevim :-) Seriznuti poins imbu je dost velky, uvidime v praxi dabl vs 2sec :-) TB take nerf, schvalne jeslti bude neco lepsiho nez TB

    Sorc bude zase zalezet jak/kde bude padat tak unikatka, doufam ze ne jen z duriela, pac bych chtel zkusit meteorku, ballka nerfla hodne "Enhanced Ball Lightning changed to have its attack rate increase with attack speed, up to 25%" z "Ball Lightning's damage rate is increased by 200% of your Attack Speed Bonus."


    Scrolls of Escape z 20 na 99 no hura :-)

    Jinak ty zvednuty ilvl dropy super
    World Tier III and IV World Boss weekly caches can now drop Unique Items.
    All monsters above Level 144 (Nightmare Dungeon Tier 90+) now are guaranteed to drop 925 Item Power gear
    NESS
    NESS --- ---
    Podle te nove sorckove unikatky to vypada ze si konecne zahraju firesorcku aka meteorku :-)

    New Meteor and Lightning Storm Uniques Revealed - Diablo 4 Season 3 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/new-meteor-and-lightning-storm-uniques-revealed-diablo-4-season-3-337214

    A boosty glyphu budou i ve valutu coz je fajn viz "Blizzard has stated in their Developer Update Livestream that players will be able to level their Paragon Glyphs in the Nightmare version of Vaults."
    NESS
    NESS --- ---
    Hmm tak se planujou drzet toho debilniho modu ze pustej sezonu a v pulce sezony to planovane updatnou tzn tu sezonu rozseknou :-/ tzn bude rozdil jestli zacnes na zacatku sezony nebo az v pulce s updatnutym obsahem, sice slibuje ze nebudou v pulce nerfovat jen fixovat, ale vlk taky sliboval :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo uz to frci :-)

    According to Diablo 4's Class Design Lead Adam Jackson, the following classes and builds will be nerfed or bug fixed:
    Ball Lightning Sorcerer
    Twisting Blades Rogue
    Poison and Shred Werewolf Druid
    Hammer of the Ancients Barbarian
    All Overpower builds
    Not only are specific builds being hit, but Rogues taking advantage of the Tibault's Will bug are also getting nerfed - no more 23 Combo Point builds!

    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/nerfs-coming-to-ball-lightning-sorc-other-overperforming-builds-diablo-4-season-337215 :-)


    Noo to prirovnani k armory nesedi :-), ekvip i skilly jsou relativne v poho, to si zapamatujes ale paragony, 225 bodiku navic kdyz musi byt kontinualni, neprehodis prostredni cast aniz bys zrusil co je na tom naveseny a pokud stim chces experimentovat tak to musi soubezne preklikavat do neceho jako https://d4builds.gg/ jinak se k tomu za tyden fakt nevratis. Pokud bych si mel vybrat tak spis nez armory bych bral to co rika NAVARA in game prepinani ala export/save charu a nasledny imprort :-) Ale toho se nedockame ani s tim druhym dlc :-)

    MAESTRO_007: stim davkovanim mas uplnou pravdu proc vydat hotovou hru kdyz to muzes natahovat co to jde a kdyz uz to nejde tak hodis kost aby se nereklo :-) a jeste se pochvalis za incredible quality of life change :-)

    BARTUC: to dopadne jako ted v D3 s oltarem :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BARTUC: kdyby tam přidali teď Armory tak už tam není ani Ness .) Co by tam dělal celou dobu, takhle si aspoň musí za sezónu udělat 5postav na 100lvl aby mu nejeblo z toho ručního přehazování equipu :-))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: Samozrejme ze to tak je, ale taky se muze stat, ze timhle tempem se jim na to lidi brzo vyserou a prestanou to hrat. Kdyz lognu do hry, tak je tam akorat Ness a jinak mrtvo :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Než dali skříň (armory) do Diabla 3 tak to trvalo 6 let.
    Moc dobře ví že to hráči chtějí a moc dobře ví proč to tam nedali. Stejně tak x dalších věcí co v D3 přibyly a tady (zatím) nejsou. Neříkám že je to v pořádku, ale prostě nás chtějí pěkně postupně krmit.. :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    zlatá skříň v D3

    bohužel v D4 jdou stále devs přesvědčeni, že to nový build si máš udělat nový char
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přesně… ve WoW mohu nasdílet build jako link na web https://www.wowhead.com/wotlk/talent-calc/mage/-2305032012303331053120311351-0233020311_001vrn11q1y21xkk31wne41rj451rj5 a ten naimportovat (přes AddOn bohužel) přímo do hry a přepínat.

    D4 potřebuje něco takového, vestavěného.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: jo prepinac buildu! to by bylo cool! :)
    NESS
    NESS --- ---
    The new update allows you to explore new builds more easily. The Skill Tree Respec Mode allows you to edit and preview your Skill Tree without needing to spend any resources until you confirm the final layout, meaning you won't have to spend your gold to experiment! This is an incredible quality of life change that has been much needed for a while now, and it should transition beautifully to the much-desired Talent Loadouts we've all been asking for.

    Jako krok dobrym smerem ale pokud nebude mozne ukladat jednotlive profily/buildy a pak jednoduse preskakovat z buildu do buildu tak je to lehce na prd, takze "incredible quality of life change" ehm ehm :-).
    Jako momentalne experimentovat s buildama je totalni oser, ty skilly jeste jdou ale naklikat cely paragon trikrat po sobe je totalne na pest, jak sem si hral ted s aozem kdy jsem mel celkem dobry, a chtel zkusit alternativy abych se vratil k tomu puvodnimu, to ze to stoji prachy je ten nejmensi problem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam