• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    lvl 100 je 15-20 hodin :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    VODNIK: Zkrat to. Dneska jsem videl behat uz 94 :))
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Journey, quest je hned. Je mi jasné že zavislaci se nudí u lvl100 už za týden...
    NESS
    NESS --- ---
    To myslis sezoni kvest, nebo season journey ? Jestli kvest, tak diky bohu za to, delsi bych asi nedal :-))) Stejne jde jen o to jak se nejrychleji dostat k sezonim mechanikam, ta omacka je evidetne navic a podle toho to vypada. Osobne bych byl pro aby to slo s dalsima charem rovnou preskocit stejne jako kampan
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ty sezóny mi přijdou hodně krátké, ale to je subjektivní. Takhle rozdělam char, dotahnu ho někam do poloviny obsahu a sezóna končí. Ale je to dané časem který na D4 mám.
    NESS
    NESS --- ---
    Schvalne jak bude vypadat S4, ale zatim se zda ze lichy team je o poznani horsi nez team sudy :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mně to proti S2 přijde takové... meh... :/ ten příběh nebyl dobrý (ok, je to season) a proti S2 mi to přijde takové... ucourané. No, dám tomu šanci, zaplatil jsem pass, ale nevím, no
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dal sem to do 50 lvl, sfouknul asi cely sezoni kvest, asi ? Skoncilo to archvivem, ale nemam vsechny zapisky tak nevim. Sezoni jurny sem dal do 3ky. Pak se na to vysral a sel spat :-)

Jako ty Valuty podle me delal stejny team/clovek co navrhoval malig tunely v S1, akorat mel zadani at to je o trosku delsi a o trosku nudnejsi. :-) Ty venkovni aktivity sem nakonec akceptoval, je za to dost whisperu, po vzoru zelene v S2 akorat ze ten setting je stejne "nudny" jako valuty, prijde mi ze to ma jen otestovat tvoje element resisty, nebo nevim :-) Pozitivne vidim novou rotaci hlt, nevim jestli se budou ty sezoni opicarny prolinat s hlt (zeleny s hlt nebylo a co sem bezel hlt vcera sem to tam nepotkal), pokud jo, mozna se tim "usetri cas" pokud bude mozne na raz delat hlt, whispery a jeste farmit sezoni materialy. Jako posledni co hra v tomhle stavu je dalsi sada materialu, jako je mi celkem lito lidi co do toho ted naskocit pac zorientovat v tom jaky matro na co a kolik ho vlastne budes potrebovat. V S2 to bylo taky na 3 matra lure/klice/potent krve, no aspon ze to nebere misto v inventu. Jako ten posun od Srdci v S1 se kteryma si vlastne nemohl nic udelat po powery/odznacky v S2, ktere si jednoduse nabral a pak uz jen zvedal za krve a odznaky lepil na brneni, po tohle, no zase nevim treba se to ukaze dobre ale zatim ten pocit nemam.

Ty novy aspekty fajn, zkusil sem Aspect of Adaptability, ten je na zacatek super, na T3 sem vyfasoval Juggernaut’s Aspect a ten je dost silny, sacred verze mi zvedla armor o 1.6k, tzn z 3.4k na 5k, pokud char nepotrebuje evadovat, jak to je bomba, cas ukaze jak to bude na T4 ale pokud jeden aspekt zvedne armor z 10k na 15k tak je to validni alternativa k disobienc. Jen bacha, aktivuje se az kdyz clovek vyleze z mesta, v meste to vypada ze to "nefunguje"

Jinak pavouka sem zatim moc nepobral, trosku snim experimentuju, zkusil jsem ho ciste utocneho, pak ciste utilitniho leceni+stit a nakonec skoncil s ze mam jeden utocny a druhy utilitni tam sem nechal stit, pro barma lepsi nez leceni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Tým může být i o jednom členu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No dal jsem tomu dve hodiny... a fakt marně hledám důvod pokračovat. Jestli je pravda jak tvrdí, že pracují současně na třech sezonách dopředu v samostatných týmech, tak tohle se vyvíjelo 9 měsíců. Jako... vážně? Bych rád viděl ten rozpis prací kdo co dělal jak dlouho, to jsou úplně minimální změny. A třeba ty pasti v dungách v season questu, to je jak parodie na past od někoho, kdo to někde viděl, ale nikdy žádnou hru nehrál, takže netuší, že past by neměla jít úplně obejít, bo jinak je to max past na barbara... ;)
    Počkám si na ladder.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    jo uz mam :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Hele kdyz dam hledat NYX je mnoho moznosti ... presneji? :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Taky jsem si s dovolením dal žádost do klanu
    NESS
    NESS --- ---
    Jedeme :-)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NESS: OK tak az zalozim, vyhledam a zakliknu :) Diky :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: fire sorcka mě bavila hodně... Vyzkoušej.

dejte pak pls info jak se to dnes rozjede :-)
    NESS
    NESS --- ---
    FIREBIRD: porad ten samy, dej si vyhledat NYX a nadhod zadost, obratem ti ji schvalime :-) uz ani nevim co tam je za kecy na uvodce :-)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    Nejaky klan na novou sezonu, rad bych se pridal :)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW se srockou hledas tyhle aspekty Prodigy’s, Storm Swell, Control a Disobedience ty jsou +- spolecne pro vsechny buildy a pak ty buildove specificke :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Zalezi kolik na to budes mit casu, ale na leveling je nejrychlejsi sorcka, pak nekro, rog, barb a posledni je druid :-)

Prvni leveling pojedu barba z duvodu uberbossu, pac chci mit neco co cvakne cokoliv a hlavne duriela co nejdriv, coz hota da uz tak kolem 80 lvl :-)

Socka ma vyhodu ze tam nemuzes sahnout vedle, levlovani bude svizne at pojedes vicemene cokoliv (teleport je teleport :-), to plati az do endgame, kde uz bude zalezet jak to postavis a co budes hrat, pre sezona a S1 dominovala ledovka, S2 ballka, zkusil jsem postupne vse mimo ohne, to mam v planu ted. :-) Nejrychlejsi mi prisla arcka, nekomu nesedi ze je na blizko, ted stema buffama basic skillu (Paingorger’s Gauntlets) to bude jeste lepsi.
    Az pojedu sorc zacnu jako arclash a skoncim jako meteor.

Pro casual je sorc podle me nejlepsi, zabahva rychla a nenarocna :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam