• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja uz beham jen na 2 perly, protoze vic jak 5 jsem neztratil jeste ani jednou, mam i par perfect runu prestoze se nesnazim... coz kdyz to takhle da kopyto ja, co jeste nemelo sanci vcera, tak to asi dali hodne ode zdi ke zdi... :-) Chybi mi 3 kameny, z toho jeden je random coz teda nechapu ze nepadnul, dva z bosse. Ale konecne mi padnul Tempest Roar, nahodne na mape venku, tak se to ted trochu zrychli snad konecne, uz jsem se bal ze pojedu no unique budget az do konce...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak na 89 lvl kdyz uz mam hotoveho i slayera tak mi padnul posledni kamen, jinak ten patch eliminoval cele sezoni tema, staci 3 perly a je jedno kterym valutem, jde probehnout az nakonec, bez jakyhokoliv reseni pasti, vcetne zaverecneho boje a jeste ti zbude :-)

Jen neco udelali z dropem neni noomalni aby z 100lvl butchera vypadla jedina vec a to sacred lege uplne na pikacu, to same hlt truhly, jako jo matematicky to je spravne 40% z 0 je stale 0 ale prijde mi divne ze i s namaxovanym sezonim blesingem z tech hlt truhel (ne 300 :-) nepadne jedina vec, jen lektvar, jedno zelezo a nejaka soula.
    NESS
    NESS --- ---
    Jedine pozitivni na tehle sezone je, ze az skonci tak ta pristi bude na 100% lepsi :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Sem koukal ze vcera v noci totam bylo i s chybama a nasazenim 30.1. a dneska je to bez uvedeni chyb a nasazeno 26.1. :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dokonce to uz jde i levlovat uz mam dva na 9 ale porad mi schazi nejaky Slowing Support, ci co (pak uz budu mit vsehcny pokemony atz teda na ty unikatky), jako na to ze sem lvl 85, lehke fuuu :-) v S2 kdyz se clovek snazil tak mel vsechny powery tak do 10 levlu, pokud mel nasyslenou krev z druheho charu tak to mel okamzite
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je update presne pro me, mel jsem 0 otevrenych truhel doted, a ted prvni vault a easy vsechny tri, a jeste mi zbylo 10 :-)

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: A přidali milion chyb. To už tam nepíšou, že mají regresní chyby, neviditelné bosse, dobové z tohohle textu i to, že ze Son of Malfas padá víc stones, není pravda. Tohle season dojebali důkladně...
    NESS
    NESS --- ---
    Vcerejsi patch notes https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes nabe zachranujem pruser co nejde zachranit

ala

Consuming a Pearl of Warding at a Statue of Zoltun Kulle now grants 10 stacks of Zoltun's Warding, instead of 3.

Crafting a Governing or Tuning Stone will now always cost 200 Shattered Stone and 20 Iron Chunks regardless of level.
    Finding a max level Governing or Tuning Stone will now grant 150 –200 Shattered Stone.
    Governing and Tuning stones can now be acquired as rewards for completing Whispers.
    Son of Malphas now always drops 2-3 Governing and Tuning Stones.
    Stones awarded from Seneschal Stone Caches has been increased from 1 to 2 stones.
    Experience requirements for Governing and Tuning Stones have been reduced so they can be ranked up more naturally with your leveling experience.

Jinak na ten toho ubera sem zkusil a jestli to nekdo da i s wardingama tak klobouk dolu to je cisty masochismus. Nevim ejstli je jen muj pocit ale po nerfu dropu WB je celkem zbytec na wb chodit, lepsi veci padaji v NM nez u WB
    NESS
    NESS --- ---
    tvl muzes mi rika haudiny :-) coper vypada ze jde udelat s minimalnim usilim na maximalni ucinost zacal jsem na 18 a skoncil na 17, pri sbirani klice/otevirani truhly sem se blbe postavil, spawn room je jednoducha vlzes do spodniho rohu a jsi mimo dosah pasti, saci jen vydrzet a vsechny vykostit :-) ted sem dal ten coper podruhe :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no u tech asi 5 tuningu to pise ze jen valut, kdyz nane najedes tak ti to napise odkud to pada, jako pruda je ze v te "nezaplacene" truhle ti vypadne max jeden, ztech placenych tak 2 na truhlu tzn 1vs7 :-) utech unikatek to pise defeating echo, tak je nadeje ze to pujde primo znej a ne z tech placenych truhel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako na to staci parkovat u nejakyho 3x50
    nebo na tom sweet spotu co je u waypointu na dohled od ni, kde muzes afk expit a pak si to posbirat najednou :-)

jinak jsem zadnou truhlu jeste neotevrel a ty main skilly uz mam vsechny, u supportu mam vetsinu taky
    NESS
    NESS --- ---
    Ja tomu nerozumim, mam se vyhybat pastem ktere mi nedavaji defakto zadnou dmg, ale potesujici je ze to asi jde az na ty unikatky nafarmit jen cistym pruchodem, jako s tema truhlama asi "rychlejsi" ale dropuje to i bez toho, uz mi schazeji jen 2 stony
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    trading vypnut, stejne jako minule se dupujou pres nej duriel klice :-) to je moc uz...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Já dal zatím lvl 10 a nějak mně to stejně nebere, měl sem raději d3 rift systém než todle teda. Asi budu prokrastinovat i tudle sezonu
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem to teda dal, nakoupil sem 24, a dosel s 19ti, trvalo mi to tak 5x tak dlouho nez bych to sel normalne a z tech 3 truhel; droplo asi 6 stonu a jen jeden sem nemel, dobra pruda
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ty glyph xp se zdaji totozne v nm jako ve valu.

Jinak ten Juggernaut aspekt je teda neco, na 75 lvl mam 7k armor, defakto normalna, nasadim Jugge a je to 13.7k a kdyz se prida diso to jede pres 20K
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Tak az budu mit zase shako tak se do toho pustim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo to sem si rikal ze vecer musim porovnat glyph exp drop z valutu a nm dungu, pokud je to stejne nebo nedej boze lepsi, tak samo beham valuty, pokud nebudu mit sigil treba do goa, nebo tak neco. :-) Pojedu svoji klasiku kdy nm zacinam behat az je aspon 100glyph expu za run, driv to nema moc cenu, tzn ted kolem toho 70 levlu (100glyp xp = nm 37 = mlvl 91)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: co jsem cetl tak truhla. Otazka je proc, ja jsem docela s pavoukem jako spokojenej, jeden support jeden utok, stejne to nezabije sam. Nechtelo se mi jeste proklikavat season challenge dopredu, ale doufam to tam vzdycky pujde tak, abych vynechal presne tohle. A ze jich nebude moc bugnutejch, protoze "wear all sacred items" mi treba nefunguje, presne stejne jako nejaka takova challenge nesla minule, fakt nepoucitelny.

BTW meta je ted prej misto nightmare behat vaulty, ale ignorovat uple tu mechaniku s pastma, vubec perly nedavat. Je to rychlejsi a mas vetsi odmenu. Mimohodem jsem u toho zjistil, ze ta finalni mistnost pred truhlama ma stejny pravidla jako maji odjakziva ty mistnosti mezi zonama v NM - 0 expu/dropu za to, prestoze to tam je o parnik nejtezsi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Vem si ale, že by jsi měl jak Shako stone, tak Shako helmu :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: OK, tak to se tam musim jit podivat dvere v levo v rohu sem evidetne minul, kdyz sem delal sezoni kampan ta to bylo snad zamcene :-)

EVILMIND: Jinak receno pokud chci nafarmit vsechno tak se tomu nevyhnu, kdyz uz to mas takhle naceteny co konkretne bude dropovat ty uber stony ? Kill uber bose nebo nejaka ta truhla ?

Otazkou je jestli to vlastne farmit vubec chci, ten shako stone je stejne prepdokladam neprenosny a ty ostatni stony maji tak maly game impact ze to je asi jedno :-)

Ja vcera prisral prave na ten top spot, dobry je tam jit kdyz tam jsou zrovna whispery, to je ucast zajistena. Jako 5whisper bodu za jeden spawn a ty spawny jsou tam 2, jako jde to sakra rychle, kdyz ktomu prihodis i 2x pvp bose a vycisteni rudeho prachu tak to mas instatne tak 4 kesky s minimalni snahou, pro cloveka co to ma narazove ideal. Jinak sem si v sezoni odmene dal 4 body prave do whisper kesek (potom co sem naplnil 4 body do expu) a nejak nevim, jako ze by to snad melo byt 40% navic tak asi zalezi z jakyho zakladu 40% :-) Dalsi dam asi Shrine effect, pac na hlt veci nefarmim, jen zelezo a valuty me spis serou :-)

Jinak tahle veta me pobavila :-) players on the Diablo Reddit page describe the vaults as “punishing in a way that is designed to purely waste the player’s time.”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam