• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No podle tohohle

    Aspect crystals are gone. When you salvage legendaries, it will automatically upgrade aspects. There is no need to visit the Occultist anymore.
    As you find better versions of the aspects, they will replace Aspects in the codex.
    The codex has been updated with new filters.

    sem myslel ze odpadne ten tab kde mam aspekt pro aspekt bez ohledu na to na cem to je, samo ze zustane ten tab kde je aspekt na necem zajimavem :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja uprimne nechapu proc to neudelaji tak z codexu neudelaji gathering a brutalni farmu.

    Proste padne ti item s power co jeste nemas? Pri rozebrani itemu se ti do Codexu zapise power s tou hodnoutou co mel ten item. A legendarni power uz mas? Okej, pri rozebrani se zvedne ucinek o 0.5%

    Tim padem bys automaticky mel v codexu nejsilnejsi verze lege power a veskerej problem s mistem ve stashi zmizne protoze vsechno co nepouzivas chces rozebrat abys tim boostnul codex power. A aby ten grind byl nekonecnej tak v moment kdy das power z Codexu do itemu tak se snizi jeho power treba o 2% abys musel nadropovat dasli kusy. Navic s tradingem by tenhle system ziskal jeste mnohem vetsi smysl protoze tim padem muzou zrusit powers v dungach abys to nemusel farmit jak tupec kazdou sezonu ale proste se domluvis s lidma na tradech. Mam tuhle power, nechci ji, potrebuju tuhle. Jasne, znamena to to udelat nejaky UIcko na ten trading kam ty vlozis item, zadas jakej power a silu chces a muzes dal jit hrat a pak ti "postou" prijde item s powerem co potrebujes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha to jsem asi nepochopil, ja myslel, ze ta zmena je, z v codexu bude vsechno, ale porad slabsi, nez co muzes dropnout? Ja vetsinou mam jeden tab na vesi s aspectem co chci pouzivat v buildu, a druhej tam na aspecty, co maji perfect roll, a mohl bych je pouzit pri nejake zmene.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak teoreticky pokud se aspekty presunou z truhly do codexu, tak ja realne usetrim minimalne dve zalozky, jednu zalozku mam na univerzani aspekty a druhou klasove specificke, oboje sem nechaval v predmetech, coz ted odpadne ? Jako jo neresi to ze mas omezeny pocet tabu a k tomu bez lootfiltru a nejakeho rozumneho porovavani/filtrovani skrz truhlu a invent na raz v toh,le bude zabitej cas stale.

    Jinak vycuc z wowhead

    In Season 4, the camera will be more zoomed out.
    More Zoomed Out Camera Perspective Possible - Diablo 4 Season 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/more-zoomed-out-camera-perspective-possible-diablo-4-season-4-338183

    Tempering will be a new crafting system coming to Diablo 4 with the release of Season 4. Together with the new Masterworking crafting system, Tempering will replace the current "Upgrade" crafting system and offer new ways to further improve items in Diablo 4.
    Tempering - New Crafting System Coming with Diablo 4 Season 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/tempering-new-crafting-system-coming-with-diablo-4-season-4-338179

    Legendary and Unique drops will no longer be soulbound in Season 4, meaning players can trade Legendary Armor and Weapons to other players. This will only apply to drops as Imprinting a Legendary Aspect on an item will make it soulbound. Uber Uniques will not be tradeable!
    Legendary and Unique Drops Tradeable in Season 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/legendary-and-unique-drops-tradeable-in-season-4-338173

    the amount of affixes on Rare and Legendary items will be reduced in Diablo 4 Season 4. Rare items will have 2 instead of 4 affixes, and Legendary items will have 3 instead of 4 affixes.
    Number Of Affixes On Items To Be Reduced in Diablo 4 Season 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/number-of-affixes-on-items-to-be-reduced-in-diablo-4-season-4-338172

    The amount of loot dropping will be reduced, but overall loot quality will be higher. The goal is for players to use crafting to customize their gear further.
    Smaller affix pool - many unused affixes have been removed from the game.
    More relevant and potent affixes, such as Core Skill Ranks and existing affix values will be adjusted so they can be felt.
    Legendary or Unique items will now be tradeable. Modifying an item, e.g. through Enchanting, will make it account-bound and thus no longer tradeable.
    Only Sacred items will drop in World Tier 3.
    Only Ancestral items will drop in World Tier 4.
    Legendary items will now have 3 affixes, down from 4.
    Rare items will now have 2 affixes, down from 4.
    Itemization Update Summary - Diablo 4 Season 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/itemization-update-summary-diablo-4-season-4-338170

    The new date for Season 4's launch will be on May 14th, 2024. As a result, the announced PTR will begin on April 2, 2024 and will run until April 9th, 2024
    Diablo 4 Season 4 Delayed until April 9th to Allow "All the PTR Feedback" - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-season-4-delayed-until-april-9th-to-allow-all-the-ptr-feedback-338167
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako můj problém s D4 to ale asi neřeší, tohle možná bude použitelná endgame, ani ani slovo o málo místa v bance, které způsobuje frustraci když trávíš vlastně většinu času ve hře managováním místa a ne hraním. Jestli zase přidají jeden novej tab tak jako facepalm.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Presne :-) Jako bojim se rict super, pac tohle tu uz bylo nekolikrat, ale pokud to vyjde jak pisou tak super :-) Si to vecer poslechnu cele

    There will be no more extracting of Aspects come Season 4, as every salvaged legendary item will automatically be added to the Codex. The Occultist is getting lonelier and lonelier all the time!

    All Legendary Aspects Extract Directly to Codex in Diablo 4 Season 4 - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/all-legendary-aspects-extract-directly-to-codex-in-diablo-4-season-4/

    Season 4 is bringing a massive amount of change to Diablo 4. One of the big additions is the new permanent Greater Rift activity, similar to Season 2’s Abattoir of Zir.

    Greater Rifts Coming to Diablo 4 Season 4: Artificer's Pit - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/greater-rifts-coming-to-diablo-4-season-4-artificers-pit/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    crafteni se zjevne inspirovalo z Last Epoch :-)

    jako na papire to jsou slusny zmeny, ale uz jsme se spalili tolikrat...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NESS: Plno parádních změn!
    NESS
    NESS --- ---
    Tune in to the next Diablo 4 Campfire Chat on March 20, at 11 a.m. PDT, where the devs will discuss the Public Test Realm and upcoming itemization changes!
    Diablo 4 Season 4 Campfire Chat Slated for March 20th - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-season-4-campfire-chat-slated-for-march-20th/

    Gauntlet Map Week 3 - Diablo 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/gauntlet-map-week-3-diablo-4-338155
    NESS
    NESS --- ---
    Diablo 4 Gauntlet Week 2 Map and Route - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-gauntlet-week-2-map-and-route/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KID_MCHUTT: hratelnost bude dobrá když to lidi baví, ok :-)

    Grafika pro mě není rozhodující, ale "nextgen" grafiku ocenim na novém PC u nové hry :-) a samozřejmě to nechci srovnávat s Blizzardem atd. Ale.je to fakt že tam to trochu pokulhává.

    No a příběh neznám, ale z toho co čtu "dohrál jsem kampaň za hodinu" tak jsem dostal dojem že na příběhu to moc nestaví :-) ..ikdyz lore a ty posuny času můžou být určitě zajímavé.

    A to co rikam není otom ktera hra je lepší nebo horší a v čem. Vtom je asi jasno. Spíš co je pro mě motivace rozjet novou hru je zažít kvalitní příběh, pěknou grafiku a hratelnost a to splňuje spíš ten No rest.... Endgame nehledám (stačilo by mi diablo kdyby tam nějaký byl :D ) .radši rozjezdu BG3 nebo Cyberpunk
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAESTRO_007: ten příběh je cca na 15-20 hodin (podle toho, jak moc spěcháš), nebo jsou tam možnosti, jak ho komplet skipnout (proto ta hodina). Jinak teda já si pořídil nový comp a jedu na max grafiku a je to moc pěkné - i když diablo se mi vizuálně líbí víc (a NRFtW teda taky), ale chápu, že to nemusí sednout :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    POEM: naopak je tam velice komplikovanej pribeh, ja ho teda skipoval protoze nehraju arpg kvuli pribehu, ale kolega, co si na lore potrpi, nasel nekde desetistrankove prevypraveni, a predcital nam ho na discordu.
    I tak mi to prislo slozity... :)

    Jediny, kde je imho videt LE zaostava, jsou ty animovane filmy, ale je dobre, ze se nepokouseli cpat penize tam, na to se kouknes jednou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    POEM: nesouhlasím s tebou. Příběh tam je, grafika je velmi slušná. Holt nemají rozpočet na grafiku jako Blizzard, to je život.
    POEM
    POEM --- ---
    KID_MCHUTT: LE nema pribeh. To co se tam vydava za pribeh me moc dobry neprijde. Grafika taky zadna slava, i kdyz se to da vydrzet
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAESTRO_007: počkej, v LE je všechno z toho, co "ti chybí"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jako Gauntlet dobrá zábava na večer, akorát nevím jestli na jeden nebo aspoň na dva :-)) ..skončil jsem tím, že jsem nahnal body co stačí na 990 místo sólo druid. Ale do tabulky mě to nezapsalo :D (na netu píše podobný problém víc lidí). Možná mě to i na motivuje na nějaké speedrun úpravy v buildu, ale chtělo by to něco víc :-)


    EVILMIND: vypadá to super, do toho půjdu. Oriho mám rád a chtějí to postavit na Příběhu, grafice a hratelnosti. Takže všechno co mi chybí v Last Epoch abych ho rozjel :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jako na jednu stranu fajn ze aspon neco, na druhou stranu na to jak dlouho se to pytlikovalo a odkladalo tak to nedostahuje kvalitny tydeniho dungu v D3, pokud bych to srovnaval s LE, tak kvality areny to nedosahuje ani nahodou, ale zase je to trosku jiny koncept.

    Tohle zabehnes jednou, prohlidnes jak to je postavene, pak tomu das jeste par behu a dosahnes sveho limitu a koncis, pritom AOZ byl dobry, k tomu postavit tabulku a meli hotovo
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: MAESTRO_007: jj, jedna minimapa, je fakt ze nejtezsi to bylo vubec najit, ja si te znacky dole v vlevo v rohu nevsil, tak jsem tam lezl pres menu. No je to na tyden a odmenu dostanes az to skonci, pokud jsem to dobre pochopil. Jak tam na zaver rika Raxx, back to last epoch :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam