Dneska v 8 vecer pusti ten chat, nekdy potom releasnou patchnotes, tak se bude vedet vic, rozhodne doporucuju precist ty tempering manualy, aspon pro predstavu co je mozne, to bude dost klicove pro sezonu :-) napr zde jsou ty z ptr
https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-season-4-ptr-legendary-temper-manuals-list-all-classes-338481 rob to rozebral s barbem
https://www.youtube.com/watch?v=dSnvjLRzLJU ale realne se to tyka vsech, nevim jestli nastesti nebo nanestesti velka cast tech manualu je (a pravdepodobne bude) na prd a vyplati se jit po velkych cislech, treba bone spear nekro by teoreticky mohl jit do bone finesse a vzit krasnych 55% bone damage, ale otazkou je proc by to delal kdyz hraje ranged build a muze vzit natural fines a mit 95% dmg to distant, to same arclashka by mohla jit po 55% light dmg, ale misto toho urcite pujde po 85% dmg to close.
Asi nejcenejsi slot je ciste na zbrani, tady maji barbove(2x2h,2x1h) a i roguny(1x2h, 2x1h) znacnou vyhodu, nekde se psalo ze Blizz misto cesty nerfnout barba pujde tim ze buffnou ostatni co maji jen 2 sloty, bude zajimave sledovat jestli se vydat cestou jedne silne 2h zbrane, nebo dvou slabsich 1h, teoreticky je jednodusi se pri masterworkingu trefit na jeden afix, nez se o to pokouset na dvakrat, kde bude samo zadouci se na to co chci maxnout trefit aspon jednou (1x25%) a nejlepe 3x (3x25%).
Pro casualy tohle bude dost nerealny pokud nebudou mit velke stesti, pac se to bude hrat na GA, ten do temperovani samo nedostanes, to bude ta idelani base zbrane s 3 GA, kterou pak natemperujes a jeden z tech temperovanych affixu budes trefovat na 3x v masterworkingu .
Napr na 2H zbrani budes mit sanci z puvodnich 17.5% Chance for Bone Spear Projectiles to Cast Twice dostat i lehce pres 100%, ale musis pritom temperovani 3x trefit ten samy affix (tzn 1 z 5).
Na PTR sem si stim hral se skoro neomezenym materialem a byl jsem rad kdyz se mi to povedlo aspon 2x, spis sem byl rad kdyz se mi to povedlo jednou :-), defakto sem tocil prvni 4 pokusy (ty nejlevnejsi) a resetoval dokud se to nepovedlo, kdyz sem mel prvni hral sem o druhy. Asi bych si fakt rozmyslel resetovat neco na cem uz sem trefil dva a minul treti :-)))