KALTY: Sem to sepisoval uz pro Bartuce, tak to jen prepkopnu a trosku poeditim :-). Vychazim z PTR, takze mozne ze to pak bude trosku jinak.
Ancestr ma ted v defaultu 2 affixy s tempe rozsiritelne na 4, lege ma zaklad 3 rozsiritelne s tempe na 5, tzn zlute je mrtve. 1-3 Affix (potazmo 1-2) muze byt greater affix (GA) ty maji hodnotu 1.5x normalu, veci s GA je nozne i vygemblit (s garantovanym dropem ilvl925 na 100lvl a GA bude konecne gembl zdrojem realne pouzitelnych veci ne jen aspektu :-) Unikatky maji 4 affixy (tempe nejdou) takze maji moznost na 4x GA, ale sance na jeden GA je pry kolem 10%, takze sance na unikatku s 4x GA je uplne miziva. Enchantem affixu s GA o GA prijdes.
Na temperovani potrebujes manualy, ktere jsou modre zlute oranzove (dropujou od T1, cetnost se ukaze), ale potrebujes na end hlavne ty oranzove legendarni, na tempe potrebujes podle urovne zakladni mat podobne jako na upgrade u kovare v S3, na Anacestr silver/veiled/a podle tipu predmetu Baleful Fragment/Coiling Ward/Abstruse Sigil. Tzn relativne OK, tempe pujde hned od zacatku narozdil od master workingu (MW). Oboje tempe i MW delas normal u kovare.
Na MW potrebujes specialni matro co pada jen v pitu a mastrujes na 12 ranku, kdy ranky 1-3 5-7 a 9-11 davaji 5% do vseho a ranky 4-8-12 davaji 25% do jednoho affixu (mas 5 affixu tak 1 z 5), tzn muzes mit predmet co ma 3x boostnuty jeden affix nebo 3 afix boostnute jednou (sance ze se ti povede 3x to same je minimalni).
Problem bude specialni matro na MW, to ma 3 urovne, podle toho jaky delas rank, rank 1-4 = Obducite, rank 5-8 = Ingolith, rank 9-12 = Neathiron (v PTR se to dalo rozkladat v pomeru 5:1, tzn z 1 Neathiron muzes mit 5x Ingolith, za 1 Ingolith dostanes 5x Obducite, obracene to samo nejde :-)
Na samotny MW potrebujes i normalni matro jako na temperovani jen u toho posledniho ranku to jsou i Baleful Fragment/Coiling Ward/Abstruse Sigil a Forgotten Souly, podobne jako byl upgrade v S3.
Specialni matro dropuje pit Pit1-29 = Obducite, Pit30-59 = Ingolith, Pit60+ = Neathiron (Pit1=mlvl100=NM46, tzn Pit61=mlvl160=NM106), na otevreni pitu potrebujes matro zvane Runeshard ktere se dropuje pomerne bezne v hlt, whisperech, NM, legiich. S tim matrem zabehnes do Cerrigar kde je umisteny Artificer's Obelisk, na ten kliknes a jedes riftu jako v D3, pokud ji dobehnes do 10 minut dostanes MW matro a obcas specialni summon matro Stygian Stone, ktere se pouziva na 200lvl tormented bosse. Pokud te v pitu zabijou seberou ti nejaky cas (prvni kill myslim 30 sec, dalsi 90 sec, snad nekecam nechce se mi to hledat :-), kdyz ti dojede cas driv nez zabijes bosse nedostanes nic.
To je snad vse :-)