• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: jako to nepopiram, v tech zmenach to teoreticky vypada vsechno super, a skoro urcite to bude nejlepsi sezona. Ale i tak myslim, ze mohli aspon neco z toho vyhlasit za novou sezonni mechaniku (se to zase tolik nelisi od S2 treba), misto LOOT REBORN, protoze to, ze funguje loot a ze jde expit a je co delat v endgame by melo byt tak nejak implicitne v cene... uz pred rokem! :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: viděla = docela
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: vím jak to myslíš, ale těch nových mechanik je tam viděla dost .) A nedivil bych se kdyby to byla nejlepší sezóna ever :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: to propagovali do Immortalu hlavne ne? A nevim, jestli je vubec tam.

Každopádně tahle sezona je speciální hlavně tím, že vlastně nemá žádnou novou mechaniku, bo jim přišlo, že udělali tolik oprav, že nám to musí stačit místo nové mechaniky - proto se to jmenuje LOOT REBORN. Jako kdyby mi to někdo řekl takhle bez contextu, tak bych si myslel, že to musí být vtip... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: To az s rozsirenim Vessel of Hatred, rikaji "late 2024", ale nejak po tehle sezone
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: ooo! dekuji! :)) novym charem byla myslena uplne nova postava, ale to myslim, ze mluvili az nekdy na podzim ci co.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Pust si tohle video co postoval Cron BARTUC at jsi v obraze :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zdarec :-) Jo v 19:00 :-) Ma potencial, zli jazykove tvrdi ze se touto sezounou D4 konecne dostane z bety a bude ve stavu ve kterem to meli pred rokem vydat :-) Novy char neni, az v sedum.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ahooj! dneska prej zacina S4! :D

treti sem uspesne vynechal. co myslite ma ta ctvrta potencial? novej char asi jeste neni ze?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Season 4 & Eternal Firewall Sorcerer Level 1-100 Leveling Guide for Diablo IV | goldfarming.GUIDE
    https://www.goldfarming.guide/diablo-iv/season-4-and-eternal/season-4-and-eternal-firewall-sorcerer-leveling-guide
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Hmm
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Podle Roba je FW druhy nejrychlejsi build hned po minionech https://www.youtube.com/watch?v=S69ZKo-MHX4 Bez tal-rashi nemusis resit nejake skladani elementu a jet full fire, asi az pojedu sorc tak to dam taky, mam rad hydry, ale pokazde sem uklouznul do blesku jen v endgame bete sem jel blizzard :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Blesky právě už nechci.
    Ball mě vůbec neba navíc
    Asi dám FW. Fire jsem jel jen minule end game mete
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jo taky moznost, ale po tolikate uz snad ne :-)

KALTY: Jo FW je jeden z nejrychlejsich/nejsilnejsich , ja bych jel blesky a pak koule.

EVILMIND: Dopamin tunely ? :-) Ona do toho asi pravdepodobne hodi vidle sezona, tezko rict kudyma nas zase pozenou, z tohohle pohledu byla nejvic v poho S1, v S2 ty dungy stema 4 manikama nic moc a S3 valuty total na pikacu :-) Jako uz podle PTR se asi podstatna cast tech sezonich ukolu bude delat v hlt, tak snad tam bude dostatecny prekryv. Jinak na Dopamin tunely sem kaslal v kazde sezone, podle me bylo lepsi jet pvp zonu a k tomu neproduktivne obehnout waypointy. :-)

HULIK: jasny :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: hlavně každou sezónou je to lvlení jednodušší a sezóna do toho hodila vždy vidle, že byla nějaká nová aktivita.
    Teď je to asi více dané díky PTR,
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: se mi libi jak to ma rozpocitany presne jako i na to co delat v tech 5 minutach kazdou hodinu, kdyz zrovna neni helltide. Nastesti jsem se uz poucil, minulou ligu jsem taky mel takovej rozpis od nekoho, v kolikaty minute jit do toho dungu kde je nejvetsi hustota a jak dlouho tam farmit. Nakonec jsem ho ani nenasel bo jsem uz na zacatku zjistil, ze se mi nechce, a radsi si budu obihat waypointy a expit neefektivne pri tom... :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Pokud se v tu dobu dostanu online tak se přidám :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    HONZA09: aha, já někde viděl, že prý je to pořád celkem rychlý.
    No a nebo Ice shardy asi no. Škoda že sorcka má nejhorší support balíček ze sezóny
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KALTY: Firewall zrovna moc rychlej nebyl. Ale rád jsem ho teda ještě v předsezoně kdyby bylo pomalý všechno a Firewall navíc k tomu těžce off meta.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: normálně bych to dal, ale zrovna to vyšlo na zápas s Braníkem o důležité body k titulu :)

Takže budu až středa :P

Každopádně furt nevím za co. Asi nepojedu druida jako prvního, ale nejspíš to vidím na sorcku. Ještě jsem nikdy nejel firewall build, tak začnu levelování asi s ním a pak přeskočím na Frozen Orb :) Líbí se mi na ní ta variabilita a rychlost.
    No a jestli je to lvlení tak rychlý, tak k tomu druidovi stejně dojdu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam