Tak ja jsem spokojeny, pokud by tam byl nejaky sezoni obsah tak by to byla nejlepsi sezona, takhle je to druha nejlepsi hned po S2 :-)
Vcera sem dojel lvl100 a dropnul Shako (jeste jednou diky Nessaj), normalne bych rekl ze konecna a preskocil na novy char, ale konecna to neni (na novy char ale preskocim :-), fakt se jim povedlo tam dostat nejaky endgame :-)
Sezoni journey jsem v poslednim aktu a mam ho asi z pulky hotov, u vlku mi schazi posledni dve odmeny tim by to po formalni strance melo byt hotovo, po fakticke sem nekde na zacatku.
Na sutry mam 14 slotu, z toho 4 diry mi schazeji a stutry na maxu mam jen 3
MW mam dve velke zbrane na 8, rukaice nekde na 5 a jinak nic, ted kzusim namaxovat shako
Tempery mam asi skoro vsechny, minimalne ty co potrebuju mam.
Aspekty mam vsechny ale ne vsechny na maxu.
V Pitu sem se dostal na 73, nedropnul jsem zadny Stygian, jen to co bylo v keskach.
Matro na bosse mam celkem dost, zkusil sem tormented Duriela a dostal neskutecne na prdel, dava kotel poisionu, strili dmg debuf a pro close range charakter to je nocni mura, neby Nessaje a jeho nekra, tak sem to nedeal. Rozhodne musim hodne potstelovat buuild abych mel aspon nejakou sanci. Ty zakladni verze duriela i nadarile jsou pro smich tak na 5 ran.
Jo penez jsem nafarmil cca 47M neni to moc ale doufam e stim chvilku vyziju, potrebuju predelat build na finalni verzi, takze to zahuci asi rychle.