• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je vicemene to co ted stavim se svym grandmasterem, ale 90 procent damage tam dela proste lektvar. Kazdej necro build tohle da, kdyz bude zkouset Pit tak dlouho, nez narazi na bosse s addama. Vic se mi libi ten stunovaci zero dps necro, ten ma hodne blizko k tomu cooldown stackerovi co hraju na mainovi, to zkusim do toho swapnout, je to jako v podstate podobnej princip (cilem je nesmrtelnost), a zase je to jen o tom jak vysoko te ten lektvar vytahne.
    IMHO je bez nej strop tak kolem 70.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejnovejsi varianta miniona https://d4builds.gg/builds/4c364427-65c5-4749-ba9b-c86260afa515/?var=1 zatim pit126 sem zvedav kam to az dotahnou, pripadne i video https://www.youtube.com/watch?v=LcM_rOJsczY
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud mas manualy, coz po tak dvou hodinach v hlt urcite mas, tak neni duvod proc netemperovat, uz jen z provoznich duvodu jako treba resisty, armor a move speed, ten zbytek je jen tresnicka na dortu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: dobry na temperingu je, ze je zadarmo (toho matrose pada naprostej prebytek). Takze se cokoliv vyplati nejdriv temperovat, a kdyz to nahodou vyjdu, tak teprve dal investovat. A spousta tech affixu z temperu je fakt hodne silnejch, nejvic jsem litoval, ze jsem je na prvnim charu nedelal hned, ale setril jsem si je az padne neco s GA apod. Ted tam naopak mam min GA equipu nez na zacatku, protoze lepsi mit 3 staty co fakt chci, a jak to je neco specifickeho jako +skill apod, tak neni celkem co resit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: ta možnost "ponechat" u temperingu by to moc zjednodušila. Takhle když k tomu kováři nesu nějaký pěkný předmět na "tempering" tak mu úplně čumím přes rameno když to ková a napjatý sleduju jestli se to podaří vykovat a pak si řekneš že už nemá cenu do toho radši jebat .))

klasicky jsem level 70zatim. Takže equip měním často, až si "bricknu" nějaký top předmět tak budu mluvit jinak :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jj, to sme ted udelali s druidama, prutah na T4 a od 55 hltd, ale ty odmeny od vlku sme teda nedotahli do konce. Jestli 4-5 hodin tak to je dobry cas, mozna to zkusim s dalsim charem, to pojedu sorcku, tak bych udelal wolf speedrun :-)

Jo ty Styg stony mi v pite nepadaji, zatim nejvic sem dostal z kesek, tezko rict jestli se to s vyssi pitou nejak dramaticky zmeni, v PTR to zaclo padat az kolem Pit100 a tam jeste vazne nejsem.

Njn aspon ze to fixujou, konecne bude mit smysl behat Pit61+ ikdyz potrebujes prostredni matro, do ted sem to resil behanim pit60

EVILMIND: jj s 4-5 pokusama to obcas jeste risknu ale nevyplati se to pokouset, beres prvni co padne a na cisla nekoukas, pokud by tam byla moznost ponechat, stim ze jen spalis pokus, tak znacka ideal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: nevim co myslis tim "gold issue".

Jediny problem, co ted vidim u crafteni, je, ze u temperovani chybi moznost "ponechat", jako je to u enchantu. Diky tomu realne beres prvni pouzitelnej affix, protoze pri omezenem poctu pokusu nema smysl riskovat uplnej brick.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Dokud nefixnou ten gold issue tak to nema ani cenu hrat natocit specificky affix na itemu jako je neck nebo ring je nemozny nemluve o tom kdyby jsi tam chtel tocit maxroll.

Nechapu tuhle filozofii kdyz moc dobre vedi z D3 ze tohle proste nefunguje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako dobrý jo, ale jsem docela vytočenej, jak každej jejich hotfix opravuje jen 1 věc. A konkrétně tohle je třeba přepsání nějakého čísla v tabulce jen. Předtím to bylo že nepadá jeden konkrétní meč (opět někde záznam v tabulce). Kolik na tom jako dělá programátorů, že nejsou schopný opravit ani ty největší nahlášený bugy?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: trvalo mi asi 4 hodiny se dostat na 85, s tim že kluci pak ale chtěli běhat NM100, a protože ten char chci hrát, tak jsem nemohl dál dělat helltide. Takže tipnu si je to tak 4-5 hodin do té odměny, i když to nehrotíš nijak - když ti teda někdo pomáhá, tj. založíš char, někdo tě hned protáhne obouma capstone dungama, což je chvilka pro něj a tebe to hodí cca na level 40, a můžeš jít hned s ním na helltide do 55 během pár minut, kdy oblíkneš ancestral equip, a můžeš už běhat i sám. Když otevíráš co nejvíc truhel, nejrychlejc progresuješ wolfy. A kromě sparku bych řekl to je i nejrychlejší způsob jak dostat ty kameny na 200 bosse.
    NESS
    NESS --- ---
    Haleluja "Blizzard has released a new patch for Diablo 4 that significantly reduces the cost of Masterworking material cache transmutes."

Diablo 4 Season 4 Patch 1.4.0b - Masterworking Material Cost Significantly Reduced - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-season-4-patch-1-4-0b-masterworking-material-cost-significantly-reduced-341363

Tohle porad trva

Blizzard Working on Solution for 'Invisible Walls' During Helltides - Diablo 4 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-working-on-solution-for-invisible-walls-during-helltides-diablo-4-341093
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Holt při přepnutí postavy, vyndáš šutry do truhly a budeš je sdílet mezi postavami :-D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Si to stopni, by me zajimla casova narocnost pokud pojedes jen tohle, ono se to teda od toho levlovaciho T4 zacatku moc lisit nebude :-) Jakou planujes pouzit stretegii ?

Zatim mam Barb100,Nekro89,Druid60neco s kazdym sem tu hlt pojal jinak. Barba sem jel na truhly (zelezo hlavne) asi nejhorsi varianta, Nekra jedu vsehochut (schazi 3), Druida ciste Marenu (mam cca 100 srdci takze nemusim nic resit) pokud vyjde cas tak na zaver dam truhly, ale i na to obcas pecu pokud nestiham (tam u jsem skoro na 2/3), udelam pak finalni srovnani :-)

Ten pomer shardy/vejce vychazi pri mem hernim stylu 2:1, tak na zelezo uz ted kaslu, mam 300zelez a 25 shardu na 35 varshanu a 14 vajec, jako aby to bylo 1:1 tak bys musel udelat za hlt matro na 2 varshany, tzn 2x4 ruznych kusu, to je nerealne, ses rad kdyz udelas jednoho. Ty 200lvl verze gigra/varshana se nevyplati. Stygu mam porad jen 18 a ten drop je hodne mizerny, schovavam to na Druiely/Andariel, tzn finalni drop.

Jinak z tech 3 uzkych hrdel gold/diry/sutry, jsou jen sutry neresitelne.
    Prachy sem uz ustalil mam 100M a jedu nahoru, o proti S3 je to 5x mene nez bych mel v tehle casti sezony. vyrobniho matra je dost, veiled i lege materialy jsou oka, stejen jako souly a angel.
    Diry jsou jen dalsi affix ktery je resitelny, nekde na urovni GA :-) Na sperkach povinost, na zbroji dobre mit, na zbranich zbytec, pro levlovani resim jen bizu, kde proste prsten nebo neck bez diry nepouziju, pro uplny end end tam ma pohodlny polstar 20 prismu.
    Sutr v maxu nejsou a ni nebudou , jedine reseni je pouzit sutry o tridu horsi, treba u barba, kdyz sem to nakonec naderoval tak HP skocilo o vic jak 10K a to mi porad 2 ruby na maxu schazi.
    Pruser sutru je v tom ze kazda klasa jede na ruby ve zbroji tzn to bude nresitelne. Sperky jsou oka, tam je to variabilni a zbrane ma smolika barb a rog, zbytek ty dva smaragdy nejak da :-) Dokud nezvednou drop, nebo jeste lepe neumozni smenovat jedny sutry za druhe, tak je to neresitelne, absolutni vitez jsou lebky, ty muzou ze hry uplne vydat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako na ten extra Spark se dostanes za par hodin. Fakt premejslim je vyfarmim takhle, kdyz mi priste z Duriela zase nic nepadne (vsem ostatnim v grupe padly 3-4 uber uniqy).
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: sem to tipnul, je to dohromady max rank od vlku a k tomu sezoni destrojer, tzn ty dve nejvyssi kesky co jde ze sezony dostat, pred a po.
    Jo a otevirat s prazdnyma obolama, zase sem o 1K obolu prisel, pac sem to otevrel u stromu, klasika, uz po nekolikaty :-/ port za gemblem a zpet to vyresetuje
    Takze jeden royal ruby a jeden royal topaz, jupi uz jen tri topazy a dva rubiny, predpokladam ze bude stacit udelat stovku s par dalsima charama a mam barba vybaveneho :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tuhle sezonu jsem ho nehral, ale minule jsem expil light stormem taky
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Fakt, tak to je pecka, no tak to zkusim, barba mam skoro u konce, nekro mi schazi 3 a druida sem ted zacal ten je na zacatku, jednu sparku uz mam od 200lvl duriela (ale dropne to i prvni kil 200lvl cehokoliv treba griga), teoreticky druhou se muzu pokusit vyrazit z uber lilith ale tam me stvou ty mechaniky abych se priznal, ale prekonam se :-))). Shako uz mam, chci zkusit melted mam takovou predstavu u barba, jen nevim jestli to nebude na prd

Co jsi pouzil na levlovani druida ? Chtel jsem jet pulve ale proste sem to neprekousnul tak jedu light stormu a jsem spokojeny, pak preskocim na hurikan abych skoncil s tornadem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mimochodem ty wolf odmeny jsou na postavu. Takze staci dotahnout tri postavy na predpredposledni rank, ctvrtej shard za season quest, a muze mit kazdej shako... Uz jsem zalozil druheho necra zkusim na nem ten grandfather (je od lvl 35 takze fakticky od startu), a kdyz se mi nebude libit, tak ho muzu rozbit a staci mi na shako 2 chary... :-) Teda jestli ho budu chtit, se mi docela libi i ta resistova chesta co tady dropnul kolega.

BTW grandfather je prej buglej a nejde mastercraftit (nedostane 25% na nic), nejdou na nem GA ani kdyz se narolujou, fakt nechapu jak se jim tyhle bugy tam dari nejen mit, ale hlavne je nehotfixnout naprosto instantne...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    btw jak jste na tom s Neckem od zacatku sezony tocim za Oboly jen Necky day 2 jsem mel 100 hraju to fakt dost ale jeste jsem nevidel jedinej neck s Hellbend Commander ani obyc natoz Primal ?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Nejake Rotas vecer ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam