EVILMIND: Si to stopni, by me zajimla casova narocnost pokud pojedes jen tohle, ono se to teda od toho levlovaciho T4 zacatku moc lisit nebude :-) Jakou planujes pouzit stretegii ?
Zatim mam Barb100,Nekro89,Druid60neco s kazdym sem tu hlt pojal jinak. Barba sem jel na truhly (zelezo hlavne) asi nejhorsi varianta, Nekra jedu vsehochut (schazi 3), Druida ciste Marenu (mam cca 100 srdci takze nemusim nic resit) pokud vyjde cas tak na zaver dam truhly, ale i na to obcas pecu pokud nestiham (tam u jsem skoro na 2/3), udelam pak finalni srovnani :-)
Ten pomer shardy/vejce vychazi pri mem hernim stylu 2:1, tak na zelezo uz ted kaslu, mam 300zelez a 25 shardu na 35 varshanu a 14 vajec, jako aby to bylo 1:1 tak bys musel udelat za hlt matro na 2 varshany, tzn 2x4 ruznych kusu, to je nerealne, ses rad kdyz udelas jednoho. Ty 200lvl verze gigra/varshana se nevyplati. Stygu mam porad jen 18 a ten drop je hodne mizerny, schovavam to na Druiely/Andariel, tzn finalni drop.
Jinak z tech 3 uzkych hrdel gold/diry/sutry, jsou jen sutry neresitelne.
Prachy sem uz ustalil mam 100M a jedu nahoru, o proti S3 je to 5x mene nez bych mel v tehle casti sezony. vyrobniho matra je dost, veiled i lege materialy jsou oka, stejen jako souly a angel.
Diry jsou jen dalsi affix ktery je resitelny, nekde na urovni GA :-) Na sperkach povinost, na zbroji dobre mit, na zbranich zbytec, pro levlovani resim jen bizu, kde proste prsten nebo neck bez diry nepouziju, pro uplny end end tam ma pohodlny polstar 20 prismu.
Sutr v maxu nejsou a ni nebudou , jedine reseni je pouzit sutry o tridu horsi, treba u barba, kdyz sem to nakonec naderoval tak HP skocilo o vic jak 10K a to mi porad 2 ruby na maxu schazi.
Pruser sutru je v tom ze kazda klasa jede na ruby ve zbroji tzn to bude nresitelne. Sperky jsou oka, tam je to variabilni a zbrane ma smolika barb a rog, zbytek ty dva smaragdy nejak da :-) Dokud nezvednou drop, nebo jeste lepe neumozni smenovat jedny sutry za druhe, tak je to neresitelne, absolutni vitez jsou lebky, ty muzou ze hry uplne vydat :-)