• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Dnes sem ji zkusil, tka do pulky a cau :D
    NESS
    NESS --- ---
    LUCIEN: Tyjo nechci te nejak zklamat ale pro me (bash barb) je Lilith drsnejsi nez tormented Dur nebo Andy a to jen diky mechanikam ktere hraje a ktere te IK pokud nebudes hrat podle jejich pravidel. Solo tormented dur i andy dam bez zavahani a ani se nebudu muset moc snazit, ale na lilith se budu muset pripravit a pravdepodobne me to bude stat tak 10-20 pokusu nez ji dam a nez zase dostanu do ruky ty jeji mechaniky z druhe faze, aka klickovani kolem puchejru a utikani pred firebalama, prvni faze je +- ok.

Zkus ji a uvidis, nebude te to stat nic nez opravu zbroje, pokud nejedes HC :-)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    LUCIEN: a nemas je uz vsechny?
    POEM
    POEM --- ---
    NESS: Take se rad pridam. Materialu moc nemam, ale muzu pridat co mam (3 Styg stony a asi 20 vajec a 20 shardu). Treba jeste neco dofarmim do ty doby
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NESS: tak je fakt, ze Marenu sam nedam a vcera tam nebyl nikdo s kym ji dat a v hlt jsem byl dohromady o neco min - tu hodinu tak...

A jeste bych se chtel zeptat kdy ma smysl jit na Uber Lilith, jestli treba pokud dam torment Duriela solo (coz nedam), tak se da uz jit na UL...?
    NESS
    NESS --- ---
    LUCIEN: 0 za hodku a pul v helltide ? To by musela byt sakra smula. Nabehni na Accursed Ritual tam kde summonuji Marenu alias Blood Maiden, takovata rohata ikonka na mape, fakt bych byl prekvapem ze byti za jednu heltidu nepadl jediny manual, za jeden summon mas sanci na nekolik pokud se bude darit a nekdo tam procne hlt meter.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NESS: Včera za hodinu a půl ani jeden manuál. 😢
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Nic neočekávám, spíš tak nějak budu mít splněno a viděno něco k čemu bych se sólo nikdy nepropracoval, pač zase tolik mě ladění postavy nebaví :-D
    Takže děkuji za možnost.
    NESS
    NESS --- ---
    ja taky dneska nebudu a pokud jo, tak az pozde vecer, jen ale necekat zazraky, ja to sice rychlejsi, 5 odmen na raz, ale 5x prd je stale prd :-), nevim kolik sme toho zabehali vcera, asi 7 nebo 8 a nedropnul jsem jedinou uberu :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Moc rad připravím material :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: dneska je hokej, ale zitra bych klido dal :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak sme vcera overili ze prutah dvou dalsich charu pres 200lvl bosse na pohodu (chce to aspon dva bijce pokud by se neco pokazilo), tak pokud mate nekdo matro (hlavne Styg stony) a nemate dostatecnou silu, nebo to naopak chcete jet rota, tak se urcite dohodneme.

Bohuzel Stygu vypada ze bude nedostatek, ani na Pit100+ to nezaclo nejak zasadne padat (jde to tempem obcas 1 na 10 pitu), porad nejvic jich clovek vyrazi z vlku a jejich kesek. Tak dobra rada, fakt to nepalte na nikoho jineho nez na Dura a Andy.

Ja jich po vcerejsku mam jeste 18, tak minimalne 9 kolecek za me probehne, pokud udelam treti vlci kolecko tak i vic.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Zkusil sem lilith, par pokusu a asi to pujde, mechaniky jsou +- totozne, jedine co ze ma prifouknute HP.
    Prvni faze +- ok, bez oneshotu to znamena pracovat stema mechanikama, jedine co zarucene IK je kdyz mi spadne na hlavu do trojuhelniku ale to staci stat kousek mimo, myslim ze tam je jedina zmena, ze ten trojuhelnik uz se nespawne tam kde stojis, tim se dal zvetsi casti poslat mimo kruh, ale hazi se do kruhu, takze tam jen dat bacha at nestojis uprostred trojuhelniku. Vlny uz ne IK coz je fajn. Druha faze je stejne na prd protoze firebally ale to pujde ubehat. Jedina podstatna zmena (ale ta plati pro vsechny uberbosse) ze ti delaji cerne puntiky za zasah mechanikama (ta rohata hlava) a kdyz jich naberes moc jsi v haji.

Pit je dobra, stejne jako byl AoZ, jen je nevyvazena co se tyce monster, kdyz uvidis prvni tak vis jaky to bude :-) To same u bossu tam je to jeste vic znat, jsou uplne pro srandu napr blood bishop, pak jsou ty co jsou +- ok Shaga nebo vlci matka a pak jsou dva hajzlici swarm master a hlavne sharpshooter, jako samo o sobe bossove +- v poho, problem je ze plni arenu vlastnima mechanikama, k tomu pridaji svoje mechaniky i ty stinovy partaci a proste se stane ze tam nezustane zadne misto. Jako samo casem poznas ktera mechanika nic nedela, ktera te tak prumerne nacechra, ktera ti dava jen kdyz vni stojis dele a pak ty co te IK, tzn kdy muzes tsta a busit a kdy zacina krasojizda :-)
    Jinak v porovnani s pitbossama jsou ty 200lvl tormented verze slusny amateri. Normalni uberi maji silu a vydrz jako mobky a ty 200lvl torment verze by 100+ pittbossum mohli tak maximalne varit kafe :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: On ten lektvar dela strasne moc u Necra, tam to nejak interaguje s mrtvolkama vic nez kde jinde prej. Kazdopadne jsi bestie!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdyby nekdo chtel tak muzu dvakrat Zira a jednou Beasta ...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak uz mam vsechny Anc Ubery potrebne k ww rnadu druidu a muzeme to rozjed :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Nez me poslete do haje, tak pit103 bez lektvaru, jako pomaha to na pruchod dungem ale neni to nutnost

BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: CG!!!
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    V poho ja si tu brecim do caje, jaka je sance ze se mi to stane i u treti ubery ?

KALTY
    KALTY --- ---
    Sry na desátou jsem slíbil hru, ale ožral jsem se při fotbale a nemá to moc cenu. Sryyy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam