• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ramaldi vyhazuju, padaji u griga velmi casto, tak kazdy 2-3 grigo dropne jednu, pokud jsi aspon 80lvl tak ti ji dam, ja mam jen jednu s GA, griga pobezi jeste aspon 60x, tak asi bude z ceho vybrat. Mama na vic jak 80, ale zas takovy moral nemam abych to vybehal najednou.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: omg padne druhej a zas jen ilvl 900
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdyby mel nekdo Ramaladni's Magnum Opus beru vsemi deseti. Zatim mi pad jeden low ilvl :-(
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: No přemýšlím nad tím no
    Asi taky rovnou swing + pak bash nebo thorns.
    NESS: no možná bych toho využil :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nabízím když tak

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MAESTRO_007: Ne jestli chces hodim ti ji je docela slusne rollnuta :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    MAESTRO_007: chces tempestu za pet milionu je tvoje :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Ale prdlacky :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Nezapominam, ignoruju :-) upheaval a dablswing je A-tier, ww je prinejlepsim C-tier, na mobky dobry, ale na cokoliv co je trosku tuzsi oser, bosse tim okusujes jak bobr stoletej dub :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: furt zapominas na ww. S tema devil dustama ted je to ucineny victor cistic :D
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud se dohodneme tak na T4 jsi tak za 15-20 minut, jen probehneme capdungy, pak muzes rovnou do T4 hlt nebo jeste lepe muzem dat jeden dva NM100 a jsi za chvilku na 55lvl tzn v ancestru a pak uz mez fungovat sam.

Jako za predpokladu ze si neches dat ten leveling sam :-) Coz respektuju, neni nad osobni zkusenost a radost z killu kuratora a eliase :-)

Pripadne pokud se dohodneme, muzu vzit takhle 3 na raz
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KALTY: jsem level 85 tempesta zatím nic, jinak ostatních tři prdele. Jdu farmit duriela a když po víkendu nic tak se ozvu :D. Ten Tornádo mi přijde trochu zábavnější než Storm, ale je to podobné

Ona ta sorcka bude prostě nejzábavnější stím se nedá nic dělat :D
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Barb na 100pero :-) ja jel nejdriv upheaval (T2), pak presel na dablswing devilldust(T3-T4) a pak na bash(T4+), pokud bych jel barba znova, tak pojedu dablswing devilldust od zacatku a na uplne zaber skocim bud do bashe, nebo do thorna
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ball sorcka je jediná co jsem fakt nedal a nebavilo mě to. Každopádně díky za tipy a nabídku :)
    A jdu si střihnout jestli roguna nebo barb :)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tempesu si nech treba se jeste rozhodnes, jinak pokud bys chtel boulder, tak ti muzu dat dolmen. Jestli te bavila ball sorcka, tak te tohle bude bavit take.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: protože mě sere, že jsem ho ještě nevyleveloval.
    Mě jako chvílema bavil, ale vždy jsem tam cítil takové to pyčo, že jako chci to hrát ale vlastně u toho nikdy nevydržím. Nevím jak to vysvětlit.
    Asi to nebudu lámat přes koleno. Tempest je když tak u mě, nebo to dám kámošoj.
    A prostě si vyberu tu Rogunu nebo Barba :)
    Roguna jsem koukal, že má nějaký Heartseeker build. Barb toho má jako vždy hafo :D
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Neni to videt a attack speed se pohybuje ve dvou tridach/urovnich, zakladni cap1 a rozsirene cap2, takze tu 100% delas na dvakrat. Radeji si precti tohle https://maxroll.gg/d4/resources/attack-speed-mechanics
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Ty si docela vymejslis :-) kdyz nejsi druid material proc ho chces hrat ? :-) , tak uz jen boulder (tempesta) https://maxroll.gg/d4/build-guides/boulder-druid-guide nebo hurikan https://maxroll.gg/d4/build-guides/hurricane-druid-guide (dolmen)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Rozumi nekdo tomu necron minion buildu? Snazim se zjistit jestli je nekde videt kolik maj minioni attack speed, nebo jestli proste potrebuju aby moje attack speed + moje minion attack speed + frenzied dead davalo dohromady 100% a je nemam to kontrolovat. (Mam ted 16,5 + 10 + 68, takze jeden roll od toho abych to mel full ale.. nevim jestli to je nekde poznat :-D )
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: no to jsem viděl nějaký video a to mě tedy taky moc nenatchlo :)
    Asi prostě nejsem druidí materiál :)

POEM: zkus fakt mrknout na tohodle borce. Má content jen na Sorcku...
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: tady mas i video a robuv rozbor NESS, podle me na bosse a pit idea a o tom ten zaver je hlavne
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Pokud te nebavil storm tak leda tornado, ale to te asi taky nebude bavit takze mas jednou moznost a to Wind Shear https://maxroll.gg/d4/build-guides/wind-shear-druid-guide naklada to slusne, dava to i poision, hraje se to na dalku a neco to i vydrzi, jedina slabina je ze to nema zadne aoe. Ja na to ted preskocim z tornada abych to vyzkousel :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam