• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Preskocil sem na 52 na T4 cast hlt a byla 55 pak nm50 a byla 57 a pak pit1 a byla 59, skoda ze nemam cas to trapit kam az by to slo v pite, no tak v nedeli :-) Ta pit1 byla za 4 minuty a bez chcipnuti, je to super :-)

NESS
    NESS --- ---
    Zacal sem na T3 na 33 lvlu 15 minut hlt a jsem na 40 levlu, nemel sem cas na nic, jen sem sebral prvni zbran co padla po 35lvl a jel sem dal :-), ted musim rozdeli 8 bodu trosku to potunim a jedu da, stihl sem dve normalni truhly pac sem neumrel tak to slo :-) Jako je mi jasne ze to nepujde takhle porad, pac se ten rozdil levlu zacne stirat, tak nasadim mozna ted mozek at to zase nakopnu :-) levli to snad lip nez minion nekro :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: 😄😎
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak to jo :-)

KALTY: Tohle je bomba, sem si to musel zkusit, cap na T3 sem zacal na cistym 30 lvl zadne lekvary nic, nez sem to dojel sem na 32 a kurator nemel sanci, nevydrzel ani prd, sem zvedav jak to ted pujde na T3 a jak rychle budu na T4 je to totiz nesmrtelne, leci se to rychleji nez ti nandavaji a pokud te neoneshotnou tak je upalis :-) jede to bez generatoru na dva spendery a nejake CDecka, jedine co je faaakt skoda, neni tam had :-///
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Přijde mi že většina to řeší kvůli paragonu kde je bonus za každých 20% do max 100%
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja to cetl ale neverim tomu, ze to pro miniony plati. Nevidel jsem jedineho youtubera, ktery by to tak pocital, a budu jim verit vic nez Maxrollu. Ale muzu se plest samozrejme... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Fakt ne, jsou to dve oddelene hodnoty, fakt si to precti tady :-) https://maxroll.gg/d4/resources/attack-speed-mechanics Attack Speed (Gear Affix) je C1 a Frenzied Dead je C2 na C1 i na C2 muzes dosahnout 100% tzn v souctu 200% ale musis vedet co kam pada
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: pro miniony je to tak jak rikas, tyhle tri veci a max 100.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: sem 100!!!! :D Dik. Ja tam byl vcera, 10x a nic, jeden low lvl
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: o proti 925 tam prichazis jen o 0.5% do All Elemens, jinak zbytek je stejny.
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud nepocitam ubery tak mam z unikatek vsechno co padna pro barba/nekro/druida, ty zasadnejsi ve 2 kusech ty normalni v 1
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ramaldi vyhazuju, padaji u griga velmi casto, tak kazdy 2-3 grigo dropne jednu, pokud jsi aspon 80lvl tak ti ji dam, ja mam jen jednu s GA, griga pobezi jeste aspon 60x, tak asi bude z ceho vybrat. Mama na vic jak 80, ale zas takovy moral nemam abych to vybehal najednou.
    POEM
    POEM --- ---
    CUZMAN: Diky!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: jj, pravda. Ale i tak to nasira :D uz sem oblek. 49% critu,lovely :D

A jinak hura, uz sem to prezil do 100!!!ky taky :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak ten "můj" Tempest je pro lvl 65, takže když někdo bude lvlit, tak klidně přenechám...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KALTY:
    CUZMAN: hoši jste hodní, zkusím si ji nafarmitu duriela a jak mě to přestane bavit tak se ozvu :-)

LIQUIDFREAK: u bižuterie nižší level ničemu nevadí Pokud je to nad posledním breakpointem 725 viz.:
    NESS
    POEM
    POEM --- ---
    CUZMAN: Tibaults will bych potreboval, tak jeslti si muzu dovolit cenu, tak bych to bral :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nemluve o GA vecech, prakticky mi padly jen dve pouzitelny max lvl, ale low lvl mi pada pekne obcasl. Kdyz padne GA vec, je to dycky lowka. Picne mne, viz. nize.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: omg padne druhej a zas jen ilvl 900
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Klido predam taky mam jednu pro sebe a jednu navic kdo to vyuzije na dabl swing a je hodnej :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam