• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAHINO: Děkuju, to je tak, kdyz si zakladas NYX kdyz ctes knizku ze sveta diabla :-D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    BARTUC: CUZMAN:
    Pravu mate, aj s tym force move aj s tym nesikovnym leapom na konzole. Tak ja budem pokracovat dalej a uvidime, dokedy ma to bude bavit. BARTUC mas bod za nick :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LAHINO: CO vim konzolisti obecne leap hejtej...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAHINO: Leap ma svoji animaci, ktera je delsi, nez skutecnej cast/provedeni toho skillu. Nevim, jak to funguje na konzoli, ale na PC se to obchazi tim, ze pokud mas dostatecne CDR, tak animaci leapu zusis pres force move. Ja mam napriklad force move na kolecku mysli, takze to delam tak, ze drzim klavesu s Leapem a tocim koleckem a barbina hopka jak gumidek po hopsinkove stave :-D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    NESS: BARTUC:
    Tak pitku som dal aj 81 (viac som solo este neskusal), ale s bossom mam s tymto buildom problem dakedy aj na 61 (chcem Neathirony), kde fakt velmi zalezi od bossa (fuck you Strom). Pred vikendom to bolo horsie, nieco som zmasterworkoval, takze ak RNGesus da, davam aj 61, ale teda...je to pizlanica.

A diky za ten Leap tip, skusal som to, ale neviem ci to je aj tym,ze som na konzole, ale dakey leapuje divne a moc ma to nebavi...tak uz pomaly odkladam itemy na ineho barbara, ak by ma to prestalo bavit.

Vcera mi padol Grandfather (bez *) a Melted Heart of Selig (**, s GA na Damage while healthy a Resource generation), tak uvidim, ci skusim neskor iny build, alebo to rozbijem a ukraftim si Doombringera. Btw, toto je zatial asi len druhy **GA co mi padol, vcelku bieda ;´-)
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Kuju, jo ten paragon je +- stejny, takze ten ambush (a deadly ambush) poustis jen caltropama, jako ona ta poison trapa je tam pomerne slaba, kdyz to vetsinu casu hraju na dalku, tak se zas tak casto nedostane ke slovu, jen u bossu jim to solim pravidelne :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Já mám rád conceal protože wanabe ninja! :D Myslím, že je to tenhle build https://maxroll.gg/d4/planner/asqkq022#2
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: BTW koukam ze to hrajes misto poison trapy na concealment, tzn asi v paragonu nejedes na ambush? mas na to planer, abych se kouknul ?

Ja jedu ten zakladni z maxrollu, jen sem si rikal ze z toho vyndam na test shadow step a dam tam bud death trapu, nebo clona. Ale zatim best rog build ever
    NESS
    NESS --- ---
    jako ze zaverecneho bosse asi, truhla nic nedava :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Prave sem dropnul dooma v NM dungu v te finalni truhle, tezke wtf :-) nm100 samo
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak to bylo mnohem jednodušší, než jsem čekal. Přijde mi, že 80-100 bylo stejně rychle, akorát boss zabral o trošku víc. 2 staggery místo 1.

NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tak i Alcarnus, pokud "zabijes" Rashtu driv nez odrika svuj prvni text tak se prepne do nesmrtelnosti a uz to nejde dokoncit, hm tak az na 3 pokus pac ho ikcknu i zakladnim utokem takze sem ho musel dostat pasti.

Jinak spravny postup u onyxu je nejdriv boss na hore, pak boss vlevo, pak se konecne objevi i ten neviditelny co to to blokuje, pak ten ve skladisti a nakonec finalni boss

Jinak v pevnostech je jeste jeden bug, kdyz ji kleimnes a zustanes stat na miste, tak ty ostatni co to take kleimujou ti kradou kameru, pac ta hra je v tom okamziku zmatena kdo je vlastne tva postava :-) takze se tvuj pohled hyba s jinym hracem
    NESS
    NESS --- ---
    Osobacek, mn100 s heart rogunou na 72lvl, zacal jsem teda na 71 :-) Monsta v nm100 jsou na mlvl154 takze rozdil 82lvl, tzn vic jak polovina :-) , prvni nm stouhle rog, tzn glyphy na 1 vsechny :-)

NESS
    NESS --- ---
    Jinak pevnosti jsou i po roce zabugovane, kdo ji prilis rychly v plneni ukolu (aby taky ne kdyz to delas po 150te), tak predbehne dej a cele se to zasprcne, napr Moordaine lodge, kilnes vlkodlaka uz na prvni staci a on neutece, cele se to sekne, Onyx zabijes bosse driv takze se ti bud predposledni nespawne, nebo v pokladnici nehodi hlasku "fall back" a neotevre finalni fajt, Tempel of rot, zabijes je driv nez se dalsi spawnou a finalni boss se ti neotevre, altar of ruin, zalozis klice driv nez pomlatis potvory, zase dvere se ti k bossu neotevrou.
    NESS
    NESS --- ---
    Mam 4 vlky ale proad nevim za co utrati sparky :-)

Jinak jako teamoveho hrace sezony bych vyhlasil FW sorcku aka hrobnika, pres ten bordel co kolem sebe trousi neni videt nic, u ohnivych nebo jedovych puchejru to byva fatalni, pokud to clovek prehlidne a solidarne sebou beru i okolni nepozorne spolubojovniky, popularni to je na legiich :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jak se to vezme :-) Ale urcite radost :-), me ze zakladni sady schazi jen doom a ta hul, vcera sem dropnul prvni uberu s GA, konkretne grandpa s GA v HP

jj ty duplicity tam jsou bezne, po par runech skoncis treba s Xfalem v 11 vydanich :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Ty Uber uniq padají už jak na běžícím pásu nebo mám mít radost ze mě padl první? (Starless skies ring) :-)

Chodili jsme Uber Duriela a dobré hromady unikátek (k ničemu). Občas vtipné situace když nám všem padl 4x stejný amulet najednou atd.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAHINO: je to desne zavisly na tom, jakyho bosses potkas. Ja mam v pitu 101 rozdil v killu jednotlivych bossu treba 7 minut :-D
    NESS
    NESS --- ---
    LAHINO: Muzes zkusit tuhle variaci s leapou misto wratha https://d4builds.gg/builds/0704c20f-68a7-49ed-97da-fc51454a9906/?var=2 rozdil je v tom ze budes skakajici jezek, jinak ono dost zalezi na tom jakeho bosse tam potkas. Kolikatka pita ?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Zdravim, mam otazku do plena. Idem frenzy thorns barbara a mam problem s Pit bossmi, kde proste nedavam bossa do casoveho limitu, aj ked prejdem pitom. Co vsetko procuje thorns? Docital som sa, ze by to mala procnut kazda direct damage, okrem veci co maju damage over time. Ale pri tych bossoch v pite mam pocit, ze vela ich spellov mi proste neprocuje nic im nebere...neviem ci robim daco zle ja, alebo co sa deje. Sere ma to vcelku, lebo inak ma ten build bavi. Pre info, idem tento:
    Thorns Barbarian Endgame Build for Diablo 4 (Season 4) - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/guides/thorns-barbarian-build/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam