• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Mno prave proto tse ptam, protoze novou sezonou cdr zabili. A vzhledem k tomu ze treba sorcka (a dalsi) to potrebuje vsude, navic to ani nepada temer vubec, je to jen zbytecne zabity a dulezity stat. Aneb, zas se neco nedomyslelo.
    Sem tak za 300m v tomdle toceni cdr, a nikde nic proste... Je videt, ze kdyz neco zlepsi, dalsich x veci nedomysli.
    Proste blizzard incompetent bitches, bohuzel s tim bojuju pres dvacet let.
    NESS
    NESS --- ---
    No sou affixy co se narolovat daji a pak ty co ne a CDR je jeden znich, ma cenu zkouset krit sanci, AS, Lucky, HP, main stat ale cdr nebo +2/3 passivky fakt ne, to musis byt bud hodne bohaty nebo hodne zoufaly :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Podariloi se uz nekomu narolovat cdr na helme nebo necku? Mi ani za boha :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tak jsem koupil "vinaře" pro druida. Po 30 letech u PC her první skin.
    Líbí se mi a díky tomu že nemám srovnání s PoE tak jsem i spokojený :-) psychologie funguje, už přemýšlím nad dalším pro sorcku .)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: jj vidim to podobně. Mám toho v PoE taky nakoupenýho docela dost. Léta jsem na něj sice nesáhnul, ale když jsem hrál aktivě, tak jsem sezóní packy kupoval, protože to prostě bylo zajímavý. Dalo se to různě combit, bylo to vidět a hlavně jsem to mohl obléct na jakoukoliv postavu. V D4 no way. I když některý vypadaj pěkně v shopu, tak to je jedno z mála míst, kde bych si to užil. Ne díky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: hlavne D4 nepochopitelne vlastne nenabizi za ty penize nic, co je nejak videt. Kone vypadaji vsichni stejne. Zbroj muzes machrovat tak max na loading screench se svou partou, ve hre je videt prd. Namakanej batoh s vlkem na zada neni videt vubec nikdy nikde. Apod. Jsem nedavno pocital, kolik jsem uz nechal dobrovolne treba v POE (jak letela ta fama ze do prvni bety dvojky pujdou jen lidi co utraceji pres 500), a jsem v tom skoro za 800 dolarů. A duvod je jasnej - kdyz si tam neco koupim, tak si to minimalne uziju ja, a to jako fakt hodne, a v lepsim pripade i vsichni, co vlezou do meho hideoutu... Takze fakt nechapu, ze zrovna lakotnej Blizzard tohle uplne ignoruje.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WASQ: jakože nejde pro jinou classu? To je za mě asi ok. ten skin je jenom na druida/druidku a můžu ho pak obléct v eternalu klidně nebo ho mít na dvou druidech zároveň atd. To jde ne? Jinak by to byla ultra zlodějina :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ceny v shop jsou děsnej přepal. A to řikám jako někdo, kdo různý blbosti v různejch hrách nakupuje docela rád. Kdyby to aspoň bylo na všechny postavy. Ale ty si koupíš za 25 babek skin na char, kterej za 2 měsíce třeba nebudeš celou novou sezónu hrát. Úlet
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Asi zalezi, ja za tohle neutratim ani halir, takze ti rovnou reknu ze to normalni neni, na druhou stranu lidi utraci za mnohem vetsi blbosti, takze pokud seti to libi tak do to bez. Me zase neprijde blbe dat za pul litr piva 150 korun, coz by ti jiny rekl ze je totalni blbost :-) takze asi tak :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jsem díky té free kosmetice vlezl do shopu kam nechodím a mají tam docela pěkně skiny za prachy :D ....poraďte mi co si mám myslet :-) to je normální ta cena? 25e za skin? Docela se mi líbí ale kroutí se mi prsty si to za tyhle prachy koupit (skiny nekupuju nikde)
    NESS
    NESS --- ---
    Haleluja :-) https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    Diablo 4 Patch 1.4.2 Notes - Pit Adjustments and Reward Buffs, Duplicate Tempering Manuals Will No Longer Drop - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-patch-1-4-2-notes-pit-adjustments-and-reward-buffs-duplicate-tempering-342725

Drop stonu podstatne zvednuty, pro Pit100 na 18%, momentalne mi vychazi ze na P100 ted je neco kolem 5%
    Postelovani pitbossu taky ok
    Na grandpa uz nepujde MW durabilita a nebude to jako GA, konecne, ted to tam pri MW padalo tak 1 z 10
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: tak sem si to pro jistotu disnul na novych charu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KALTY: ja az dneska chybela mi posledni sparka, vcera nejak vypadla asi s torm duriela nebo andariel. A presne, sem nadsen ze je to 35ka, uz cumim po nejakym necrakovi :D
    HULIK
    HULIK --- ---
    Shako už také vlastním, díky běhům s Nessem.
    Mám minion Necra a Druida a tam Shako nemá skoro využití ...
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tak sem udelal druhe shako a je pravdepodobne ze udelam i treti :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jo, je to pain. Ale díky tomu, že na endgame jebu a funguje to i v neideálním setupu na 100ku pit, tak mě to zas tak netrápí :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUIDFREAK: no já jsem udělal Shako hned po tom, co jsem udělal reputaci s druhou postavou (barb) a potěšilo mě, že je lvl 35
    Takže stačí vyndat 90lvl gem a předat dál. Povedl se mi MW 2x na CDR :)

No a jinak Bash barb můj dává tak 105ku a dál jsem zatím nezkoušel. Stovky to lítá v pohodě úplně.
    Ale to znamená, že už jsem zase asi došel na konec cesty a láká mě další postava. Tvle já to tak prostě bohužel mám :D
    NESS
    NESS --- ---
    Hele jak vidite tempery ? Pro me je temperovani asi nejbolavejsi misto tehle sezony, buhuzel v okamziku uplneho endgame aka pit pushe kde se pocita pomalu kazdy bod je to ciste urpeni, nemam problem nafarmit idelani base, mam problem kdyz ho v par (5) kliknuti poslu do hajzlu aniz bych na tom mohl cokoliv ovlivnit.

Jako sou okamziky kdy ani 6 kusu na uspech nestaci, a nejake ladeni nepripada v uvahu kdyz beres prvni co padne. To nejmensi co muzou udelat je nechat moznost tam nechat puvodni hodnotu, jo to ti nepomuze pokud beres jen jednu moznost, ale porad lepsi nez nic, bez moznosti to restnout a s omezenym poctem pokusu, je to jen k nasrani, pokud by tam bylo treba ze co GA to +2 pokusy, jako zatim se mi nepovedlo natemperovat predmet s 3x GA, pritom by to mel byt ten top a ja to po 5 pokusech rovnou vyhazuju.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jupijej, harlequina doma. Kazdopadne sem nadsen ze jde neco takovyho kraftit. Parada
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak klasicky nejobsahlejsi info na bleed bash u Roba https://www.youtube.com/watch?v=2rRV7ZcGtS0 kdo ma hodinu a pul na vic tak ta si to urcite poslechne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam