• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Kdo jedete PTR bacha, nedavejte level boost s charem co uz ma ekvip, jinak prijdete o vse

Psa: do not boost to 100 - PTR Feedback - US - Blue Tracker - Diablo 4
    https://www.wowhead.com/diablo-4/blue-tracker/topic/us/psa-do-not-boost-to-100-175159
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: čtu aspecty pro druida a v dáli vidím pěkný companion build se slušnou dmg redukci :-) witch doctor style
    NESS
    NESS --- ---
    Z pohledu Barba vyhral WW, bufnuty The Grandfather a Dust Devil's Aspect, k tomu novy Aspect of Anger Management (https://www.wowhead.com/diablo-4-ptr/affix/aspect-of-anger-management-1926782) aka perma bersekr, ktery v buildu podle me nahradi Relentless Berserker's Aspect. Osobne bych na kalhoty misto Aspect of the Iron Warrior hodil Wildbolt Aspect (https://www.wowhead.com/diablo-4-ptr/aspect/wildbolt-aspect-1919997) jako ww vypada velmi stavnate :-)

A prohral Bash, pokud to je pravda tak tempera bash cleava jde z 82.5-105% na 11.5-20%, tzn papa cleavo, tezko rict zda to je chyba nebo reakce na novou unikatku Shard of Verathiel (https://www.wowhead.com/diablo-4-ptr/item/shard-of-verathiel-1944491), nebo proc.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: vubec sem netusil tedy netrolim :D

NESS: Diq
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BOBESH: jako čtu to tam celý týden ale taky mě to dnes překvapilo když jsem pushoval ten PIT a ke konci to hodilo disconnect :D
    NESS
    NESS --- ---
    do 11 pdt to mas zpet, tzn 20 hod likvidova stredoevropskeho casu ;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: trollis? :D to tam pisou uz celej vejk! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Game servers not avaiable, cooooozeee? :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já teď trochu přeskládal tornádo druida a dal jsem 105, pit projdu v pohodě, ale trápím se u bosse :-)

Dodělám masterwork a zkusím něco pushnout :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako rozhodne bude zabavne sledovat jak se kdo popasuje u tehle buildu s armorem a resistama, pac tim ze tam budou unikatky v botach, tak tam nic nenatocis a jelikoz tam jsou unikatky i na cheste a helme, tak jedina moznost kam neco nacpat je ruka a prsteny (tam to fakt nechces) takze kalhoty, kde jediny ww tam nema main skill, ale flay i bash ho tam maji, uz vidim jak naberes GA v bash/flay a k tomu armor a resisty, rozhodne pekny kalhoty budou mit cenu zlata a bude to ten kamen urazu proc to dost lidem nebude slapat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Rob vyhodil nove S5 planery na ptr, pro flay tohle https://d4builds.gg/builds/b18226cb-b1ba-4c49-be01-d1d7fd883ba8/?var=0 se to od S4 moc nelisi, teda moc no :-)))
    Hectic z bot se presunul na ruce a boty jsou ta nova unikatka Rakanoth's Wake, tim padem neni prostor na rapid, ktery z toho vypadnul (puvodne byl na rukou), dalsi zmena je ze je pryc edgemaster (puvodne 1h zbran) , moonrise se z 2h zbrane presunul na 1h zbran a na 2h zbran je nove bersekr ripping, duvod podle me bude ze chce davat bleed pres ty nove boty vybuchem a tim nabrat vic bleed aoe. Diky capu na Hemorrhage (je presne dana maximalny potrebna vulne) se sutry z modrych presouvaji na zelene. Na gearu +- stejne, jen misto CC duration /grasp stunu na rukou a nohou je flay duration ktery je nove utilitka, boty a zbrane jsou stejne, neck tam ma take nove flay duration ale ja bych tam teda nechal impo, ktere zustavaji jen na kalhotech, hp potrebuje kazdy :-). Skilly i paragony jsou stejne.

Jako ty boty Rakanoth's Wake jsou hodne OP (obzvlast pro flay) a budou resit problem s aoe co ted flya ma, ono flay je ciste singl target, tam je to super, packy se jedou pres rupturu, coz neni vubec user friendly, (obzvlast ve vyssich pitach, kdo zkusil vi o cem mluvim :-),pres grasp se stahne pack, ktery se pres rupturu rozsmelcuje, chce to grif, je to takova pidalka, cim vetsi pack tim lepe, ale total pakarna.
    Pres Harrogath to ale hrozne rychle spina jednotlive CD a az na flay je to vse na CD, ty CD na skilech jsou pak jednotky vterin, takze se da cekat ze ty boty (pokud tam nedaji nejake omezeni ze muzou sepnout napr jen jednou za 5 sec), budou defakto v permanenci, pres WC bude v permamenci bersekr, coz znamena ze ty boty budou davat bleed, ktery se nascita k bleedu z ruptury. Jako neni to zadny speedrun build ,ale ten dmg output je neskutecny, momentalne je flay nejlepsi boss kill a pitpush build

WW a bleed Bash vice mene to same co S4, pro ww zase nove boty, to znamena ze Elementy z rukou pryc misto toho Relentless co byl na botach, pro bleed bash pryc Hectic co byl puvodne na botech misto toho nove boty, zase capnuty Hemmorr takze vulne jen do maxu, tzn sutra a tak dale :-)

S cistym bashem rob nepocita, pritom to je podle me krasny zacatecni endgame build, cisty bash jedu v S4 do ted a v rychlosti se to vyrovna bleeed dd ww, samo ne te utra vyladene ww, ale normalne vyladene, tzn pit101 za 2 minuty, jako tech avizovanych 90 sec sem ani s ww neudelal :-)
    Pokud to nenaklikne na S5 tak to pak nakliknu sam :-)

Muj odhad je ze top bude na pit push flay a na speedrun ww :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BARTUC: Mám, ale je na pravou ruku :))

A pořád si říkám, že za chvilku se mě ta ruka uzdraví a budu konečně moct používat svojí myšku pořádně.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXSECRABILIS: Kup si mys s vice tlacitkama, ja mam starou nagu a da se v podstate hrat komplet jednou rukou :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja k tomu sedam tak trikrat do tejdne na dve tri hodiny. chodim solo, mlatim s druidem do zeme stejne jako v druhy sezone. v ty sem skoncil na 92. ted sem 93! o vejku sem teprve otevrel Pit! :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    S nekromancerem Jsem došel nejdál do šedesátky. Tak už to chce druhou ruku a tu pořád nemám. Tak je to pro mě konečná. Jiný charakter bohužel nějak pořádně rozjetej nemám. Nenašel jsem žádný build pro jednu ruku.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jakmile dojdu na lvl 100 pitu, tak zakládám novou postavu. Do zítra budu mít pátou stovku a vypínám do další sezony nejspíš :)

Ale taky by mě zajímalo, jak jsou na tom ostatní :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tlacim to pomalu ale jiste, zatim sem v 130, uvidim co bude dal. Kam se kdo dostal at mam motivaci ? :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam