• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem zvedav az nekdo rozklicuje co udelali s WB, v patch notes se pise "World Bosses are now more resilient to damage" realne pro nebosskill build je to natazene tak na 8-10 minut pro bosskill build je to ted tak na 3 minuty, misto aby dmg padala v milionech a miliadrach tak je v destikach K, bleed ktery by mel byt v radech stovek K je tak v jednotkach K. Skoro bych rekl ze tam je nejaky cap na dmg a urcite je dmg velmi podstatne kracena. Zkusim skocit na pristi WB na T1, jestli se tohle tyka jen T4 nebo je to i na T1-2, pac tam to uz ted bylo dost peklo obzvlast uplne na startu
    NESS
    NESS --- ---
    Dneska/zitra PTR koncim tak uz sem nebudu spamovat, muj dojem je ze to dopadne jako S3, mesic je malo a na blbych zakladech nic dobryho postavit nejde. Koho by mrzelo ze bude na dovolene na S5, tak fakt nemusi, S6 to jisti :-)

Ten slibovany target farming, jako obcas neco padne, ale musi se toho vyfarmit kvanta, asi nejjistejsi je wispera tak mi prislo ze tak v kazde 3 kesce nejaka unikatka je, zameril jsem se na jednorucky a helmy, Lucion se mi dropnout povedlo 1 z 4 unikatek co sem v helm whisperach dropnul, mec buhuzel ne sel jsem po thirdblade a povedlo se mi dropnout par azuru. Takze kvanta nebo klika.
    Druha moznost helltide truhly, tam se mi povedlo za celou dobu dropnout snad 2 nebo 3 unikatky z toho jednou Verathiel a jeste k tomu s GA takze klika, ale je to vic marny nez whispery
    Treti moznost infernal hordes https://www.wowhead.com/diablo-4/news/target-farming-sources-for-all-new-uniques-in-diablo-4-season-5-ptr-343639 a to je uplne ukazkovy provar, nejenom ze ta iventa stoji za prd, ale pokud nejsi uplne maslo tak ten Tier 6 das, sick je tak 125-+ bodu tzn 5 (za 25) v kazde 1-2 predmety, udelal sem tech hord asi tak 8 a dropnul jedinou unikatku, smula ? mozna, nevim. Jako je tam 5 spolecnych unikatek a 1 pro kazdou klasu takze pokud chces neco urciteho 1 z 6, da se tomu rikat target, no nevim :-)
    Posledni moznost gambl, tam jsem vsadil na helmy a nic.

Jako pokud melo byt PTR o hledani chyb v hre jako celku tak asi uspech, sam sem jich par nahlasil, pokud to melo byt o testovani buildu tak uplne bez sance, co sem si tam uz neprinesl z minule sezony to jsem nemel, realne se mi povedlo testnou jen bash a to jeste na pul, starles a Paingorger's Gauntlets sem si prinesl, Shard of Verathiel, Crown of Lucion, Locran's Talisman jsem dropnul, Rakanoth's Wake bohuzel ne ikdyz jsem se na boty ted na zaver zameril, presne jak rikal ten panacek v tom videu, pokud nejsi nemecky streamer, wudijo nebo plesaty pan v mikyne, ktere krmi followeri tak jim nejaky feedback na buildy asi nedas.

Momentlani stav
    Pita rozdrbana, progres zpomaleny, pokud nevyberes na prvnim patre kazdou potvoru riskujes ze na druhem uviznes a budes se vracet, bossove maji debuff mechaniky jako tormented bossove, takze IK je realita, pokud se dusledne nevyhybas mechanikam, nehlede na to jak namakany mas char.
    Helltide, nerfnuty drop srdce, realne pokud otevres kazdou truhlu na obou mapach mas sanci na 6 srdci+- za jednu hlt, ceho budes mit ale vic nez chces jsou kompasy na hordy, nestakuji se a v kazde truhle je jeden
    Hordy, skoda slov, to se musi zazit :-) jedine k cemu to jde prirovnat jsou snad valuty, jen koncentrovane na jednu mistnost, jak uz nekdo nekde psal, pokud je tematem peklo tak se jim to povedlo pac tohle je pekelna nuda :-)

jedina fajn vec jsou tu opakovane summony bossu, jinak vlastne asi ani nic :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo primo od srdce :-) par veci vynechal ale jinak trefa do cerneho

I Played Diablo 4 Season 5 And It's...
    https://www.youtube.com/watch?v=VcIX0WZ8dvI
    NESS
    NESS --- ---
    Uplne vidim tu debatu. "To behaj nejak moc rychle, cos tim ? " "Ubereme progres a to je zpomali" :-)

Doufam ze prijde i faze "Aha a co tahle pridat monstra nebo rozsirit dung", pac je uplne super vycistit druhe patro a pak se vracet do prvniho lovit zbytky aby se clovek dostal na bosse :-)

NESS
    NESS --- ---
    Bash je bohuzel ztracen, doufam ze to prehodnoti, ikdyz spis asi ne, z puvodne cisteho buildu je neco total rozpatlaneho, v S4 to slo hrat i bez unikatek, ted potrebujes minimalne 3 spis 5 a z toho minimalne 1 uberu, jedu tuhle variantu https://d4builds.gg/builds/4185fff5-91bf-4f8e-b6b7-4ba331b9fee8/?var=2 ale mam shako pac lucion mi zatim nepadl s pouzitelnym statem a bez locranu pac to same :-)

S tim novym shard mecem to sice dava ale jak bash soucasne generuje i konzumuje, tak se musi nahodit pocatecni fury, tzn bud obetovat nejaky afix za fury/sec nebo rozstrelit Rally a misto fortify generovat, coz zase musis resit jak fortifikovat, nebo to nechas jak to je a pocatecni fury nahodis tim ze se o tebe nekdo rozbije (fury/kill), coz uz bylo i v tom poslednim robove ww, to sice jde ale ne u WB, kde se o tebe nema co rozbit, takze sem musel potupne sundat mec a nabrat fury abych mohl zacit mlatit i s mecem.

jo a pitu se jim povedlo taky rozvrtat, fakt bych to nechtel hrat na hc, nejenom ze mechaniky zabijeji i po killu bose ale bossove jsou nejak nasvaceny zvednute HP i dmg mechanik, na pit 101 me mechaniky IK ikdyz mam 121K zivotu a pomerne nadupane DM, shako + might+ paragony, potom co te svacnou tak druhy pokus HP i dmg bosse odpovida S4 tzn na par ran.
    NESS
    NESS --- ---
    Duriel mrtvola nezmizi, takze na jedne strane hromada 25 normal durielu na druhe strane hromada odpadu, za 10 minut hotovo, 0 uberu

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jojo, jen me prekvapilo ze se nektere chyby vraci. :-)
    Jinak target farm se mi nejak nedari, chtel sjem poskaldat znovu bash, tzn novy mecak "shard" nove botky "rakanoth" amulet "locran" a helma "lucion", no a zatim je nta hlema :-)

Grigo porouchany neni, 50x killu za 15 minut, loot tam prestal padat v reru, takze jen lege a unikatky, celkem 5 inventu, co sem tam nasazel na zem a na zaver sebral, cisty zisk 5 predmetu +- pouzitelnych :-) zbytek prodany za 18M
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS:
    NESS: tak je to PTR že :-) snad to na základě zpětné vazby změní tak jak píšeš :-)

Ten target farming (hordy) mi přijde dobrý. Nehraju moc často a takže nemám tak moc dobrého lootu a ocenil bych právě něco takového se "zaručeným" dropem. Ale musel by doopravdy padat :D
    NESS
    NESS --- ---
    Uz sem je chtel pochvalit ze aspon ty bossve frci, dal jsem 5x varshana za minutu a pul a pak se to cele posralo a ikdz sem ho seslal tak nic, tzn vyskocit a reset a znovu

Jinak dalsi faily, v pite je zase mozne se nechat zabit i po smrti bose, mechaniky jedou dal. Ptr boost neobsahuje manualy, maualy se neprevadi a hlt proste nepadaji, nakonec se ukazalo ze nejrychlejsi je to u bossu, varshan na 5 killu 4 manualy. Ice beasta je stale na sigil, tam rychlo kill nefunguje. Varshan je stale na 4 suroviny.

sem zvedav jak "vylepsi" ty infernal hordes, aby to bylo zabavne, minimalne muzou zlepsit odmenu, zrychlit spawn mezivln, vylepsit modifikatory vln, jako jedina vec co je +- fajn je ten zaverecny fajt, jakou jsou tri a maji ruzne schopnosti tak tak to neni uplne marne, zbytek je.

Skoro bych rekl ze Blizz dodrzuje pravidlo ze jen suda sezona muze byt zabavna :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak ty infernal hordes je provar jak hovado, pomale, nudne a 0 odmena, sem si dal ted Tier6, coz uz je trosku drsnejsi, samotny event cca 17 minut, zaverecny bossfight, me na poprve kuchnul posledni ze tri, tzn repete , celkova doba 23 minut, dostal jsem 124 fufniku, velka truhla je 250, male jsou za 25, takze jsem dal 2x predmety 1x matro a zbylo 24 ty sem vymenil za prachy, matro bylo truchu gemu a 5x ingolith, ty truhyly na ekvip 5x ancestr lege, z toho 1x ga, celkove odpad.

0 chut to opakovat.
    NESS
    NESS --- ---
    Bash je zpet, ale z jedoducheho buildu je neco no meh https://d4builds.gg/builds/4185fff5-91bf-4f8e-b6b7-4ba331b9fee8/?var=2 kdyz tak video https://www.youtube.com/watch?v=TwwuoJp5Yqs

jinak zase Crown of Lucion (bych se vsadil ze bude nerfnuta :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Pry za to muze ta nova helma Crown of Lucion (https://www.wowhead.com/diablo-4-ptr/item/crown-of-lucion-1944475) a je to fakt 2.8 peta a podle tech jejich propoctu ma pro grupu 3 hracu pit200 boss 15peta HP, viz Robovo video https://www.youtube.com/watch?v=GhB9SkTdLsA takze tech 2.8P je jen maly stouchanec :-) Solo by to bylo lehce pres pulku, podle toho puvodniho propoctu z S4 tam byl pit200 boss jen 0.5P
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak bych rekl ze v tech jednotkach maji hokej, ja ho teda mam, ta biliarda mi prijde jako bilion, ale ve vysledku to je dost jedno

Tohle je ta Hydra https://www.youtube.com/watch?v=PLoXQhh7Orw fakt se mi libi kolik tech hyder tam ma :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Mekuna a bleskovka sorcka s biliardovyma dmg (quadrillion 10na15), miliardy uz jsou malo :-) https://www.youtube.com/watch?v=EDGwPTvfHdU

Druid je na tom podobne ,ale to video sem zatim nenasel ale dava o rad mene jen biliony (trillion 10na12 )

robuv souhrn https://www.youtube.com/watch?v=SEjuLsugCj8, je tam nejaka pekna hydra sorcka zkusim ji najit :-)
    NESS
    NESS --- ---
    S5 PTR Flury rog executing cely screen v pit 200 :-) https://www.youtube.com/watch?v=lZyvqAovEzg to se musi videt, do plne hry se to nedostane ale jako funny build dobry
    POEM
    POEM --- ---
    NESS: Ja se s Rogue Rapid fire (build z maxroll) jezdim Pit 120. Vetsinou ho i dam, obcas ne. Vejs to uz moc nepujde

Stejne jako ostatni asi preferuju spis to levelovani a kdyz pada neco co muzes nak zlepsovat a tak. Ten super-late endgame je v podstate uz vetsinou nuda
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo chtel zkusit PTR, je tam kopie vaseho uctu z minuleho ctvrtka/patka komplet prelita, jak eternal, tak sezona, vse na jedne hromade, chary, inventy, truhly, hc a sc je rozdelene. Pokud nemate eter uklizeny, ceka tam va nas spousta braku co nejde ted temper/mw.
    Preliti charu PTR znacne zjednodusuje. Rozhodne nedopourucuju davat lvl boost s prevedenym charem, vase vybava se prepise defaultem, pokud nemate char na 100 a chcete, svleknout do naha a az pak davat boost.

Preklopene je jak to bylo tzn staty na vybave jsou puvodni, (napr grandpa ma stale jen 100%), ale tempery a aspekty jsou uz nove podle PTR, takzeto puvodni buildy posila do kytek, bash treba , ale nekoho to mzue pro zmenu nakopnout ?

Boss farming je ted jak mel byt hned na startu, jde frkat jednoho bosse za druhym, nejlepsi zmena co S5 prinese.
    NESS
    NESS --- ---
    Duriel uz nema ty dva male capky na zacatku, jinak stejne maslo jak normal tak tormented a ten opakovany spawn bozi.

Jinak Bash barb je mrtev ma ted 1/5 puvodni dmg :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Podle toho ze ta mam tretiho brba na 84 a sorc na 90 (ostatni 2 barove z bytek smecky je na 100) predpokladam zeto je kopie z minuleho tydnu.

Truhla obsahuje veci z eteru i sezony, tzn nejak 2G goldu, ne skutecne matra a spoustu odpadku :-)

Ale motivace je slusna, rozhodne v PTR nebudete mit prazdne ruce :-)
    NESS
    NESS --- ---
    By PezRadar 51 minutes ago (Patch ?????)Source#1

Just putting a PSA out there that players should not use the boost on existing characters copied over to the PTR.

This will remove and replace their character state with the character boost and you will lose your character inventories and gear from your copied state.

We will look to improve this flow in the future.

Please only use the boost on fresh level 1 characters created on PTR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam