• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MIHALS: To bude mozna ten problem.
    Bohuzel pokud do toho nedas na mne az nezdrave moc casu. Tak nikdy neprijdes na ty spravny kombinace na mtere to oni nastavuji.
    Sel-made buildy jsou fajn, ale max k te 60. Na ty konecne bosse to chce uz mit opravdu odladenej build.
    Jinak by jim to spousta lidi nehralo s tim, ze je to moc jednoduche…
    Se trebas posivej jaka je situace s wb. :))
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    BARTUC: stavěl jsem ho podle sebe, ja na ty videa a guidy moc nejsem, asi jsem starej :-) takže je možný že něco by šlo udělat líp, ale nevím no. prostě jsem si srovnal že udělám pit60 relativně na pohodu (až na závěrečný některý bosse) a přitom tormented bossy nedám ani milimetr, to mě zklamalo no...asi počkám na vessel a zkusim něco novýho abych konečně tu lilithu sejmul a měl klid :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIHALS: Jako tohle neni rozhodne nejsilnejsi bosser, ale hral jsem ho jako finalni build a mega me to bavilo. Uber duriela jsem sesvacil v radu vterin.

Co se uberu tyce, tak drop rate by rozhodne mohl byt vetsi, ale v podstate mi padla kazda ubera krome shaca a nektere i vickrat, ale je fakt, ze jsem na tom natocil docela dost casu.

S timhle buildem jsem behal pity lvl 100 pod 3 minuty, zadnej uber boss nebyl problem a celkem na pohodu jsem to vytahl nekam k pitu 120, kde me to uz prestalo bavit na bossovi.

Jel jsi podle nejakyho guidu, nebo self made?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    já měsíc nezapl žádnou hru na PC. Novou sezonu zapínám hned večer .)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    BARTUC: ww/dd barba. ubery jsem myslel unikatky že mi nepadaj, po sto pokusech uz me to přestalo bavit znova zkoušet
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Já si po dovolené dojdu s nějakým charem posbírat max renown a pak asi počkám na datadisk, už takhle jsem hrál sezónu sotva jeden večer v týdnu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me prijde, ze uz vlastne podruhe za sebou tu neni nic noveho, jen opravujou chyby, nebo zkousi udelat znova to, co na hrace nefunguje. To mi prijde az jako nedustojna rezignace na novej obsah.
    Takze jako zkusim to casem, ale urcite ne na startu, ale az budu mit v PoE hotove vsechny challenge a liga me omrzi...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIHALS: Co jsi hral? Me prisla tahle sezona skvela. Ubery jsem byl schopen dvat uplne na pohodu
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    pro mě poslední sezóna zklamání. dostal jsem se až na pit60 a přesto jakejkoliv tormented boss se nechytám, echo lilith už vůbec ne, sundám ji zdraví sotva o 1mm. echo duriela jsem sundal asi 100x a ubera žádná. pit61 (abych farmil matro na mw) tak udělám jen pokud je na konci jen nekterej z bossu, jiný bossové mě sundaj hned. jako převážně solo playera mě tohle fakt nebaví.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já asi tuhle S vynechám. Máme s kámošem koupený na půl Baldur's Gate 3 a dáme si to místo D3 asi
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by nekdo nemel jasno co hrat v S5 :-)
    Rob "THE BEST BUILDS FOR SEASON 5 - Full Class Tier List Diablo 4" https://www.youtube.com/watch?v=G8egloyK8Gg
    Perra "TOP 10 BEST Builds To Play In Diablo 4 Season 5!" https://www.youtube.com/watch?v=fCxTKb2Wfzg
    Wudijo "Diablo 4 - Season 5: The Top Builds To Play!" https://www.youtube.com/watch?v=UWGImNSj4A0

Pokud by nebylo jasne jak to hrat tak Raxx "Diablo 4 Season 5 Leveling Guide For All Classes" https://www.youtube.com/watch?v=7CO1Ngyk1Us

Ja do toho naskocim az po dovce, takze predpokaldam ze v te dobe to bude vsechno jinak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Dost nepochopitelne v patchnotes https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24123440/diablo-iv-1-5-0-patch-notes provadeji zmeny ktere ani neoznacuji treba wildbolt je z 30% co 0,5 sec zase na 10% co 2 sec, tzn dnes reviduji co vcera vypublikovali, tzn odvolavam co jsem odvolal a slibji co sem slibil :-) Takze asi nema cenu cokoliv komentovat dokud to nebude ve hre, kdyz tak Rob to tam https://www.youtube.com/watch?v=mh9Py4_VzoY bere postupne

Wildbolt v patchnotes vcera

Every [2-0.5] seconds, Distance enemies are pulled in front of you and electrified causing them to take 30% bonus damage from all sources for 3 seconds. This effect may occur every 5 seconds per enemy.

Wildbolt v patchnotes dnes

Every [3.5-2] seconds, Distance enemies are pulled in front of you and electrified causing them to take 10% bonus damage from all sources for 3 seconds. This effect may occur every 5 seconds per enemy.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak uz v patch notes https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24123440/diablo-iv-1-5-0-patch-notes jsou i nove unikatky, z trojice Verathiel, Lucion, Locran, prezil jen Shard of Verathiel, puvodne z 300% padl jen na 200%, z aspektu vypada pekne Wildbolt (vysavac) dmg z 10% na 30% a stahuje co 0,5sec v ptr to bylo min 2 sec a Anger Management bude zrat 4 fury/sec misto 2 ale porad dobry,dostat 4 na jednom predmetu neni zas takovy problem.

cisty bash teda bude ubery + Verathiel
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by nekdo hledal v patch notes ty nove unikatky z PTR jako Verathiel, Lucion, nebo Locrana, tak smula, pry zverejni casem, tezko rict kdy kdyz sezona zacina za 4 dny.

Sharpshooter bude v pite vymenem "The Bandit Sharpshooter boss has been replaced with Mother's Judgement." sem si ani nevsiml, celkove pita bude asi lepsi s nerfem boss HP , jako ten debuff stejny jako u tormented to bude na mechaniky, tzn facetank leda s tank buildem, zbytek bude tancovat.
    Ten nerf boss hp je velky, pro T4 je to z 30000% na 6000% tzn na 1/5 puvodni hodnoty, tzn uber bossy a tormented bossy by melo bych mozne kuchnout i s mizernyma buildama, tzn obtiznost celkove padne, jedine kde se udrzi bude pita ale jen diky tomu ze je nastavitelna pit levlem, pro NM dungeony to bude uz nekolikaty nerf v rade tzn nm100 bude jeste vetsi vtip nez doposud.

Co se vyhledu top buildu pro S5 tyce tak porad stejne, S+ je penshot rog, rapid fire rog a bonespirit nekro. Pravdepodobne se vysoko propracuje i Andy vizaz rog. Z PTR ma dobre nakroceno i landslide druid. Po prepracovani unikatek a boostu dmg mozna i ruzne variace sorcek (blizzard, frozen orb, ball light atd).

Z barbu nejlip vypada cisty bash zalezi jak dopadnou ty nove unikatky, ale vsechny bleed buildy pravdepodobne po jedne sezone konci, sem zvedavej jak se stim popracuje flay ktery byl total OP, jestli nerf x15 bude pouzitelny. ww pujde leda s dd na speed farm asi dobry, hota s bufem aspektu of Ancestral Force mozna, upheaval s prepracovanym hellhammerem taky mozna. Leap je fixnuty (Fixed an issue where the Aspect of Giant Strides did not reduce the Cooldown of Leap after killing enemies.) ale bez bleedu to top nebude ani nahodou. Pravdepodobne kazdy barb bude oveseny vsema uberama tzn povinne shako, tyrael, grandpapa, starless, mozna i doom.

Jako v S5 to bude urcite top Rog a asi pravdepodobne Sorc zbytek tezko rict.
    NESS
    NESS --- ---
    Nikde tam napadlo co bude za sezoni sety tak tady, pro Nekro a Rog super, Druid fajn, Sorc tezko rict a Barb smolik, ono po tom potvrzenem mega nerfu barb keypassivek to bude vic nez zajimave co z toho panove s kalkulackou vykouzlej ale zatim to vypada ze barb bude rad kdyz se s nejakym buildem dostane do A na S muze zapomenout :-)

Adam Fletcher
    @PezRadar
    We forgot to mention this... Last season we had a thing where when you progressed through the Season Journey you would begin receiving class specific legendary items to formulate a build.

This is still in with S5.

Themes for each class:
    Barbarian - Weapon Swapping / Knockback
    Druid - Cataclysm / Companions
    Necro - Bone Spirit/Prison / Bone Golem
    Sorc - Chain Lightning / Mana
    Rogue - Flurry & Dark Shroud / Mobility
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Dalsi sezona bez sezony, jako nejaky novy tunely a hordy, ale jinak sezoni tema vlastne 0.

Patchnotes budou hodne dlouhe (zatim nejsou za moment budou), ale zatim aspon par postrehu co me zaujalo camp chatu, zasadni je ze pit konecne bude davat smysl v parte, vsichni dostanou stejne MW matra, pak endgame bossove uz nebudou dropovat rera a tormented bossove budou dropovat 5x tolik matra a summon bude jen za 1 stone, takze asi bude davat smysl delat i neco jineho nez tormented zir/dur/andy

Predelavky uberu a nromal unikatek vypada dobre, az moc dobre :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak schvalne, jak bude vypada final

To see all these updates, check out our Diablo IV Patch Notes for Season of the Infernal Hordes here on August 1, at 10 a.m. PDT.

On August 1 at 11 a.m. PDT, there will be a Developer Update Livestream which dives further into Season of the Infernal Hordes, taking a closer look at what’s to come. Join community manager Marcus Kretz, community director Adam Fletcher, and members of the development team as they preview the Infernal Hordes, balance updates and feedback learning from our recent PTR.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: jj, sem si na tebe vzpomel :-)

Nakonec sem to vytahnul z 1 na 100 a neni to spatne, takova pomerne zajimava alternace k ww, pokud by tu existovala armory tak dva buildy v jednom. Rozdily tam jsou minimalni. Ve vybave je rozdil v botach: leap vs war cry (+ tempery) a v amuletu potazmo prstenech tam uz jen v tempere leap cd/brawling cd vs war cry cd, zbytek totozny, ja byl liny na z ww pouzil i prsteny tzn jen boty a amulet. Skilly v podstate stejne :-). Paragony se lisi trosku v boardech, ale glyphy jsou stejny, klasicky zaklad: exploit, wrath, ire, marshal, might a rozdil rumble/disembowel(twister).

Ja si to priohnul do ds, tzn misto mightu tam pouzil twister ikdyz je buglej, stejne jako sem tam dal starless misto bolda. jako na push to neni ale na speed dobry, pit101 nejrychleji za 2 a 1/2 minuty, ale moc sem to nehrotil :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Force move na kolecko a jen drzis tlacitko s leapem a tocis koleckem, nejlepsi kombo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam