• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    Ok díky :) já uměl jen baalruns :)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tak to rozjed firewall, pokud budes mit kliku a najdes brzo starlight aspekt tak mas vystarano, pak uz jen na vsechno hp per hit, projedes do t4 jak namydlenej blesk, ale jde to i bez toho. jak se narodis vem sezoni kvest, nejdriv ten sklep pak naber gifty a hned jak se ti otevre dalsi sezoni kvest tak ho ber, ten mezicas je asi nejlepsi hlt, jak se ti otevre klas kvest tak ho udelej, klasika, vychazi to +- tak ze kolem 30 to mas z pohledu sezonich kvestu +- hotove a pak uz jedes jen gifty, je tech kvestu 6 ale staci klidne 5, ten posledni je meh, dej bacha jak ti skonci zeleny tak pak sezona pokracuje v bilejch to ti otevre hordy pokud je to tvuj prvni seozni to se projdes na exkurz do pekla, ale to je lepsi az na T3, ty sezoni kvesty/truhly nepodcenovat obcas tam padne neco pomerne zajimaveho, zatim sem to projel 5x a jednou mi tam padla zakladni fist of fate co mi vydrzela az do 80lvlu :-) Jako kdyz tu FW budes mit pekne postavenou tak bych se nebal toho prejit z T3 rovnou do T4, to je pak lepsi se prisrat lk nejakym borcum na hlt k marene pokud chytnes dobrou partu vytahnou te zadarmo, nebo pokud chces ultra rychlika chytni nekoho online a jses na 55 lvlu do hodinky, na 80 tak do 3 zalezi na nasazeni protahujiciho, pokud budeme levlit srocky tak te muzeme vzit to pak jen behas prazdnym dungem pac nebudes mit tak rychle nozicky
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Mě se osvědčilo: helltides na T2, během hodiny jsem dal lvl 30 i s class questem. Pak capstone, zedva NM dungy na nějakej základní equip, a pak hordy do 50, capstone na T4 a pak už to jede samo - hordy dokud nedáváš 90+ NM dungy, tam si skocis pofarmit glyphy, driv to nemá smysl moc.
    Helltides jsou dobrý max na to že farmis toho bosse vyvolávacího a pak vezmeš truhlu s boss mats. Na equip i XP to není top. Na Pit se úplně vykašli.
    SITH
    SITH --- ---
    Hele já to teď zase po sezóně 2 spustil :) chci tu fireball sorcu a spustím ti dneska večer a chci udělat co nejvíc lvl do zítra :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tzn t3 asap T4 asap, pak nmd a/ hordy. zalezi co hrajes kdyz reknes klasu/build treba budu konkretnejsi :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejrychleji hordy staci H2 ale cokoliv vejs lepsi, jen to musis cistit okamzite, jak se zasekavas, jak tam neco pizlas je to spatne, ale ma to dve ale, na hordach nepadaji glyphy a recepty na tempery, tzn pokud mas tempery a glyphy tak hordy, jinak nmd, cim vyse tim lepe ale zase musis to cistit pokud mozno okamzite, pokud necistit okamzite couvni, optimal je 30+ nad tebou, ideal mnd100, na tempery mi prijde nerychlejsi zase hlt, zalrezi co hrajes za build
    zatim barb100,sroc100, nekro100,druid80,rog87, ale tu asi dojedu dneska, teoreticku ti na jeden char staci par hodin jutuberi rikaji 6 ale to je tak leda vesnu, pokud hraje solo je to pomalejsi, pokud te nekdo taha tak rychlesi.

V tom tvem rozkmitu 50-70 se da udelat tak 6-7 lvl za jedinou hordu.
    SITH
    SITH --- ---
    jak se v téhle sezone co nejrychleji dostanu někam na 50-70 lvl? klasika helltide na tier2 než projdu capstone na t3?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak flurry mrtva cesta, barage na druhou stranu pruchozi, teda uz ancestru, takze ne tak dobry jako kdyby to bylo pred 55lvl

JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no ale aspon kdybys tam dostal nejakej minroll a zbejvaly ti dva ci tri pokusy, tak bys to mohl zkusit "pretocit" na lepsi cislo. takhle proste musis brat prvni dobrou

NESS: je to stejnej problem jako v Pitu. nekteri ti bossove jsou prestreleni. Zvlast ten Blood Bishop s chapadlama, ten vydrzi fakt kotel. nekde jim uletela nula pravdepodobne.
    Je to skoda, protoze +3 za kazdej Mass by nebylo az tak spatny. Navic kdyz ti tam strasi velkej boss, tyka se napriklad i butchera, tak lidi tvrdej, a me se to zda tez, minimalne v pripade toho butchera, ze se o to mene spawnujou normalni mobove.
    NESS
    NESS --- ---
    Pochopil nekdo Lordy z hordach ? jako vyhybam se jim jak cert krizi, ale kdyz uz se urodi tak se stim neda nic delat, hrozne zalezi co je to za typ, jeden druh pizlam klidne minutu (hordy8) jiny za 10 sec hotovo, rozhodne za ty 3 etery je to total podhodnocene a potencialne je tim mrtva vlna nebo rovnou cely run, to uz radeji butchera, sejmute je to tak stejne rychle a je za to aspon 25

Pak k WB pokud nekdo nestihate, tak max 2 minuty po spusteni pak ta eventa zmizi ikdyz sejmout WB do 2 minut je spis ratira a u Avarice je treba ten loot z goblinu sebrat rovnou, nepochopitelne po kill bosse zmizi.
    NESS
    NESS --- ---
    Zachovani puvodni hodnoty u tempery nepomuze pokud ji tam vubec nedostanes, podle me jediny schudny reseni je vykaslat se na pokusy a nechat to bez omezeni jako enchant, tzn dokud mas prachy a matro tocis, pripadne dat to rovnou vybrat a tocit jen rozsah, nebo to zrusit cele.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tempera je stejna, ten 1-3 roll na vic s GA nic nemeni, pokud by bylo max 3 moznosti na temperu tak by to bylo rozhodne lepsi, ty 1 z 4 je na hovno a 1 z 5 o totalnim stesti, pokud mas 2x 1 z 4, tak musis mit kurnik kliku, pokud to navic sazis na neco co je "vzacne" ta ksnad radeji zavri oci a klikej to hanodne, vysledek stejny :-), rozhodne nepocitej stim ze bys nejak ladil rozsahl toho rollu ses stastnej pokud to tam vubec dostanes.

Jako lepsi se orientovat na buildy co maji co nejvic unikatek, setri to nervy, tam uz jen resis MW co je teda kapitola sama o sobe :-))
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Oni vesmes nekde rekli "chapeme ze to je problem, ale nevime uplne co s tim, tak to bude trvat"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: fakt? Tak to je spíš jako "chápeme kde je problém, a přijde nám to vtipný" :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    JULIAN: Za kazdej GA mas jeden roll navic tusim?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: u ancestral items přidali jeden reroll navíc myslím? Ale jako jo je to hnuj
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    V POE uz jen minmaxuju build a ciham na trade na upgrady, tak jsem se vcera lognul i na D4 ze to teda zkusim, a jako... na lvl 50+ mi hned z prvniho runu torment ani nevim ceho (bo jsem celou dobu lezel mrtvej) dropnul fialovej ring co jsem chtel do buildu, easy game! :-)

Jsem nesledoval moc zmeny, a jsem teda sokovanej z toho, ze tempering zustal presne jak byl, to fakt nikdo nevidi, jak to je spatne navrzeny? Jsem cekal aspon pridaji tu moznost "zachovat puvodni" jako je to u enchantu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: zítra má být patchnuto
    NESS
    NESS --- ---
    Bacha tormented icebeasta je zase bugla, misto toho aby dala 5 panenek dava jen 1, podle reportu jeto uz 3 dny nahlasene.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Uprime nevim, ale je to sranda :-) Zasadni je za tam pada 925 loot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam