• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Armory bude. Lootfilter a marketplace nebude.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo PTR jen pro PC, takze konzole smolik
    NESS
    NESS --- ---
    Jako tim ze konecne rusi T3 a sacred a preskakuji na skalovatelny Torment1-4, pridavaji paragon levly a nafukuji glyphy na 50 tim defakto pokracuji v tom ze presouvaji fokus do end, za me fajn.

Tempera stale meh, jako limitovani na 4 v receptu, porad malo melo byt 3, o brickovani ani slovo nejvetsi problem jsou recepty na zbrane, muhehe.
    Jako novy inventory tab na klice a dalsi pro socketable, haleluja, to to trvalo. A navic jeden tab v truhle neni moc, nezhrouti se cela hra ? :-)

Armory, lootfilter, marketplace ani slovo ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: neříkal jsem to předem, že se nakonec ukáže, že když nezaplatíš, tak tě vyšachujou? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Runewordy pouze pro majitele expanze :-)
    Jinak podpořím Viktora, dělá to fakt dobře. Komplet info v češtině.

Runewordy se vrací! Mění se vše! Kompletní souhrn Campfire Chatu Vessel of Hatred! Diablo IV #diablo
    https://youtu.be/nKzQ6yCuPqo?si=JoCYXCe4BqTfPXBn
    NESS
    NESS --- ---
    Njn runy, budou, ale pockal bych do ptr, jako medove recicky to tu uz bylo a pak z toho vylezl prasopes :-) "The 2.0 Public Test Realm (PTR) for Diablo IV will be available from September 4–11" Toz se ukaze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: co D3, ale i D2! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ta myslenka ze udelas 60 na kazdem charu a pak mas 300lvlu sdilenych paragonu se vraci do d3, ale za me fajn :-) multicharakter bude pomerne snadny
    NESS
    NESS --- ---
    Kdo ma hodne casu

The 2.0 PTR: What You Need to Know — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24130178/the-2-0-ptr-what-you-need-to-know
    NESS
    NESS --- ---
    Kdo nevidel camp rob summary https://www.youtube.com/watch?v=lDk1EjLgcuY
    KALTY
    KALTY --- ---
    EVILMIND: no konečně
    HULIK
    HULIK --- ---
    EVILMIND: Town portal je obecně ten portál kdekoliv, ne? Takže myslím že ti fungovat bude.

Včera ve hře jste prodávali wandy za bambiliony, kde berete ty ceny?
    SITH
    SITH --- ---
    se to podle mě vrací dost k mechanice D3 :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: toho dne byl Blizzard od pochvaly Evilminda opravdu blízko, ale zase to nedopadlo.... .:))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A, jen co jsem to poslal tak mi doslo, ze strom neni Town nejspis, takze utru... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Starting with Patch 2.0 players will be able to select their preferred Town Portal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Nevim, jestli se mi bude chtit vyjit ze sve komfortni zony a zacit bez uberu, ale uvidime :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal jak nejefektivneji spearku zabit a myslim ze by stacil nejaky pekny cap na pocet soubeznych conjuraci, rekneme 10 a bude to z fleku nehratelne :-)))

BARTUC: muzem zkusit, ale nejdriv dotahnu svuj projekt megafireballky :-) Muj tip by byl firewall sorcka nebo bashbarb
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Me se vcera stalo, ze se mi spawli dva butcherove v jedny vlne aniz bych si zvolil butchera, docela prekvapko. Nastesti jsem byl na sorcce a butcher se neohral, ale bylo to vtipny prekvapko :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Beru char, kterej nema ubery a jede nejakej zakladni build, tam si myslim, ze v H5 pojdes. Ale muzeme otestovat :-D

Mas pravdu, ze whispery jsou ted jednodussi nez kdy driv. Super jsou whispery v tech pribehovych dungach, kde dostanes 5 bodu do whisperu a jeste je na konci bedna s celkem fajn lootem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam