• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Asi zase neco co sem prehlidnul, na MW uz je jen jedno matro a jako slusne totam pada na upgrade z 11 na 12 ho potrebujes 2250 a 4.5M goldu
    NESS
    NESS --- ---
    v ptr je zapnuty cheat vendor aka neomezene zdroje. Nove pada veskery ancestr s 1 ga minimal, tzn vsechny ubery padaji s 1 ga, takze jsem se rozhodl s neomezenyma zdrojema udelat perfektni shako s 4ga, zatim jsem jich udelal 100 a max co sem dosahl je 2ga, vychazi to ze tak na 20 udelas jedno s GA navic. Drobna zmena ubery se ted delaji u kovare ne u alcha.

Druha moznost je ty ubery dropnou pres kesku. Kazda keska obsahuje 1 ks uberu, tzn 11 uberu celkem, tehhle kesek sem uz otevrel 35, tzn 385 uberu, a celkem jsem dropnul jednu perfektni s 4ga a jednu s 3ga
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Jj už jsem to změnil a funguje, jen mám fortify navíc

Jen mi kovář dokurvil právě GA WC boty 😭
    Jdu spát a díky moooc
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Ty paragony tam ma myslim skoro totozne ten rozdil je minimalni, upravit skilly, i ten rozdil na skillech je taky minimalni potrebuje tam nejak dostat bleed proto tam dava tough as nail a prestava mit problem s fury diky starless a proto muze vymenit tactical rally cry za strategic, zbytek je myslim stejny, ten rally ti resi fortify

EXSECRABILIS: Mel sem to same, nevim proc ale pomohlo mi stahnout grafiku na minimal (hned jak se dostanes na prvni obrazovku s volbou charu), pustit to a ve hre to pak vratit na hodnoty co mam v normalu, ptr ti to pusti na max coz se memu kompu nejak nelibilo.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Obdivuju vas, ze na tom PTR jste schopni hrat.
    Svakrat mne to padlo po kliknuti na tlacitko “zalozit charakter” a pak jsem nebyl schopnej zas vybrednout z vyberu :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Takže paragon stejně jak non uber jsem měl? A jen dát skilly dle Pole Ubers?

Jinak FPS mám GA7 a funguje super
    Jen se mi nedaří vyměnit mov za WC
    NESS
    NESS --- ---
    bez fps mas problem to nakopnout aby ti ten ww nastartoval, ale to sme zpet v S4 :-) Dostavas se do kolecka fury vs fortify, nejjednodussi reseni je pak nahradit Strategic rally cry s Tactical rally cry a soubezne power WC s Mighty WC, pripadne to hrat pres paragony furry/kill, tim ze to nastartujes tim ze do tebe nekdo bude mlatit. Jako funguje to ale neni to pratelske, tzn aspon nejake FPS tam mit chces :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Add ambi to jsou uz jen variace. Pokud mas starless tak bych presel na https://d4builds.gg/builds/61b0ab6c-0ae1-4093-810a-17e354786ca4/?var=1 paragony bych nechal jak mas, ramalu pockej dokud nebudes mit shako/gradpa a ty unikatky s dobryma rolama, jedes to na polearmu a misto shako pouzij tuska, dalsi krok je https://d4builds.gg/builds/61b0ab6c-0ae1-4093-810a-17e354786ca4/?var=0 za predpokladu ze mas tyr, starless, shako a grandpa a az v tomhle okamziku bych zacal resit ramalu, tzn zmenit paragony, pridat, tibau, locrana a ramal.

Na botech je zaklad WC, FPS je dobry, move neni nutny ale hodi se, na tom to nestoji, hledej boty s WC v GA, ten zbytek uz pak nejak dokouzlis, pokud nepadnou s WC GA, +2 WC je oka
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Tak mi padl prsten 😂
    Jen se musím podívat na rozdíl v tom buildu. Má tam pak už jinak skilly a ne bleed z ww
    Dál mě sere že nemám boty FPS + MOV + War Cry
    Místo War Cry mám sílu, ale FPS zase GA 🙂
    Bez toho FPS to s angerem nefunguje no, když nemám shako a shouty furt.
    Takže teď mám už dávat k tomu ty další unique nebo ještě shako počkat radši?
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: A potvory na mapě jsou stejné silné jako v tvém příslušném třeba NM dungeonu. Takže i na mapě si musíš dávat bacha aby tě něco nesejmulu i když jsi na T3 a máš lvl 60 + 220.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to skoro vypada, jako kdyby chteli potrestat lidi za to, ze kliknou na SKIP CAMPAIGN :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    A tedy jestli to chápu správně, tak už můžu farmit Mythic kdekoliv na tormented?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Ty non-uber mám všechny lvl21 + 20lvl revenge a 1lvl Ambi. Tak to dolevelím
    Bonus na Blood rage mám 30%, ale to je tou Tusk helmou +155% (tzn. jak bude Shako, tak to padne). Jinak mám na Bloodrage dmg na rukavicích a prstenu temper.
    Tzn. že pak se jde na jednoručky? Teď mám stále main weapon pole
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tyrak je super, toho nelituj, stejne bys ho chtel :-)
    Ty unikatky hledas vsechno co ma na max max resource, nejlepe samo v GA, u Ramala chces i 0.5%
    NESS
    NESS --- ---
    Ty paragony, pokud mas nalevnelene aspon na 15 ty zakladni glyphy (z te unique no uber verze), tak nalevli jeste na 15 Ambidex a Revenge, jinak to mas myslim pokryte, jako ono se to vlastne moc nelisi, pokud mas nalevlene glyphy, bordy jen preskladas. Dobry je si pohlidat legendar nody, nejcitlivejsi na to je Blood rage, kdyz nanej najedes tak ti to ukaze jestli uz jsi na maxu ne bo ne, ono tohle vlastne nejde na bleed tak to bude jen ten Blood rage :-) Koukam ze mas 414% to mas myslim o 114vic nez je potreba,
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Tak to jsem se blbě rozhodl s tou Tyrael.
    Ale co už. Nechám zatím
    Roll na ty ostatní unique nám průměr
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Andy nemám bohužel
    NESS
    NESS --- ---
    Nemas nahodou Andy ? Andy+starlight dokaze starless nahradit.
    NESS
    NESS --- ---
    Resime teda robuv WW ? V S5 bych te odporoucel na Bartuc ten to dokazal s Ramalou i postavit :-)

K tomu buildu. Tryak ti resi jen resisty a dava DR, nic vic ti neprida, jako dobra ubera, ale pro ten build nijka klicova, zasadni otazka chces to postavit kolem Ramaladni, jestli ano tak potrebujes nastackovat co nejvic max resource a potrebujes vyresit ze ti to zere hodne resource, konkretne 10 fury/sec. Shako, Gradpa, Locran a Tibault ti pomahaji nabrat co nejvice max resource, cim vic mas, tim vic davas. Starless ti pomaha s resource cost.

Nevim v jakem rolu mas Ramala, Tiba a Locrana, ale do te vezre bych se bez, starless, grand a shaka nepoustel.

Minimal co pro jakoukoliv uber verzi ww, je 1) starless, bez toho je to dost slozite, pak az shako (resi ti CD a armor) a nakonec Tyrak resiti DR a resisty.

Tzn pokud mas jen Tyraka, tak bych pockal minimalne na starless, nez bych se poustel dal, ta non uber verze je dobra a zamena Harro za Tyr je oka, rozdil je v tom ze mas vyreseny resisty

Rozdil mezi uber a neuber je ze tam je pouzity starlight, asi nejlepsi levlovaci aspekt, ktery ti meni HP za manu, bohuzel si nemyslim ze by ti udrzel v chodu Ramalu (zalezi kolik HP genereujes a jak rychle), obzvlast kdyz tam mas i Anger management, ktery ti zere manu taky ale to mas asi pokryte fury/sec na botach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam