• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tady opět komplet souhrn rozděleny i na kapitoly :-)

SOUHRN Campfire chatu k SEASON 6! Diablo IV Vessel of Hatred
    https://youtu.be/T2bQiCTCM0M?si=bQVKICoYQdf8a38J
    NESS
    NESS --- ---
    Campchat dobry, jen nejak roztahany, sem u toho nakonec usnul tak ani nevim jak to dopadlo :-)

patchnotes https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes

vypada to fajn, jako nerfy tam jsou ale ptr docela pobrali, treba vyroba, lege je mw 8/12 a 2x tempera, diry do neancestru uz jsou za matro ne za prismy, ty jen u ancestru

Penitent je rovnou od 1 lvlu stejne jako jeweler, gemy jdou taky od 1lvl. pita jede az do 150, misto do 100, je tam trosku rychlejsi levleni za fast clear. HP elit sezveda aby pasovalo k hp dung bosse.
    Nejake runy jsou pryc, neco e bufflo, ty dve nejvic op Yom a Ohm jsou nerfnute, klasove to vypada +- ok, spear sorcka je nerfnuta, limit na pocet speru soubezne, misto spear cast twice je na tempere na zbrani double dmg

paragon glyphy celkove nerfnute (Glyph Scaling values have been reduced by 50%.) dmg na rare a magic nodech zase buffnuta, celkem dost predelavek v jednotlivych nodech/glypech

hordy celkem fajn zmeny, ekvip truhal pryc, ganantovana affix truhla za 200, matro jde vybrat naraz a Councilove dropuji legendarky, u kompasu dost podstatne zmeny radeji precist :-)

jako tech zmen je zase hrozne moc, vsadim se ze sem prehlidnul neco podstatneho naco zase prijdu az casem :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: pekny trailer :)

"The corruption is spreading over to the music of the Diablo."
    NESS
    NESS --- ---
    Dalsi data mine, tentokrat nekro

Datamined Necromancer Changes Coming in Vessel of Hatred - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/datamined-necromancer-changes-coming-in-vessel-of-hatred/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: Nápodobně... ale nehrotim to. Obyčejně diabluju od 6-7 ráno, než vytáhnu holku z pelechu do školky :)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No z tohole pohledu jo :-) Myslis ze to bude dalsi fail ? :-) Ja budu mit dilema jestli se o ten launch vubec pokouset, kdyz v 6 rano musim vytahnout holku z pelechu a v 7 odeslat smer skola :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: launch býval v 19h a o půlnoci byli online první šťastlivci :-))) tak za mě v jednu ráno to dává smysl .)
    NESS
    NESS --- ---
    Dalsi video

Diablo IV | Vessel of Hatred | Live Action Trailer
    https://youtu.be/JDVnG-eXALM

+timezony pro lunch, jako fakt v 1 rano v utery :-) kdyby to byla sobota ran otak nereknu, ale utery ?

a preload

Platform Pre-Download Available
    Battle.net September 30, at 4 p.m. PDT
    Console (Xbox® and PlayStation®) October 5, at 4 p.m. PDT
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No muj dojem podle PTR ale treba se pletu :-), ted aby si dal tormented bosse / uber lilith tak jsi potreboval kapku odladeny char, minimalne ta lilith byla pro dost lidi problem, ted kdyz bosse muzes sfouknout na T1 tak by stim nemel mit problem jakykoliv char, zbytek uz je ciste o casu kolik dotoho vrazis jako "Defeat 10 World Bosses", nebo "Defeat 20 Hatred Treasure Goblins in Torment I or higher difficulty (PH)", jelikoz je tam 8 z 10 tak muzes skypnout "Complete Artificer’s Tier 50 in The Pit" a "Defeat 666 Monsters in Torment IV or higher difficulty" a celeho Destroyera odehrajes aniz bys jsi vystrcil nos z T1 :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    YETTY: Pry "Unfortunately, Diablo 4 Vessel of Hatred won’t be coming to Xbox Game Pass, at least on launch. Xbox and Blizzard have not made any announcements regarding it so far, and that’s unlikely to change anytime soon. "
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK: tohle je ale prostě jinej žánr hry. Taky jsem měl postavy, co jsem piplal i déle jak dekádu (Ultima Online nebo Dofus), v aRPG žánru nemám problém s tím to dělat jinak, protože ono jako není jak piplat.
    YETTY
    YETTY --- ---
    Hraju D4 na gamepassu. Střídám PC a xbox.
    Nějak jsem se ztratil v informacích. Musím koupit DLC separátně na Microsoft storu nebo bude dostupné na Passu? Já abych zbytečně nekoupil něco, co automaticky dostanu v rámci předplatného.
    Díky.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MIHALS: Piplat něco co dosáhne lvl100 týden před koncem sezony a pak to smažeš moc nejde. Piplal jsem si char co jsem ve WoW hrál 15 let, tyhle rychlokvašky na pár týdnů mě moc nebaví.
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    VODNIK: musis charakter piplat a piplat, mne to taky neslo, byl jsem z toho taky v rozpacich, ale ted uz davam vsechny tormenty (pravda ze nektery treba az na nekolikatej pokus, ice beasta me srala asi nadvacetkrat :+) ), a pit davam tier75. jenom lillith dam do pulky, pak mi dojdou lektvary a koncim. jo a to vsechno bez uberu ;-) ...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi jak pro koho. Nedodělal jsem to ještě žádnou sezónu a ani tuhle to nevypadá moc nadějně, poslední tier je trochu nad moje možnosti. Ale konečně jsem se podíval na poslední 3 bosse, to beru jako úspěch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to si nedovedu predstavit teda, zatim pokazde bylo journey na 1 vikend, kdy se ani extra nesnazis, jak to muze byt jeste lehci? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Vypada pomerne ez https://www.icy-veins.com/d4/news/season-journey-for-season-6/ jen zase "Defeat 20 Helltide Commanders during Helltides, summoned after completing Helltide Events" bude na dlouho :-) zrovna lilith, rozdil mezi S6 torment I a S5 T4 je natolik propastny, ze by to nemel byt problem, to same plati pro Dur a Andy. Jak to tak vypada tak Journey bude o parnik lehci pristi sezonu
    NESS
    NESS --- ---
    Uber lilith je na urovni tormented uber bossu jako je Duriel, nebo Andy, akorat ze ma dve faze, takze ji musis dostat dvakrat, stim vsim litanim pryc je to mnohem delsi , obzvlast ta druha (odlamvaci) cast.

Bohuzel ani mega krutoprisnej ekvip ti u lilith nepomuze pokud ji za a) v druhe fazy nestragnes okamzite aby nehodila puchejre, nebo b) neumis utec fireballum.

Jinak receno Liliht je oser s jakymkoliv ekvipem, dokud se ji nenaucis, pak uz to je zivacka.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Byl jsem se konečně podívat na Uber Lilith a jsem trochu na rozpacích. Všechny ostatní bosse sundám za pár sekund (normální verze, samozřejmě ne tormented), tady jsem asi po minutě nezaznamenal že by se health bar vůbec pohnul a pak one-shot. Po asi 4 pokusech mě to trochu přestalo bavit - to se na ní chodí až s mega-uber-ultra equipem?
    NESS
    NESS --- ---
    Stejne vsichni pojedou Mnicha :-) Jestli to je maximum co jde s barbem udelat tak i v S6 bude Barb na cestnem poslednim miste :-)

Rob a jeho "I don’t even have good gear" throw barb https://www.youtube.com/watch?v=iY7dnusMkSU se 4 uberema a jen jedinym kusem ekvipu co neni ancestr 12/12 :-)
    SONIC
    SONIC --- ---
    V tom traileru teda slusne zabili atmosku..
    Musel sem si spravit chut hned po tom..

Diablo: Tristram Village (Seven/Twelve Strings Guitar)
    https://www.youtube.com/watch?v=R5Pe8hcf11A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam