• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Zlatý GeForce Now, nemusim stahovat nic :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    jako potkat na lvl 8 butchera..koncepce brečí:-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EVILMIND: úplně stejný problém, mám to kvůli rychlosti načítání na relativně malém SSD a tyhle updaty to spolehlivě zahltily. Banda lemplů
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam jsem dosel domu, a nejen ze se stahovalo 40gb znova. Ono se stahovalo navic, takze muj D4 adresar ma uz 250gb, a doslo misto proste... se vsadim, ze to ty kopyta po sobe proste jen nemazou, a ze bude rychlejsi dat uninstall a znova... schvalne o kolik min to pak bude mit.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dobry az na ty velbloudy zase :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Když je to Spiritborn. Tak jsem si udělal postavu holku do zelena a dál jí jméno Absinth. :-p (Zelená víla) ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    oldies but goldies, v prubehu kampane dostanes transmog ktery nejde sezrat protoze neni pro tvoji klasu :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    Vtipny , to ze sem si cestou odkocil udelat pevnost mi vyresetovalo linii hlavniho kvestu, zrovna takovou s totalnim oserem ze me to hodi po cele mape
    NESS
    NESS --- ---
    Ten prvni char je vetsinou na tomhle bitej pravidelne :-) Nez dojedu 60 tak snad ten 50tkouvej lektvar udelam :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: nevim, vim ze minule mi taky snad prvne neco chybelo, a proste jsem to ucraftil. Jestli ten prvni nebo dalsi uz si nepamatuju, jak to furt meni co se bude sbirat... :)

Hele tohle vubec nevypada rozbity, co? :)

Diablo 4 - PERMA EVADE BUILD = BROKEN. WE ROLLIN. THEY HATIN.
    https://www.youtube.com/watch?v=3mIAGBgDtCY
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: hele ne tak uplne zakladni lecivku aka upgrade potion bez angelu neudelas, pokud sem teda neco neprehlidnul :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: vetsinou kdyz neco chybi tak se da craftit z tech ostatnich
    NESS
    NESS --- ---
    Hele delam neco blbe ze nemam Angelbreath na upgrade lektvaru ? Uz jsem o dve lektvary nize nez bych mel byt tzn mam deficit 35 Anglbrethu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako v moji hitparádě z redditu zatím vede to, že nemůžeš dělat quest, protože všichni v partě nejsou ve stejné fázi questu. Přestože žádnou partu nemáš... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Takže začít zítra bude tak akorát
    NESS
    NESS --- ---
    Jako zabugovane to je slusne, Subo obzvlast, ta jeho schopnost seeker funguje jen obcas, obcas neukaze nic , obcas vsechno a obcas jen neco, eventy na nove mape take zabugovane ze nejdou dokoncit, ale jinak kampan dobra :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak jak to jde?

never play on patch day stále platí? (z dob wow před více než 10 lety)

jak je to vlastně s příběhem u expanze, sezónou a vůbec? myslím tím lze hrát jen příběh z expanze, aniž by se musel hrát celý od znovu, či sezóna skupině vše, nebo si musí nejdříve člověk odehrát story na eternal realm?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: co vic, to se upgraduje 40gb i tem, co maji Hatred, a uz si ho stahli v 40gb predowloadu vcera. Blizzard proste.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: Debilové jsou to.

XBOX - Spiritborn Locked Isssue - Console Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/xbox-spiritborn-locked-isssue/192521
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam