• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: právěže klávesnice:-(
    MAESTRO_007: zkusím to, dík. na to bych si mohl zvyknout:-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOKES: já mám z tohoto důvodu "Force move" nastavené na zmáčknutí kolečka. Jde to i na točení ale to mi nevyhovovalo. Po chvíli si na to člověk zvykne a je to super. Když normálně chodím po mapě tak používám levé a v boji automaticky kolečko a zároveň kouzlim tlačítkama.
    NESS
    NESS --- ---
    Jedu alta a prvni zluta runa co dropnu a hned Que, jako skoda ze uz mam 4 jinak by to bylo fakt super. Portesujici info pevnosti jsou po 5 sezonach konecne fuxnute, zkusil sem to maximalne prasit a nepovedl osemi zaseknout jedinou, to sem pritom sel primo potech zasekavacich mechanikach.

Skoro mi prijde ze po 50 lvlu ty expy za pevnosti uz jeou seriznute, nedava to ten deklarovany 1 a 1/4 levlu, tezko rict jaka strategie je lepsi jestli pred 50 nebo po 50tce, mam vseehcno na stare mame hotovo a 53 lvl, ted uz jen 3 v novem regionu, schalne kolik to da, zatim 4h ale dost prerusovane a afk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak co me stve uplne maximalne jsou Opaly. Prijde vam, ze fungujou? Na tom NPC se jasne pise, ze bud zabijet Realmwalkera, nebo COKOLIV s aktivnim opalem. To nefunguje ani ve snu teda, dostavam ty +1 zakarum monstra vyhradne u Realmwalkera. Mam i pochynost, jestli neco dela ten jeho sekundarni efekt...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: mi dlouho chybela generator runa (Tam), tak jsem koukal jak funguje to crafteni, a ono to vlastne neni crafteni run, ty proste menis 3 stejne runy za jednu nahodnou. A asi to nema zadne omezeni, protoze i za 3 modry runy kterych jsem mel 15 jsem dostal nejakou uniq. Takze jsem proste vcera vsechny runy co nechci prechroustal, a asi na desatej pokus jsem dostal co jsem potreboval...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOKES: to je vzdycky nejhorsi cast buildu - najit, kterej skill se na tom levem tlacitku da pouzivat aniz by to bylo otravne, a aby se vubec nekdy pustil... Protoze v guildu to casto nedava smysl, vcera jsem zrovna koukal chvili na Goblina jak to hraje teda sakra nazivo, a to pako vubec mys nepouziva, to se mu to machruje s ovladacem! :-) Takze se snazim tam mit neco neduleziteho, nebo s velkym cooldownem apod.
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: klavesnice nebo ovladac ? Ja mam 2 sady nastaveni s kombinovanym a bez, prepinam to podle rozlozeni skillu, mysleno pokud chci mit utok pod movem nebo ne, trosku oser to podle buildu prepinat
    KOKES
    KOKES --- ---
    VODNIK: já si hru po počátečních problémech docela užívám, co mě ale sere neskutečně, je ten kombinovaný move/attack skillbar.
    Vždy když chci utýct z cc zjistím, že bouchám pěstičkou někam do prázdna, kde asi stojí mob.
    A když to zruším v nastavení, přijdu o skill. Za tohle bych fakt někoho pověsil za koule, to je prostě programátorský výsměch. Jsou hry, které nemaj problém s 30skilly na baru.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DAVIDOWITCH: Mám. Nemáš Lac, Kry nebo Xol?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    VODNIK: Tak malý hint, až vám bude hra padat jak hrušky na podzim. Hra natvrdo vyžaduje swap file na disku C a když je jinde tak bez ohledu na velikost RAM padá. Takže 32 GB RAM a swap na dedikovaném SSD je cesta do řiti. Objeveno po delší konverzaci s technickou potvorou
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Nemáte někdo navíc Poc runu? Mě ty generátory vůbec nepadají. Mám je v poměru třeba 1:10 k těm druhým
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Hra je fakt v super stavu, dokud jsem byl v původních lokacích tak 2 hodiny hraní v pohodě. Jdu pokračovat v kampani na tom novém Hamtutamtu kontinentu a hra spolehlivě spadne do 3s aniž se stihnu pohnout z místa. Počáteční pády do BSOD jsem po návodu na Redditu vyřešil downgradem Nvidia driverů, ale tohle už mě fakt s*re
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jako škoda, že nejde připojit myš k PSku :D
    Na tom strávím určitě o dost víc času jenom u inventory man.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: jop, respektive ji nemůžu najít, takže je asi fuč
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Protoze by to bylo moc jednoduche :-) ja to taky nepoznam jedu to podle fitru, nahazim do truhly a pak jen filtruju a prodavam.

Si picnul tu 50tku ze vcerejska ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: no já bohužel pojedu kampaň teď podruhé s tím kámošem. Ale jo no
    WASQ: ouch, taky sem byl nasranej. Padl mi 2x GA nějaký jiný a já se radoval dvě minuty, než jsem si všiml, že to je jiný :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Proč vypadaj všechny Spiritborn prstýnky stejně. Jsem omylem zničil perfektní Midnight Sun :(
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Pokud jedes alta tak kampan preskakujes, tzn to neni problem, zaklad je mit lektvary, opaly a expy ze sezony
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KALTY: obehavat je nemusis, ja uz dal ten renown jinde proste. Ale casem to asi udelam jako nejakou oddechovou aktivitu, protoze se to bude prenaset do dalsich sezon, tady mam takovou tu mapu jak je obehnout na 1 zatah, ale vzdal jsem to po tretim... :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Debilní je že pokud jedete celou kampaň od začátku tak merci mate až když děláte sezonní kampaň po dokončení klasické, takže někdy kolem 55 levlu :-(
    To se Blizardu moc nepovedlo ....
    NESS
    NESS --- ---
    Az pojedete nekdo alta tak nezapomnte k tomu vybrat peta vybrat i merci, je treba skocit do denu a nabrat je, ale je mozne je mit od lvl1, celkem prijemene pokud je uz mate rovnou vymaxovany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam