• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako je to dobry kdyz jsi ciste solo. Jinak se proste s lvl 1 priserek ke kamosovi do Pitu - tusim prvni pit mu dal 40 levelu, a celkem jich staci asi jen 5-6 aby se dostal na 60. Docela bych i veril, ze to je rychlejsi nez whisp cache, pokud tam zapocitas i to, jak dlouho ti je trva nasbirat...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: to je acc bound? kua to mne nikdy nenapadlo :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jako za me je lepsi nez to tahle sazet najedou a zasirat si truhlu, je to delat prubezne, nabrat 5 kesek prelognout , nechat otevrit altem, prelognout. Vyfarmit si alta do zasoby a az prijde chut tak ho rozjet.
    NESS
    NESS --- ---
    tldr - whisper kesy na mainu instant leveling na altu

World record boost, level 1 to 57 in 10 seconds!
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1g5bhhn/world_record_boost_level_1_to_57_in_10_seconds/?rdt=61346
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hilt a whispery mi prijdou meh celkem.. vcera t2 gold greater a 7mil. Zatim u mne vedou nepochopitelne nm dungy na todle.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Hlt, whispery, bossing, pry urcite dungy.
    Za me jsou nerychljesi rotace u bossu v grupe, solo hodne rychly char v hlt kdy ten full invent naberes v radu minut.
    Narazove jde udelat hodne whisperu najednou, nejlepe tech nejdrazsich nejrychlejsich, neni problem udelat 3-4 kesky za sebou skoro hned, 2x pvp zona (abomina+vyprani) to mas skoro 2 kesky, Marena v hlt, pak aktualni boss nebo aktivita, pokud tam je treba undercity tak to je taky rychle
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    hele nejaky tip jak nejlepe farmit goldy? furt mam hovno a v tradu se miha itemama co bych rad.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Už tu dlouho nebylo... :-) Plus jinde někdo popisuje srandovní dupe exploit, kdy ten duplikovanej item jde tradenout, ale novému majiteli zmizi pak z inventáře.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1g4y0fm/blizzard_should_temporarily_shut_down_trading/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: jak lentilky. Lehce nafarmíš další
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Má cenu nějak šetřit opály během levelování nebo to prostě chroupat jak lentilky?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja nasel rukavice tak jsem si rikal to prehazim. Nejdu teda do toho resilient bonusu, minimalne ne dokud nedropnu neco, co by se vyplatilo precraftit. Co nechapu je jeho posedlost resistama. Ja nenosim ty resist boty, uz jsem je mel jen na cepici ale koukal jsem je nepotrebuju tak jsem to pretocil na +resource (takze mam 275 i s level 1 glyphem), furt jsem v pohode cap. A on na tech paragonech jede jeste asi na 3 ruzny shluky resist nodu! :-) To zkusim naexpit ty 3 nove glyphy glyphy a uvidime, naprat body jen tam kde.

Jinak test run pit100, s lvl 1 glyphama a 30 nerozdelenejma bodama, minimalne o minutu rychlejsi nez ta predchozi verze. To pude! :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ja mam na rukach akorat core skill, stejne. :-D
    Zkusil sem to prohodit a vic umiram mi prijde. Mozna sem si nekde rozesral breakpoint na midnight, casto mi prijde ze to necritne. (A nemam teda 240 resource, coz je dost problem). Asi uz to necham plavat ale. Cistil sem s Quillem celkem v klidu 85 a to mi ke stesti staci :-D
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: i na te top je rozdil jen v rukou podle pouziteho skillu jsou tam ranky
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Chapu dobre ze pro nejaky takovy ty vic relaxed varianty.. se mezi Aceovym Quill a Gorilla buildem realne nemeni equip?
    NESS
    NESS --- ---
    BTW nevim jestli to tam nekde padlo ale pry se ma s timhle patchem uvolnit i Shroud of False Death, v patch notes o tom neni ani carka (je tam jen 2x fix), Rob to ale zminoval, posledni ofiko info co sem zaznamenal ze to pri startu vypnuli spolecne s Azurewrath a Frostburn.

Je dost mozne ze az bude Shroud of False Death zase ve hre tak ho pouzijou na aktualnim buildu spirit borny, +1 do pasivek je neskutecne silne. Ja sem si chtel zahrat stealth nekro miniona, mam ho vymysleneho ale bez tyhle chesty to nejde :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: AS ma na necku a prstenu, to by melo stacit

EVILMIND: jj, stejne se k tomu dostanu nejdriv zitra ,tak to zase bude jinak :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jeste pred chvili tam mel Jaguar / Eagle, coz jsem nechapal vic :-)

Ja jedu Jaguar / Gorilla celou dobu, bez ohledu na to jak to ty dva meni.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: taky jsem na to koukal. Možná kvůli AS?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja to zase budu ohybat, rozhodne zacnu s yen na nohou, kepeleke+minfnight+banish je jasny, pojedu smerem na oranzove, obetuju Yenn za Aspect of Apprehension, diky Yenn nepojedu na prstenu generovani. Jako fajn ze diky Hande neni treba tolik cpat do bariery. Max resourc zase v poho pac normal helma.
    Lehka nepohoda ze oproti quillu musis resi vulnerable asi ted, takze novy prsten, ale zase fajn ze kdyz yen tak prsten muze byt redukce misto generatoru

Jen moc nechapu proc to jede Jagua-Jaguar, cekal bych spis Jaguar-Gorila, to je lepsi ferocity za kill nez +2 resolvu ? Nenapada te proc ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo kdyby měl někdo Ancestral Varathiel nebo Lucion, tak by mi to helflo a nějak se vyrovnáme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam