DAVIDOWITCH: Je, samo zalezi jaky mas ekvip, ale da se uplne v pohode,
https://maxroll.gg/d4/build-guides/evade-spiritborn-build-guide viz ta ancestr verze, jen bych na necku misto devour CD daval resolve, pac tam asi na kalhotech nebudes mit 13 a na brneni je mozne misto ranku do armored hide davat i ranky defenze, mantlu na hlave bych vymenil za normalni helmu s resolve v tempere a misto orel-orel to jel orel-gorila. Na to aby to slo hrat s normalni staffou je treba cca 60% cd redukci a to bez shaka s mw nedas, ja mam i shakem s 3x cd jen 58.9% a jede to oka, neck kde by bylo CD a brilance sem nenasel, natocit CD na amuletu jde, na jednou se mi to povedlo pomerne v pohode na druhem jsem uz protocil 150M a ne, je dobry se s kritem dostat tak na 75% (mam78%), bariera samo 123%, to taky nemam jen 108%, k tomu co nejvic HP mam v meste a bez lekvaru 14.8K v boji a slkvarem 25.5K
Co sem tam nezvladl zapracovat je FoF, on tam ma s GA v kritu, to bych mel ale nemam na 300 a s LH a Efektem na maxu, AS je tam mrtvy stat. Pouzivam normalni rukavice s kritem v GA a jako aspekt se nakonec ukazalo nejlepsi Binding morass, jako bonus je dalsi bariera a Stormfeathery, jako nestragguje to tak instatne, Counteratack nehraju priznany na liste misto nej mam Scourge ktery dava slow coz stimhle aspektem je parda, tzn x20%