• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SUNBEAM: Diky. Also, Jesus :-D
    Ale kouknu na PoE2, treba to pujde trochu snaz (also, omg, ta casova narocnost).
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Jestli na vanoce tak POE2, za vyzkouseni nic nedas a to doslova pac to je free to play, nenech se zaskocit slozitosti, navody jsou, nebo teda budou az to vyjde, treba obligatni maxroll je bude mit, pro predstavu tady mas na jednicku https://maxroll.gg/poe Sam sem na to zvedavej :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Já sem kromě D1-4 vlastně nehrál žádnou takovouhle hru, takže co se chybějícího endgame nemám srovnání. Můžeš dát nějaký příklad konkurence která to má dobrý? Že bych přes Vánoce něco zkusil. (Ale teda nejsem hráč co tomu může snadno dát 100+ hodin, takže se mě často ani vzdáleně netýkají buildy co má třeba Rob, kde máš equip za trilióny goldů s perfect rolama skoro všude)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Vidím to obdobně i když mě na ten víkend + co tomu věnuju stačí i ten restart sezóny a pár novejch legendárek. Co mě vadí dost je ta inflace dmg nejen u SB. Už jsme u trilionů, to snad mělo D3 až v posledních sezonach.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak se zda tak se nedrzi sve vize a slibu ze pul sezoni patch prinese nove mechaniky, tak je mozne tu sezonu zhodnotit uz ted a je to uz 3 sezona v rade bez sezoniho obsahu, eskortovani lenochoda a pidi dung na zaver neni sezoni mechanika. Posledni sezona se sezonou byla S3 s pavoukem/valutama a jedina fakt zabavna byla S2 s vamp powerama a odznackama, S1 srdce/tunely dost meh ale aspon ta mechanika byla.

Nebyt nove klasy a noveho regionu tak je tahle sezona mrtva, tezko rict co si z toho odnesou ty co si nekoupili rozsireni, moc asi ne. Tim ze dokola preoravaji mechaniky a tim generuji nove chyby ktere opravuji nazvat novym obsahem nejde.
    Ta hra stale trpi stejnyma 3 problemama a to naduzivanim rng, spatnym designem a chybejicim engame obsahem. Jako clovek co uz zabehnul vic jak 1000 pit to muzu s klidem rict, tahle hra stale nema endgame. I minimalni pokus o engame push je pohreben zabugovanym SB ktery z endgame poushe udelal jeden velky vtip a vymazal ostatni klasy protoze fakt neni zabavne z OP geparda presedlat na trinoheho jezka, kdy ten absolutni top obsah je mozne zabehnout s prumernych gearem/charem. Stejne tak neni zabavne udelat 200 uber bossu v rade, kdyz si z toho clovek neodnese nic mimo ztracenych 2 hodin. Grind mi nevadi dokonce me bavi ale musi tam byt nejaky posun, coz tu neni, a opakovane hazeni kostek kdy cekas ze ti trikrat po sobe padnou same sestky zabavne neshledavam a ani behani toho sameho pitu dokola, ikdyz tu 300 dobeham :-))) Myslim ze pokud by se jim povedlo rozlozit ten xp grind skrz vsechny aktivity jako ze to bude z pohledu xp rovnocene tak to bude lepsi pac ta prazdnota nebude tak videt, ale ted kdyz to je jen pita tak je to hrozne monotoni.

Pokud se jim povede srovnat SB na uroven ostatnich klas bude to super, ale dost pochybuju ze se jim to povede bez toho aby zase rozstrelili vse ostatni, s jejich taktikou od zdi ke zdi bude pristi sezona s velkym otaznikem. Z noveho regionu si odnasim jen dojem ze mi jen zpomaluje hru :-) je tam par dobrych myslenek ale nic k cemu by se clovek vracel, komplet pevnosti sem zabehnul uz 5x s ruznyma charama, pricemz stale plati ze svetla jsou fajn, ikdyz klasicky opakovany vtip uz tak vtipny neni na 5ty beh.
    City dobry pokud se povede z toho cileneho farmu udelat fakt cileny jako ze ty myslenky dotahnou do pouzitelneho stavu bude to supr, ale je to stejne jako pity pokud jich das par je to fajn, pokud par desitek za sebou stane se z toho opruz. Citadela dobra, pokud to tam budou kazdou sezonu obmenovat tak to bude jeste lepsi, nebal bych se co tydeni obmeny ale to hadam ze je nad jejich sily.

Jako v okamziku kdy jim dycha na zada POE2, vykon tehle sezony hodnotim jako hodne slaby a pristi sezona to bude mit jeste tezsi, pac to uz nebude hype z nove expanze a nemyslim si ze to zvladnou uhrat zase na bezsezoni obsah. No maji se dost co snazit :-)
    NESS
    NESS --- ---
    To same ty aspekty, vymaxovat aspekt je beh na velmi dlouhou trat z duvodu male cestnosti dropu ancestru a hlavne protoze ty aspekty na ancestru padaji v celem spektru rozsahu, takze je mnohem vetsi sance ze to na nacestru padne v "lege" rozsahu" nez v tom top "ancestr" rozsahu, reseni je pritom uplne snadne, staci ze budou aspekty na ancestru padat jen v rozmezi toho topu, co muzu padnou jen na ancestru, Tzn ta sance na upgrade potazmo na vymaxovani bude nasobne vetsi. Ale to by u toho designu musel nekdo premyslet a hlavne tu hru hrat, protoze tohle bije do oci.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nejak ze sportu se snazim dostat 3 krity v resolvu na jeden nahrdelnik a za chvilku v tom budu za 2B goldu a cca 120K Obducite, ale maximalne tam dostanu 2, pokud bych mel hlasovat za nejvic posranou mechaniku D4 tak to bude urcite masterworking, bohuzel v te jejich parodii na endgame to neni kam posunout leda pres ekvip a ten zase narazi na jejich milovane rng, pritom by stacila moznost to pokazdem kritu zamrazit ale toho se dockame nejdriv tak za rok a pul
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jj toho necra a masterwork vím. Zajímalo mě to duplikování přes trade. Ale hledat a používat to nebudu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nechapu proc neudelaji aspon to minimum ze by zastavili preprodavani, tzn jednou predmet zmeni majitele a je vazany na ucet.

MAESTRO_007: No ja videl jen ten masterworking co se dela pres nekra a spiked armor, mzues ho tam dostat temperou na dve pozice a pak to mwnes naobou soubezne, pak predpokladam ze to pretemperujes a mw tam zustane tady to popisuje https://www.youtube.com/watch?v=mrpFJWFbbl4

Duplikovani sem ani nehledal, tohle me spis zajimalo ale nepouzil sem to
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jak se to dělá? :-)

zkoušet to nebudu, ale zajímá mě to
    NESS
    NESS --- ---
    Tak podle Roba uz se duplikuji i ubery, to ze jedou ancestr ve velkem, je jasne kazdemu kdo vezl na nejakou trade stranku, ale o uberech sem nevedel, blizz to evidetne uz vzdal, driv aspon obcas zastavili trade pro dojem ze neco delaji, ale v patch notes 0 dupe fixu, to same masterworking kde je mozne dostat na jeden predmet 8 kritu take nefixuji, vic nez zvlastni
    NJORL
    NJORL --- ---
    HONCKA: Promin spatne jsem to precetl. Ptal jsi se na PC.
    NESS
    NESS --- ---
    HONCKA: Jen konzole a separatni battlenet ucet

Couch co-op is available on the console versions of Diablo IV, and the second player must log into their own console account to play as well as have the console account linked to their Battlenet. The second player's character data is saved to their Battle.net account, and in order to play those characters outside of couch co-op, they will need to purchase Diablo IV for that account.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NJORL: na konzolích to právě jde
    NESS: mě jde, jestli to nebylo v nějakým updatu, nehraju to na endgame, obě hry jsem koupil v době vydání a po dohrání jsem na to nesáhl
    Pokud to nejde, tak si holt počkám na POE2, kde by měl prý být
    NESS
    NESS --- ---
    Full patch mid season https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes

Diablo 4 Season 6 Mid-Season Patch 2.0.5 Patch Notes - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-season-6-mid-season-patch-2-0-5-patch-notes-350718

a Robuv rozbor https://www.youtube.com/watch?v=8nlRlIUufnM

Vtipne je oslavuje nec co tam melo by zase od zacatku a vtipne ze to je po roce a pul :-))) "No Change is now the default selected option when Enchanting an item."
    NJORL
    NJORL --- ---
    HONCKA: Couch coop na D3 100% jde, na XBOX verzi teda. Hral jsem to s dcerama.
    NESS
    NESS --- ---
    To snad ani nebylo slibovane, takze bych rekl ze urcite ne
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Je možný už hrát na pc couch multiplayer? Chtěl bych si zahrát s dcerkou (jedno jestli D3 nebo D4)?
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: To bylo ted, po zahadnem updatu se to rozebehlo, do te doby hitparada error kodu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam