• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    Jak je možné, že 99% NM dungeonů mam na klíčích gold find?
    KOKES
    KOKES --- ---
    BLEMTA: aha nojo armory. popletl jsem si to s šatníkem, dík.
    NESS
    NESS --- ---
    filthierich 13 posts
    Community Manager
    14h
    HOTFIX 3 - January 24, 2025 - 2.1.0

GAME UPDATES

Elite monsters and Cocoons in Headunts and Rootholds now will drop more Restless Rot and less items.
    Rewards from Major and Minor Rewards in Rootholds remain unchanged.
    Developer’s Note: We have received feedback that the amount of equipment dropped in Seasonal Activities is overwhelming and the amount of Restless Rot gain is slower than desired. We have made these adjustments so players can spend more time hunting the Headless and less time sifting through items.
    BUG FIXES

Fixed an issue where the Force of Will Witch Power could lead to infinitely scaling Overpower Damage.
    Fixed an issue where the Hex of Whispers Witch Power could cause a server crash, Hex of Whispers is now useable again.

HOTFIX 2 - January 23, 2025 - 2.1.0

Fixed an issue where additional Resplendent Sparks could be rewarded when defeating Echo of Lilith as a party.
    Fixed an issue where Ancestral caches from the Tree of Whispers could be rewarded in lower difficulties.
    Stability improvements.

HOTFIX 1 - January 22, 2025 - 2.1.0

BUG FIXES

Fixed an issue where the Earthquake explosion from Mantle of Mountain’s Fury did no damage.
    We have temporarily disabled the Witchcraft Power Hex of Whispers as it was causing stability issues. We are working on a fix to deploy as soon as we can.
    Stability improvements.

HOTFIX 3 - January 24, 2025 - 2.1.0 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-3-january-24-2025-210/212660
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no nastalo to driv, pit pro T3 jsem dal jeste ale nema cenu to na tom levelu hrat, je to pain, takze strop s random vecma je T2. Budu muset rano najit nejakej build, co skaluje poison lip nez jsem si to naklikal... :) Teda jestli to jde vubec, je to nejakej D tier nebo tak neco.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    KOKES: Bohužel nejde. Můžeš přepsat jen na jiný.
    KOKES
    KOKES --- ---
    delete saved conf from armory - nelze?
    NESS
    NESS --- ---
    Pit150 hotovo

PIT 150 DONE! Infinite Damage Druid.. Season 7 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=PTCNqDxftLY
    NESS
    NESS --- ---
    Jak je velky duraz na whispery tak bude previs na vejcich a bude nedostatek shardu, presne obracene nez doposud, neni problem nabrat desitky srdci a na varshana navic staci 4 oproti 12 zelezum.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No bez armoru, resistu a hp na T4 asi ne ale do T3 uplne v pohode, oni pak zacinaji stipat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem koukal, instinktivne jsem i sam vybral ty 3 nejvic OP - jsem rano rychle probehnul na torment nez jsem musel do prace, a jako i na tu obtiznost bez jedineho kusu ancestral equipu, nemam zadny aspecty, jen random equip, a proste vsechno zabijeji jen witch powers. A to v tom ani nemam zadny body jsem daval jen do toho poison RF zatim. Hadam me to dotahne samo do T4 aniz bych musel delat nejakej opravdovej build... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jsou, jsou na netu videa kde uber bossy kosej jen witch powerama, jen tak z legrace

BTW uz to zacina, neocekavane cata druid a wave nekro

DRUID GOING CRAZY AGAIN - Infinite Damage in Season 7 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=HjHEUDZAeEI

Diablo 4 - New Best S7 1 SHOT EVERYTHING Necromancer Build Guide - New OP Blood Wave Easy Torment 4!
    https://www.youtube.com/watch?v=DHXVrIU6ebU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejsou ty witch power nejaky totalne broken? nevim co dela ta, co je rovnou v hotfixu zakazana, ale mam to poison RF, a to normalne zabiji samo aniz bych cokoliv delal
    plus netopyry, co daji masivni single target kazdy 2s, a soucasne stun na 3s, to nevim kdo vymyslel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kluci dobry vcera, prvni ubery, shroud s 2GA (dmg/hp) :-) Tak dneska repete, potrebuju shako :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: milisekundovem hmm? Nevim, prijde mi to ne uplne stabilni, hlavne prechody mezi zonama a vubec, celkem casty pan sek :)
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    Tak ty co to chtěj dotáhnout do "konce" tak jasně, že musí koukat co za classu je silné. Ale já jako casual hráč jsem s tou sorckou takhle v pohodě. Asi zatim neplánuju dávat vysoké pity.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Takže asi jednoho člověka z 1000. To build úplně nehodnotí a 100x radši budu hrát něco co mi vyhovuje než těžkopádný build co je při milisekundovém načasování a s věcmi co padají za úplňku 29. února úplně top.
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Toho kdo chce mit glyphy na 100 :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BLEMTA: Přesně, sorcka mi přijde daleko silnější než minion necro a i se mi lépe hraje. A koho zajímá pit100...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dík za info.
    Já ještě nejsem ve stavu, kdy bych chtěl nezapnout PoE2 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam